Sergioss 79 Опубликовано: 14 февраля Доброго дня!Хочу розказати свою історію,може комусь стане в нагоді!Займався я гровом декілька років,і знаєте як молодий хочецця показати шо ти крутий тому пятку,тому вокруг куча людей ітд.ітп!Перед прийомом СБУ до мене прийшов знайомий і сказав шо мене мають прийняти шоб я був обережним,я йому сказав ок,мені не має чого боятися бо я на той час був повністю пустий!І от той злощасний день їду з чергування,закипіла автівка я став,відкрив капота ,тут під'їжджає авто з 5 рилами,вивели мене до забора,а тим часом підкласи 50грам трави,я ж це не знав,і підписав всі доки,думаю пустий зараз обшук зроблять і поїду додому,перед ти спитали два рази чи буду співпрацювати,я відмовився і він кудись подзвонив наїхав куча журналюг,і ще підкинути в пакеті біля авто чекушку первінтина тіпа я скинув,короче мене повезли на експертизу,потім в мусарку і відпустили!В новинах написали шо в мене 4 закупки по 4000тисячі,приходить до мене штруль знайомий садовий со звьоздами каже в мене однокласник в сбу давай закупки порішаєм ,я відмовив@Сбу по доказ не маячило вообще,справою займалась поліці!Найняв адвоката ,заплатив 1000доларів,суд постановив штраф 350грн,судові витрати і тд ітп,а вновинах писали йому світить від 6до9років!До дому на обшук не приїжджали,їздили на роботу все перевертали там,були злі як собаки,слідчий дав паку роздруківок з прослушкою на а4! Рекомендації : 1.обмежить коло людей до мінімуму,хочецця бути добрим угостить когось,але той кому ти давав пятки а потім відмовив в всучить тебе! 2.Не звязуйтесь з солевиками,первинтинщиками ,вони маму продадуть за грам солі 3.не звязуйтесь з сидєвшими,90% шо вони сукі мосорські,а будуть розказувати мусора підари 4.нічого не підписувати ,і не давати дозволами на обшукі! Врятувало мене те що я нікому нічого не казав шо де коли!Хто всучив точно не знаю крутилось біля мене стільки людей шо аж страшно було!Зараз живу тихенько не привертаю уваги! 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 434 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 февраля Бро, если занимаешься гровингом то даже кенты не должны знать что ты этим занимаешься) А на вопрос где взял, говори у знакомых и так далее! Есть такая хорошая поговорка " даже собственной жопе доверять нельзя" 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kokoytoparenb 21 Опубликовано: 14 февраля А в якому році це було бро? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
DzidzioID 648 Опубликовано: 14 февраля Все як завжди. Братан тобі повезло що тебе поліція прийняла. Бандюкі ще небезпечні, можуть і життя позбавити, вивести в ліс та застрелити або використати тебе як гровера в своїх цілях, варіантів дуже багато. В цій темі немає друзів, братанів, родичів. Поки немає легалайзу та змін в статті 307 ККУ. Чекаємо та тихенько кайфуємо. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 075 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 февраля (изменено) 9 часов назад, Sergioss сказал: 3.не звязуйтесь з сидєвшими,90% шо вони сукі мосорські,а будуть розказувати мусора підари тут на 100% згоден. Вся ця блатна хуєта тільки на розказі, а по суті своїй щурі мусарські в нас на районі куча агентів бігало, чудили що хотіли і завжди безнаказані виходять... декілька самі по собі зажмурились, то якийсь час навіть вільніше дихати стало, але з часом нові появляються, нажаль. Изменено 14 февраля пользователем Legend777 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 79 Опубликовано: 15 февраля 17 часов назад, kokoytoparenb сказал: А в якому році це було бро? 2016 рік якраз тоді поліція зявилася! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 79 Опубликовано: 15 февраля 10 часов назад, Legend777 сказал: тут на 100% згоден. Вся ця блатна хуєта тільки на розказі, а по суті своїй щурі мусарські в нас на районі куча агентів бігало, чудили що хотіли і завжди безнаказані виходять... декілька самі по собі зажмурились, то якийсь час навіть вільніше дихати стало, але з часом нові появляються, нажаль. Та да вони чудили шо хотіли,і хотьби хник!Знаєш мені там 20 років молодий дурний,бачу в чувака звьозди на плечах,колінах ,ікони набиті!А перед прийомом мені друг цього зека гранату предлагав купить за 30грн,мені так підозріло стало шо я відмовився!Крутилось біля мене куча цьої шушари і всі свої секрети розказували,шоб я тоже розказав не тут то било!Чувак з роботи моєї майор з села мед мені продавав,а мене ж слухали,і думали шо в мене якісь двіжухі з ним,то його так щімили шо капец,він в шоці був! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 79 Опубликовано: 15 февраля 13 часов назад, DzidzioID сказал: Все як завжди. Братан тобі повезло що тебе поліція прийняла. Бандюкі ще небезпечні, можуть і життя позбавити, вивести в ліс та застрелити або використати тебе як гровера в своїх цілях, варіантів дуже багато. В цій темі немає друзів, братанів, родичів. Поки немає легалайзу та змін в статті 307 ККУ. Чекаємо та тихенько кайфуємо. Мене прийняло сбу,а передало зразу поліції,зараз гров невігдна херня,вкладає гроші в семкі ,жди пару місяців,ітд і тп,а погода,а можуть коцнути,ментам краще займатися солями,первінтином,ітд,те шо ти пів року будеш прокручувати з травою,вони прокрутять за тиждень,тай залежність від солей велика,людям треба треба,а траву можна курить можна не курить!В нас ринок трави в місті вільний,ніде нічого немає,курять ті хто садять і їх оточення! 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 445 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 февраля @Sergioss бро файно що в тебе все більш менш пройшло все без серйозних наслідків...... У нас в ті часи, вивозили у головне управління УБОП і там у підвалах кормили так званими "пілюлями"..... У кого вистачало сил і розуму, після пілюль нічого не розповісти, тих і відпускали.... Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 601 Опубликовано: Понедельник в 10:31 В 14.02.2026 в 11:34, Sergioss сказал: Перед прийомом СБУ до мене прийшов знайомий і сказав шо мене мають прийняти Ось і відповідь. На ворі і шапка горить! >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 79 Опубликовано: Понедельник в 11:09 34 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал: Ось і відповідь. На ворі і шапка горить! Я думаю він там не один був!Але думаю це було сказано шоб я начав суїтицця і скидать те шо в мене є!Додому боялися йти бо там куча камер!Одному херу сказав я шо дурний вдома тримати,все на роботі тримаю ,державна структура ітд!туди й поїхали))))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Alexandroo 0 Опубликовано: Понедельник в 15:33 Ти мабуть сильно торгував? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 79 Опубликовано: Понедельник в 15:38 3 минуты назад, Alexandroo сказал: На життя хватало! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Michman 3 445 Трофеи и Медали Опубликовано: Понедельник в 15:40 Только что, Alexandroo сказал: Ти мабуть сильно торгував? Це не так важливо, як те на скільки тобі пощастить, як всі зірки зійдуться ))) Знаю людей котрі по 10 років займаються реалізацією і не за допомогою поліції....і якось не посадили.... А знаю таких, кому знайомий просто дав косяка і людині хотіли навісити кучу гівна......да куди далеко ходити....одноклассник мій....взагалі не курить, не випиває....біологію дуже любив але був не далеким....але дуже хороша файна людина, фанат біології....сусід вмовив щоб той передав коробок іншому їхньому сусіду....і залишився мій одноклассник без житла....бо мати теж не зовсім далека....прийшлось продати щоб не посадили....бо він сам собі на протоколі напідписував кучу гівна Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com : https://t.me/uacanas Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 79 Опубликовано: Понедельник в 16:19 32 минуты назад, Michman сказал: Це не так важливо, як те на скільки тобі пощастить, як всі зірки зійдуться ))) Знаю людей котрі по 10 років займаються реалізацією і не за допомогою поліції....і якось не посадили.... А знаю таких, кому знайомий просто дав косяка і людині хотіли навісити кучу гівна......да куди далеко ходити....одноклассник мій....взагалі не курить, не випиває....біологію дуже любив але був не далеким....але дуже хороша файна людина, фанат біології....сусід вмовив щоб той передав коробок іншому їхньому сусіду....і залишився мій одноклассник без житла....бо мати теж не зовсім далека....прийшлось продати щоб не посадили....бо він сам собі на протоколі напідписував кучу гівна Знаю чувака який хотів наєбать другого чувака і замість трави чаю дав,і в цей час його прийняли,і в експертизі зробили шо то травка))))Більше 10 років назад закупки так єбошили шо кабзда,і попадались завжди ті хто особо і не займався!Зараз тих закупок і не чути,тільки менти закладчиків ловлять! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас