Sergioss 80 Опубликовано: 20 февраля Які препарати краще використовувати,ітд? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 698 Опубликовано: 20 февраля 24 минуты назад, Sergioss сказал: Які препарати краще використовувати,ітд? Світч Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 80 Опубликовано: 20 февраля 1 час назад, PitonChik сказал: Світч В який час краще обробляти якщо буду збирати в перших числах жовтня,і чи можна світч два рази підряд,чи потрібно чередувать з іншими препаратами? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Stat1k 152 Опубликовано: 20 февраля 3 часа назад, Sergioss сказал: Які препарати краще використовувати,ітд? Я системними фунгіцидами ! Обприскую два рази, коли починається дождь. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 689 Опубликовано: 20 февраля 4 часа назад, Sergioss сказал: Які препарати краще використовувати,ітд? з власного досвіду скажу, що вирощувати в аутдор треба лише сорти стійкі до сірої плісняви. нестійкі сорти, як би не кропив пліснява може зжерти навіть повністю - мав випадки з тутанхамоном та північним сяйвом..... починати обробку бажано з передцвіту. всього за 2 місяці можна зробити 3 обробки. зважай на термін очікування.... препарати, які працюють ефективно: світч, магнікур гард, луна експірієнс, хорус.... 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 80 Опубликовано: 20 февраля 17 минут назад, jumbojet сказал: з власного досвіду скажу, що вирощувати в аутдор треба лише сорти стійкі до сірої плісняви. нестійкі сорти, як би не кропив пліснява може зжерти навіть повністю - мав випадки з тутанхамоном та північним сяйвом..... починати обробку бажано з передцвіту. всього за 2 місяці можна зробити 3 обробки. зважай на термін очікування.... препарати, які працюють ефективно: світч, магнікур гард, луна експірієнс, хорус.... Ще багато залежить від погоди!Одного року така вже гарна і сонячна погода була як ніколи,і саме в той рік найбільше цвілі бо бошки набрали в масі,і були дуже щільні! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
PitonChik 1 698 Опубликовано: 21 февраля В 20.02.2026 в 12:53, Sergioss сказал: В який час краще обробляти якщо буду збирати в перших числах жовтня,і чи можна світч два рази підряд,чи потрібно чередувать з іншими препаратами? Я обробляю мінімум два раза, особливо якщо починаються дощі , останній раз за днів 10 до сбора урожаю. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 689 Опубликовано: 21 февраля В 20.02.2026 в 16:01, Sergioss сказал: Ще багато залежить від погоди!Одного року така вже гарна і сонячна погода була як ніколи,і саме в той рік найбільше цвілі бо бошки набрали в масі,і були дуже щільні! ну, якщо твоя стратегія полягає в тому, що погода буде сухою та теплою то я хз - в керуванні ризиками такі варіанти не розглядають))))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 1 762 Опубликовано: 22 февраля Все як кажуть зверху) Я даю Квадріс у віці 2-х тижнів, потім у віці 4-х. В індорі перші дві обробки наче достатньо, а в ауті ще може знадобитися у віці 6 тижнів. Системна дія підкріплюється і грибку не найс жити тоді. Додам ще, якщо сорт нестійкий або посаджений в лунку сильно і поряд є водойми з річкою, роса, то ризик також збільшується само собою. Бувало що не робив коли в лунці було посаджено, а борочниста роса була щаслива, хоча тоді навіть дощів не було Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 80 Опубликовано: 22 февраля 5 часов назад, Mecheniy сказал: Все як кажуть зверху) Я даю Квадріс у віці 2-х тижнів, потім у віці 4-х. В індорі перші дві обробки наче достатньо, а в ауті ще може знадобитися у віці 6 тижнів. Системна дія підкріплюється і грибку не найс жити тоді. Додам ще, якщо сорт нестійкий або посаджений в лунку сильно і поряд є водойми з річкою, роса, то ризик також збільшується само собою. Бувало що не робив коли в лунці було посаджено, а борочниста роса була щаслива, хоча тоді навіть дощів не було Від сорта залежить сильно,садив passion 1 то ходьби хник,а green poison f.v трохи з цвіллю була,де сонця більше було то норм,а де затінок то більше,та й скрізь болота й водойми висока вологість! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 689 Опубликовано: 22 февраля ще 5 копійок: Jelly Donutz AF від Humboldt показав себе минулого сезону(а сезон був дуже важкий в плані плісняви) неочікувано дуже гідно - 2 обробки, нуль ударів плісняви. вийшла нормальна трава вище середньої якості(аутдор). А ось Mint Jelly того ж виробника, який ріс поруч втратив половину врожаю..... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 409 Трофеи и Медали Опубликовано: 22 февраля 1 час назад, jumbojet сказал: Jelly Donutz нема фото? я цей триплоід в індорі тестив,не якіх уражень крім фенотипу exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
jumbojet 1 689 Опубликовано: 23 февраля 21 час назад, sshkiper сказал: нема фото? я цей триплоід в індорі тестив,не якіх уражень крім фенотипу це індор. фото в ауті можеш подивитися в моєму репорті за 2025 рік 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 409 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 февраля 10 минут назад, jumbojet сказал: це індор. фото в ауті можеш подивитися в моєму репорті за 2025 рік 3 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас