Mecheniy 2 142 Опубликовано: 3 марта Початок: Мої вітання! Цього разу на іспиті буде яблучний фріттер, за описом чудовий автік с генетикою від Барніків Індіка/сатіва 60/40 Вміст ТГК до 27%. Перевіримо!) Кокос був ретельно промитий та заряджений компотом (flora growing)0.5мл/л, калмаг(терра акватіка) 2мл/л, фітоспорин. Горщик 5л, 2л зарядженого компоту на горщик 3.03 сємка поселена в кокос Із дренажем вийшло кумедно, використовував агроперліт, тупанув і він в результаті теж сплив наверх))) але і без дренажу гровив, головне щоб не в болоті. Агроперліта придостатньо тепер там висота 1,44м, ширина 0.64м, довжина 0,56м. Спочатку 150вт Квантум Борд, потім 300 коли підросте. З цього приводу, не забагато світла буде чи забагато треба порахувати, бо я і не думав про це. Одна лампа наче малувато, а 2, треба рахувати) 9 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 884 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 марта Красота, бро) шикарных шишек По поводу света это уже по программке бы глянуть) я свою 240 не наваливал на всю , погорит) + площать у тебя меньше чуток! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 4 марта 13 часов назад, Uchastkoviy сказал: Красота, бро) шикарных шишек По поводу света это уже по программке бы глянуть) я свою 240 не наваливал на всю , погорит) + площать у тебя меньше чуток! Пасиба бро! Та да, со светом наверное перебор будет))) по крайней мере, если и буду давать 300, то только на время. Горилле 300 давал, но в самом конце, то шишечки вроде обожгло трохы, хотя выгорания как бывает я не видел) что б прям белоснежные части были) А что за программка бро? 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 884 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта 12 минут назад, Mecheniy сказал: Пасиба бро! Та да, со светом наверное перебор будет))) по крайней мере, если и буду давать 300, то только на время. Горилле 300 давал, но в самом конце, то шишечки вроде обожгло трохы, хотя выгорания как бывает я не видел) что б прям белоснежные части были) А что за программка бро? У меня Photon, правда это на Айфоне Но есть аналоги и на андроид) а вообще прикупить люксометр хочу на бущущее А по поводу на всю наваливать то мне кажется с CO2 будет польза,а так только световой стресс 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 4 марта 22 минуты назад, Uchastkoviy сказал: по поводу на всю наваливать то мне кажется с CO2 будет польза,а так только световой стресс Возможно, а никак иначе и нельзя, лампа у меня не регулируется... Просто, 150w всегда было терпимо вроде, но в итоге темновато получаете в одной части бокса) А 2 таких лампы получается засвечено пздц))) ото и дилемма) будем экспериментаторовать в общем) Я б и второй куст посадил во второй отсек, но геморно немного его всё поливать и всё такое, с одним попроще конечно) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта Привіт, бро, буду заглядувать, як завжди. Гарного вирощуваня. минулий репорт був гарний у тебе 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 4 марта 1 минуту назад, Shajtan сказал: Привіт, бро, буду заглядувать, як завжди. Гарного вирощуваня. минулий репорт був гарний у тебе Дякую, бро) радий вітати Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 884 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 марта (изменено) 3 часа назад, Mecheniy сказал: Возможно, а никак иначе и нельзя, лампа у меня не регулируется... Просто, 150w всегда было терпимо вроде, но в итоге темновато получаете в одной части бокса) А 2 таких лампы получается засвечено пздц))) ото и дилемма) будем экспериментаторовать в общем) Я б и второй куст посадил во второй отсек, но геморно немного его всё поливать и всё такое, с одним попроще конечно) Я по этому и хочу свою лампу продать и купить кастом из плашек на всю площадь , то всегда по краям потери света сильные Изменено 4 марта пользователем Uchastkoviy 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gamut 460 Опубликовано: 6 марта цікаво буде глянути на результат в 5ти літрах. згадую свої грови в дрібній тарі і пам"ятаю момент коли таки прийняв рішення про 15ть літрів відро. і не пожалкував. Правда я ростив на чистому кокосовому волокні, тому об"єм кореневої був дай боже, але не було гемора з вагою і можна було за потреби дуже легко вийняти растіху з боксу. по суті то був гров гібрид між аеропонікою і періодичним затопленням. Найкращі грови. шкода, що не збереглося інфи за той період, а світится на форумі я не міг, нажаль. 1 Нескінченний репорт або рубрика "Рукодупство" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tatianna2005 701 Опубликовано: 6 марта (изменено) В 03.03.2026 в 16:13, Mecheniy сказал: не забагато світла буде чи забагато треба порахувати Как сказалбы мой батя:" много света не бывает доча")))) шутка)) У меня было когдато прям белое выгорало в самом вверху, когда впритык к панели централка была.Если хочешь вес и плотность, и с питанием дифицита не ощущаешь, то че бы и не дать в пик яркости адовой))).Обдувчик какойто и будет норм . А так Со Стартом Браза!!) Как говорится :"Не долго музыка играла" , ты только захарвил один, сразу второй стартанул.Были и у меня такие времена нон стопа, с теплотой в душе вспоминаю те лихие годики)! Изменено 6 марта пользователем Tatianna2005 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 7 марта 8 часов назад, Gamut сказал: цікаво буде глянути на результат в 5ти літрах. згадую свої грови в дрібній тарі і пам"ятаю момент коли таки прийняв рішення про 15ть літрів відро. і не пожалкував. Правда я ростив на чистому кокосовому волокні, тому об"єм кореневої був дай боже, але не було гемора з вагою і можна було за потреби дуже легко вийняти растіху з боксу. по суті то був гров гібрид між аеропонікою і періодичним затопленням. Найкращі грови. шкода, що не збереглося інфи за той період, а світится на форумі я не міг, нажаль. Будемо споглядати бро, як піде :) На мій бокс просто 5л ідеально підходить, але і в 10л кокоса гровив було діло. Тоді можна менше позакореневого харчування давати по листу, але 10л поливати треба більше. Хоча 10л безумовно краще ніж 5. Але не рентабельно на такий простір) Поки можеш глянути мій колишній репорт, там теж в 5л були рослини, без агроперліту навіть 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 7 марта 7 часов назад, Tatianna2005 сказал: меня было когдато прям белое выгорало в самом вверху, когда впритык к панели централка была.Если хочешь вес и плотность, и с питанием дифицита не ощущаешь, то че бы и не дать в пик яркости адовой))).Обдувчик какойто и будет норм . Да, тоже так думаю, можно будет дать больше света на какой-то период уж точно) 7 часов назад, Tatianna2005 сказал: так Со Стартом Браза!!) Как говорится :"Не долго музыка играла" , ты только захарвил один, сразу второй стартанул.Были и у меня такие времена нон стопа, с теплотой в душе вспоминаю те лихие годики)! Спасибо сис!) да, щас иначе и никак, а то предыдущий стафф закончится и шо делать потом))) А так вырастет, сорта будут копиться разные, кайф) у меня когда так на потоке было, только тогда и накопилось разнообразие и количество, что на год без грова хватало) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 8 марта 07.03 Минуло четверо діб з моменту посадки, я вирішив більше не чекати та подивитися що ж там Як я і думав, насінина пустила коріння, але чомусь не могла піднятися догори, хоча каска була тріснута добре Зняв каску, зняв плівочку обережно, фото одразу після цього: Тож вчора ввечері рослинка вже бачила світло, отже перший день можна вважати почався вчора. 08.03 Сьогодні полив 2л компоту, все як у перший полив, дренажу вийшло десь грамм 300 Трішки підтопило її бо вона поки в ямці, але я думаю вже зараз пройде адаптацію і вилізе, позеленіла норм так за ніч, фотосинтез пішов) А ямка потім вирівнюється з поливами. Відстань до лампи зараз сантиметрів 35-40 Потім переставлю рослину на деякий період в інший відсік боксу. Висота та довжина така сама, а от ширина менша там. Від чого ппдф буде потужніший, колишній гров КБД росла саме в тому відсіку. Зараз це не має сенсу, а як підросте трохи, то можна буде на деякий період) 4 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gamut 460 Опубликовано: 9 марта дивно чому ти попередньо не проростив її в перліті в мікропарничку. робочий же метод однозначно... Нескінченний репорт або рубрика "Рукодупство" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 9 марта 6 часов назад, Gamut сказал: робочий же метод однозначно... Такий же робочий як і мій. Я із пророщуванням не запарююсь бро. 80% насіння сходить саме через 3 доби, ще і навіть залишаючи каску десь внизу) Ну а деякому треба допомогти, що не означає що насінина погана як я можу стверджувати, не раз так робив) А пророщуванням я ніколи не парився, можливо це має сенс якщо насіння багато, але для мене це зайвий головняк. А так і без того кокос чудова середа для цього. Навіть в ауті в землю я таким чином висаджував і сходили автіки. Перший репорт в мене GSC так і саджав, тупо насінина в аут) 2 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 9 марта 09.03 Півтори доби від сходу Пишу так, бо три дні від каски я б йому точно не дав, і по факту воно так)) Потім ця погрішність буде не важлива, а ось зараз кожна година важлива За вчорашній день рослина довго не випрямлялась, потім після 6 годин темряви стало краще, а ще через 8 годин дня стала прямою як і треба, від стресу відійшла. Поки що все по плану Цього разу постараюся не перекармлювать азотом))) самому же цікаво щоб все було в тему) 6 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Semen66 1 044 Опубликовано: 9 марта Со стартом, бро. Буду тебя догонять. 1 Орешки от Барабашки. - G13 Haze Strain - Barneys Farm. - Led 150W - 250 гр. G13 Haze Strain - Barneys Farm. - Led 150W - DWC = 494 гр.=***Эксперимент с хаотичным режимом света.*** Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 9 марта 7 часов назад, Semen66 сказал: Со стартом, бро. Буду тебя догонять. Пасиба)) Тоже автик посадишь?) На счёт автиков, прикольные они на самом деле, хотя согласен что фотики интереснее) в чем-то, особенно в качестве) но попробовать стоит и то и то однозначно) 1 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gamut 460 Опубликовано: 9 марта (изменено) десь я вже писав, що автіку головне не заважати ))) можна трішки формувати злегка, але головне не піддавати стресу, і тоді все буде чудово. Оскільки вега у них дуже коротка, будь який стрес дуже загальмовує набір зеленої маси... в результаті виходять мікрошишки на патичках ))) Изменено 9 марта пользователем Gamut Нескінченний репорт або рубрика "Рукодупство" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 9 марта 09877.mp4 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 10 марта 10.03 Три доби Полив як і минулі рази. Росте швидко, по плану) Дренаж 448 ппм, ПШ +-6(треба оновити каплі, бо в цих я вже не впевнений) Відстань до лампи 50см 18/6, Температура 26 вдень, вночі +-20 Хотів замовити вже Б-52, але не було в продавця в якого звик брати( тож поки без цього 7 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gamut 460 Опубликовано: 10 марта гарненько стартує. 1 Нескінченний репорт або рубрика "Рукодупство" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 марта Вітаю з початком! Гарних врожаїв! 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 12 марта 12.03 5 двк Поливу поки більше не було. А так, умови чудові) радує око) Сьогодні ввечері по листу "фітоверм" 9 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Gamut 460 Опубликовано: 12 марта Ох індюшний фенотип як потужно себе проявляє! Кросівоє! 1 Нескінченний репорт або рубрика "Рукодупство" Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения