Перейти к публикации

Світло від Кастамана

Рекомендованные сообщения

Продам світильник для самостійного збирання U4  з потужністю 240 драйвера на 163 ват. Із запасом потужності ще на 2 додаткових світлових елемента які можна дозамовити в кастамана. Використовувалась 1 цикл. Ціна 6500. Краще світло для ваших томатів. 

IMG_20260215_164211.jpg

IMG_20260215_164304.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Я оце не зрозумів... драйвер 240 на 160 ватт - це як? Типу драйвер 240 вт, а сумарно лампи на 160? і плюс ще дві такі додати можна до цих трьох?

Поделиться сообщением

16 минут назад, Shajtan сказал:

Я оце не зрозумів... драйвер 240 на 160 ватт - це як? Типу драйвер 240 вт, а сумарно лампи на 160? і плюс ще дві такі додати можна до цих трьох?

Так👍

Поделиться сообщением

дві люстри згоріло?

Goodmaster seeds....

Поделиться сообщением

а шо це за провода в усі сторони стирчать?в кастамана все вховано)

яка це модель, напиши зараз проб'ю в нього в лс

Goodmaster seeds....

Поделиться сообщением

8 часов назад, goodmaster сказал:

не все там сховано (принаймні в старих моделях)

дуже схоже на його люстру

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

9 часов назад, goodmaster сказал:

Не згоріло, брав з розрахунком на майбутнє. https://t.me/castamanled/689 

U4-1210-DIY.потужність регулюється димером.

Там все акуратно, з підвісами і оригінальній комплектації. Якщо цікаво можу зробити додаткові фото.

Изменено пользователем HunterGrow
  • Like +1 1

Поделиться сообщением

В 21.02.2026 в 01:10, goodmaster сказал:

Бро я бачу ти часто відписуеш в темах з лампами Кастамана....та й у самого висить начеб то його світильник....може й помиляюся.

Тебе якщо цікавить, я можу тебе проконсультувати по світлу.....я довго вивчав це питання......і сказати честно, то ТОП світлом можливо було назвати Кастоманові світильники тільки на початку його роботи.....поки індустрія з діодами не набрало масштабів.....зараз такі світильники як Калума за 300$ за 730вт та й ще діоди покриті лаком - хоч зі шланга поливай, та й контакти всі зроблені гарно на заводі а не десь у підвалах Киева.....зараз все так робиться, що ціна і якість на багато краще ніж у Кастомана ))) 
Коли я перший раз побачив в дії світильник Люмі Блек....я забув про лампи Кастамана )))  Було навіть штук 6-7 порівняльних тестів.....в одному циклі Кастамана 3-тє покоління і Калума....3 людини тестувало і всі прийшли к одному і тому рішенню....багато мінусів у Кастамана враховуючи ціну його ламп. 
А якщо взяти що людина в Европі то там взашалі у Кастомана 0 шансів....там лампи взагалі від 200$ стартують за 700вт....я просто аху*ваю з того, як дешевіє ця індустрія....звістно це дуже круто. 
Взагалі я й сам це все писав у Кастамана в темі....на що він ні чого не заперечував. 

• Like +1 2

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

@goodmaster  я не займаюся ціле спрямованним хейтом якоїсь продукції.......я сам колись писав у Кастомана в темі, що його світло найдешевше на світовому ринку враховуючи ціну і якість.....але це було колись.....вже все інакше, як я написав вище - все навпаки, серійне світло на багато дешевше, враховуючи ціну і якість. 
Якщо взяти об'ємне виробництво конопель.....то там взагалі в Кастомана бік і дивитися не має сенсу......ось наприклад він гроу....всі бари легко міняються....є контролерри з функціями світанок-захід сонця(що економить електроеннергію) і працюють в взаємодії з датчиками СО2. 

• Like +1 1

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

1 час назад, Michman сказал:

Бро я бачу ти часто відписуєш у темах з лампами Кастамана....та й у самого висити наче його світильник....може й помиляюся.

Тобі якщо цікавити, я можу тобі проконсультувати по світлу.....я довго вивчавши це питання......і сказати чесно, то ТОП світлом можна було назвати Кастоманові світильники тільки на початку його роботи.....поки індустрія з діодами не набрала масштабів.....зараз такі світильники як Калума за 300$ за 300$ хоч зі шланга поливай, та й контакти всі зроблені гарно на заводі а не десь у підвалах Києва.....зараз все так робиться, що ціна і якість на багато краще ніж у Кастомана ))) 
Коли я перший раз побачивши в дії світильник Люмі Блек....я забув про лампи Кастамана ))) Було навіть штук 3-те покоління і Калума....3 людини тестували і всі прийшли до одного і того рішення....багато мінусів у Кастамана враховуючи ціну його ламп. 
А якщо взяти що людина в Європі то там взашали у Кастомана 0 шансів....там лампи взагалі від 200$ стартують за 700вт....я просто аху*ваю з того, як дешевіє ця індустрія....звістно це дуже круто. 
Взагалі я й сам це все писав у Кастамана у темі....на що він ні чого не заперечував. 

Бро я тобі вірю і прислухаюсь до твоїх порад)дякую)

А допомога по світлу мені і справді потрібна,бо перезуваюсь в більш топове світло!!!

• Like +1 2

Goodmaster seeds....

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...