Перейти к публикации

Коли висаджувати в аутдор. Питання від новачка

Рекомендованные сообщения

Добрий день, хочу спитати коли висаджувати рослинку в аут, так щоб бажано до вересня вже збирати урожай.  Яка погода має бути і тд.

Дякую усім хто відгукнеться!

Поделиться сообщением

Когда по ночам будет не ниже 15...а если хочешь собрать урожай раньше сентября то бери автики,они 50 - 100см в среднем это минус конечно,урожая больше с ранниками,но харв в десятых числах октября

• Like +1 3

Поделиться сообщением

бро вище говорить справу - якщо посіяти надто рано, то рослині не вистачить часу, щоб вирости - отримаєш міні-ялинку 20 см.  то ж орієнтуйся по нічним температурам

Поделиться сообщением

1 час назад, MrHaze сказал:

Когда по ночам будет не ниже 15...а если хочешь собрать урожай раньше сентября то бери автики,они 50 - 100см в среднем это минус конечно,урожая больше с ранниками,но харв в десятых числах октября

Привіт друже. Все так, але з нічними 15 градусами ти перегнув, у нас на півночі при таких нічних тепрературах земля вже буде суха як попіл, висадка кінець квітня - перша неділя травня в залежності від весни сама оптимальна, але все залежить від регіону. Я колись висадив автомати в двацятих числах квітня 2х недільною росадою і пішли холода, дощі вони дві неділі сиділи і не дуже росли, думав карлики будуть, а хрен там, пішло тепло вони повиростали по 1м+ і шишки як булава, вега 50 днів була, автомати Гудмастеровські різних сортів (не реклама 😁) правда аут домашній був і догляд відповідний.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

19 минут назад, bonivur сказал:

Привіт друже. Все так, але з нічними 15 градусами ти перегнув, у нас на півночі при таких нічних тепрературах земля вже буде суха як попіл, висадка кінець квітня - перша неділя травня в залежності від весни сама оптимальна, але все залежить від регіону. Я колись висадив автомати в двацятих числах квітня 2х недільною росадою і пішли холода, дощі вони дві неділі сиділи і не дуже росли, думав карлики будуть, а хрен там, пішло тепло вони повиростали по 1м+ і шишки як булава, вега 50 днів була, автомати Гудмастеровські різних сортів (не реклама 😁) правда аут домашній був і догляд відповідний.

Я тоже рано садил всегда,и бывали карлики автоматы... Здравствуй) ну если не 15 то 10 точно

Поделиться сообщением

Саджай авти , до середини травня , двохнедільню розсаду, під пляху на два тижня, потім знімаєш пляху і гоу годувати . Якщо зірки зійдуться, будеш мати липкі бошки, від 100 з куща, але буває і шляпа,стресс рослини,і маєш чупачупс з куста. Разом з автами висаджуй ранніки, парочку для посмотрєть, якщо ділянка палівна то сразу гни рослину вздовж землі, в вересні наврядчи буде харв ,але середина жовтня буде діло. 

Все приходить з досвідом.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Сорри, что влажу в чужую тему...Если я правильно понял, то в аутдор надо рассаду высаживать когда уже стабилизируются ночные температуры на уровне 10-15 град. Так?

Поделиться сообщением

2 часа назад, Canton сказал:

Сорри, что влажу в чужую тему...Если я правильно понял, то в аутдор надо рассаду высаживать когда уже стабилизируются ночные температуры на уровне 10-15 град. Так?

Ну плюс минус так, тут главное оттянуть подальше от обратных заморозков , хотя и в маю они бывают, по этому на первых порах нужно накрыть баклахой. Баклаху важно продырявить 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...