Перейти к публикации

РОЗДАЧА НАСІННЯ ВІД "OLD KYIV HILLS" SEEDS ПІД "АУТДОР" 2026!!! ПОДАРУНКИ ВСІМ УЧАСНИКАМ!

Рекомендованные сообщения

Всім хай, брази! І так, ми розпочинаємо тест-конкурс на кращий аутдор-репорт нашого нового стрейну під назвою Artifact Early. За нашою традицією, буде розіграно вапорайзер "DynaVap" за кращий репорт, а всі інші учасники отримають подарунки у вигляді нашого насіння.

Що від вас вимагається:
По-перше - адекватність.
По-друге ведення повноцінного репорту, в якому будуть публікуватися фотографії на різних етапах росту рослини (відео, звісно, буде плюсом)
Креативність також зараховується.

Хотіли одразу попередити "Халявщиків" яких на цьому форумі, на жаль дуже багато: не пишіть нам, якщо у вас немає репутації або жодного репорту - це не для вас. Нам набридло відправляти десятки, інколи сотні насінин впусту. Цінуйте працю людей: ціна на насіння не настільки велика, щоб його випрошувати, відверто брехати, а потім зникати. Джа вам суддя.

Всім адекватним гроверам, яких тут насправді дуже мало, можу побажати тільки удачі, сил і терпіння - тільки так ві досягнете успіху! З нашого боку ви отримаєте унікальний генетику, над якою ми працювали не один рік і яка стане для вас цікавим досвідом. Також нагадаємо: репорт може бути закритим тільки після написання мінітріп-репорту, бо це дуже важливий аспект як для брідера, так і для гровера.
Адекватна критика вітається. Нам як брідерам цікаві всі етапи: від пророщування насіння до початку та завершення цвітіння.

Нюанси стрейну Artifact Early
Хотіли одразу розповісти про деякі деталі, щоб у вас виникало якомога менше питань під час вирощування. Час зацвітання: Він буде коливатися в межах 20-25х чисел серпня. Не сприймайте це як закон, адже терміни можуть залежати від фенотипу. В цілому цей стрейн зацвітає трохи довше, ніж наприклад наш "Original Charas Early", але всеодно залишається дуже раннім.
Фенотипи: Оскільки цей гібрид є справжнім F1, розбіжності будуть мінімальними. Приблизно 70% рослин матимуть один фенотип, описаний в описі до стрейну. Інші 30% можуть мати певні відмінності в межах батьківської лінії (умовно: хтось узяв більше ознак від батька, хтось-від матері). Проте не буде кардинальних розбіжностей на кшталт "одна сатива, інша індика". Смак може варіюватися від пряного до ягідного, але загалом стрейн дуже стабільний.

Рекомендації для селекції: Якщо ви захочете зробити власне насіння на наступний сезон, ключовим буде відбір рослин. Але враховуйте, що в поколінні F2 стабільності не буде-там очікується велика розбіжність за ознаками. Вам знодобиться щонайменше кілька поколінь для стабілізації обраного фенотипу.

Всім дякую за увагу, гарного сезону і мирного неба! Бережіть себе!

"OldKyivHills Seeds"

IMG_20260315_135841-topaz-sharpen-exposure-denoise.jpeg

• Like +1 13

Подпись.png
                                                                                                        Якщо цінуєш якісну генетику! 
                                                         https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/

Поделиться сообщением

1 час назад, Stat1k сказал:

Бро, а можна і мені насіннячка під аут ?

Доброго дня!  Ми не бачимо у вас репутації на форумі, і хочаб одного закритого репорту, вибачте але ні.

Подпись.png

Поделиться сообщением

8 минут назад, Stat1k сказал:

Мало репутації ? Ні, так ні ! Репортаж я буду вести, тільки для іншої людини...

Ну такі умови, все написано зверху, якщо інша людина дала вам насіння, це її справи. Ще раз вибачте.

• Like +1 1

Подпись.png

Поделиться сообщением

7 минут назад, Stat1k сказал:

Добре! В яку ціну у вас регуляри та який мінімальний заказ ?

На нашій сторінці все написано, там є прайс. Якщо Artifact Early 20 штук 45$, -50%=22.5$

Краще пишіть в лічку, дякую!

Подпись.png

Поделиться сообщением

Доброго вечора шановні Наші брідери  від Old Kiev Hills, хочу подякувати від щирого серця за те що  продвігаєте попит на самостійне вирощування ,цієї найкращої культури. Бачу у вас  знову розпочата роздача семян для тесту та теплоту, я з Вами вже не перший рік і дуже вдячний за ваш  шикарний сід банк раніше я вже брав участь у ваших роздачах і навіть получав презент у вигляді насіння сорту- Пакистан пак.(Чому був без межно рад і вдячний) Но уви по не залежним від мене причинам, не зміг виложити гров-репорт та скуштувати і передати свої тріп відчуття - бо проізашов такий курьез ,я посадив у знайомої в теплиці,одна з насінин якось дала фінотип авто квітів і дуже рано почала дозрівати в отлічії від інших чотирьох насінин. Виростала одна кола Центральна но така широка і товста що в мене аж дух захоплювало і я вже хотів у воскресіння її знімати ,но всего не передбачити ,хтось заліз у двір у суботу і вкрав дорогу моєму серцю квіточку так і не давши мені шансу насолодитися цією унікальною культурою🥺🥲😭,в може імама хазяйка щось мені сбрехала,но по моєму прибутті вона поставила мене перед фактом  що  квітку викрали і щоб до неї більше ні хто не лазив вона повисмикувала інші чьртирі і викинула не я аж чуть не зомлів,а що вже поробиш? Навіть якщо наїхала бог їй судья ,що з неї получати не будиш же,обідно що стільки проводився і удобряв в хтось не прилажуючи зусиль скурив,но нічого ,зайвий раз убеділся що не можна не з ким подвязуватись, тільки самотужки і все-тому дуже перепрошую що не надав звіту ,ця трагедія мене трохи підкосила.

Я звісно дуже в захваті від вашої гінетикі,но так як я переміщена особа з 2014року з міста Луганська на разі досі все зароботане іде на жиле та їжу не кажучи про щось ще,від государвства допомогу не отримую так як по приїзду не зміг влаштуватися на офіційну працю тут у селі бо її не має і мене лишили всій допомоги і я дійсно не маю коштів придбати насіння,тож якщо можливо я б залюбки поучавствовав в вашій роздачі під репорт. На цей раз буду робити все сам так що отчет гарантую, якщо можливо прийняти участь,маякніть будь ласка я дам адресу,за раніє дуже вдячний за приделенний мені час,хай вам щастить у Вашій гарній та дійсно потрібноий справі. 

Дякуємо що ви такі є,з повагою до Вашої праці я Дмитро.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Ось залишив собі як нагадування того-що краще робити завжди все самому, пологаючись лише на себе

17735967555398268914957314275248.jpg

• Like +1 1

Поделиться сообщением

30 минут назад, Sin сказал:

Доброго вечора шановні Наші брідери  від Old Kiev Hills, хочу подякувати від щирого серця за те що  продвігаєте попит на самостійне вирощування ,цієї найкращої культури. Бачу у вас  знову розпочата роздача семян для тесту та теплоту, я з Вами вже не перший рік і дуже вдячний за ваш  шикарний сід банк раніше я вже брав участь у ваших роздачах і навіть получав презент у вигляді насіння сорту- Пакистан пак.(Чому був без межно рад і вдячний) Но уви по не залежним від мене причинам, не зміг виложити гров-репорт та скуштувати і передати свої тріп відчуття - бо проізашов такий курьез ,я посадив у знайомої в теплиці,одна з насінин якось дала фінотип авто квітів і дуже рано почала дозрівати в отлічії від інших чотирьох насінин. Виростала одна кола Центральна но така широка і товста що в мене аж дух захоплювало і я вже хотів у воскресіння її знімати ,но всего не передбачити ,хтось заліз у двір у суботу і вкрав дорогу моєму серцю квіточку так і не давши мені шансу насолодитися цією унікальною культурою🥺🥲😭,в може імама хазяйка щось мені сбрехала,но по моєму прибутті вона поставила мене перед фактом  що  квітку викрали і щоб до неї більше ні хто не лазив вона повисмикувала інші чьртирі і викинула не я аж чуть не зомлів,а що вже поробиш? Навіть якщо наїхала бог їй судья ,що з неї получати не будиш же,обідно що стільки проводився і удобряв в хтось не прилажуючи зусиль скурив,но нічого ,зайвий раз убеділся що не можна не з ким подвязуватись, тільки самотужки і все-тому дуже перепрошую що не надав звіту ,ця трагедія мене трохи підкосила.

Я звісно дуже в захваті від вашої гінетикі,но так як я переміщена особа з 2014року з міста Луганська на разі досі все зароботане іде на жиле та їжу не кажучи про щось ще,від государвства допомогу не отримую так як по приїзду не зміг влаштуватися на офіційну працю тут у селі бо її не має і мене лишили всій допомоги і я дійсно не маю коштів придбати насіння,тож якщо можливо я б залюбки поучавствовав в вашій роздачі під репорт. На цей раз буду робити все сам так що отчет гарантую, якщо можливо прийняти участь,маякніть будь ласка я дам адресу,за раніє дуже вдячний за приделенний мені час,хай вам щастить у Вашій гарній та дійсно потрібноий справі. 

Дякуємо що ви такі є,з повагою до Вашої праці я Дмитро.

Пиши в лічку бро

Подпись.png

Поделиться сообщением

1 час назад, Stat1k сказал:

Це добра ціна, я дякую, та ще подумаю... І так... Якщо ви наступали постійно на граблі і люди счезли без сліду не відписав вам жодного репортажу, то це їхня тупість та їхня вина, не треба усіх під одну гребінку, те що ви не довіряєте людям - це вже ваша проблема, вибачте. РеАсе.

Якщо хочете це обсудити пишіть в лічку, дякую!

• Like +1 1

Подпись.png

Поделиться сообщением

Успіхів і по більше відгуків і фото !) 

• Like +1 1

Українська Конопляна Асоціація (УКА) приєднуємось... https://uacanas.com  :  https://t.me/uacanas

Поделиться сообщением

9 минут назад, Michman сказал:

Успіхів і по більше відгуків і фото !) 

Дякую!

• Like +1 1

Подпись.png

Поделиться сообщением

У бро добра генетика. Всім раджу 👍

• Like +1 1

Поделиться сообщением

1 час назад, X720 сказал:

У бро добра генетика. Всім раджу 👍

Ти бро не хочешь приняти участь в тесті? У тебе гарний репорт був.

Подпись.png

Поделиться сообщением

13 часов назад, OldKyivHills сказал:

Ти бро не хочешь приняти участь в тесті? У тебе гарний репорт був.

Я то хочу, але не впевнений що в цьому році знайду гарні місця для ауту 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вітаю , бажаю прийняти участь у тесті . 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

12 минут назад, voodoojuice сказал:

Вітаю , бажаю прийняти участь у тесті . 

Минулий досвід з Old KYIV HILLS . Все сорт героям слава фем

IMG_20260318_184915_688.jpg

IMG_20260318_184915_703.jpg

IMG_20260318_184915_273.jpg

IMG_20260318_184915_978.jpg

IMG_20260318_184915_748.jpg

IMG_20260318_184919_071.jpg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

Привіт я зможу прийняти участь?

Поделиться сообщением

5 минут назад, Charodei сказал:

Привіт я зможу прийняти участь?

Нажаль ні, все роздали.

Изменено пользователем OldKyivHills

Подпись.png

Поделиться сообщением

Роздача закрити, всім дякую! Трохи згодом опублікуємо учасників тесту! 

Подпись.png

Поделиться сообщением

Піддослідні на базі) Дякую бро :1351969117_50:

IMG_5400.thumb.JPG.23c8de7e0ac87e879728b5803d30be09.JPG

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Список учасників тесту: 🌿
1) Vektra
2) voodoojuice
3) Stat1k
4) X720
5) Sin
6) PitonChik 
7) Legend777 
Друзі, всім крутого грову! 🚀
Бережіть себе, зараз це найголовніше! 

1772274479508-topaz-enhance-3_3x.jpeg

• Like +1 4

Подпись.png

Поделиться сообщением

2 часа назад, OldKyivHills сказал:

1) Vektra
2) voodoojuice
3) Stat1k
4) X720
5) Sin
6) PitonChik 
7) Legend777 

Дякую,навзаєм 🌲🌲🌲🇺🇦

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Бажані сорти: Auto Feminised (АК-47 або подібні).

Бажана кількість насіння: 3-5 шт.

Умови вирощування: Аутдор (відкритий ґрунт), сонячне та підготовлене місце.

Готовність до репорту: Так, готовий вести детальний фотозвіт та вчасно оновлювати тему на форумі!

Очікуваний час висадки: Кінець квітня / початок травня.

Країна: Україна.

Спосіб зв'язку: Особисті повідомлення на форумі (ЛС).

Дуже хочу спробувати свої сили з якісним насінням та довести справу до успішного врожаю!

20260325_201306.jpg

?

Поделиться сообщением

1 час назад, Simonrasztaman сказал:

Бажані сорти: Auto Feminised (АК-47 або подібні).

Бажана кількість насіння: 3-5 шт.

Умови вирощування: Аутдор (відкритий ґрунт), сонячне та підготовлене місце.

Готовність до репорту: Так, готовий вести детальний фотозвіт та вчасно оновлювати тему на форумі!

Очікуваний час висадки: Кінець квітня / початок травня.

Країна: Україна.

Спосіб зв'язку: Особисті повідомлення на форумі (ЛС).

Дуже хочу спробувати свої сили з якісним насінням та довести справу до успішного врожаю!

20260325_201306.jpg

?

Роздача вже закрита! 

Подпись.png

Поделиться сообщением

В 24.03.2026 в 18:36, OldKyivHills сказал:

1) Vektra
2) voodoojuice
3) Stat1k
4) X720
5) Sin
6) PitonChik 
7) Legend777 

Картинка топ!))) моя тема)))

Думал как-то, интересно, живёт ли кто в тех краях, таких как зона отселения, и гровит ли кусты)

Артефакт из аномалии создающей пси после - в итоге сам артефакт тоже влияет на сознание таким образом))

Всем участникам успехов! Будем посмотреть)

• Like +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

1 час назад, Mecheniy сказал:

Артефакт из аномалии создающей пси после - в итоге сам артефакт тоже влияет на сознание таким образом))

100%:tyanet:

• Джа Пре +1 1

Подпись.png

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...