Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 марта Мої вітання, друзі! Вирішив з вами поділитися своїм гроу-репортом, де я провів одразу три "експерименти": 1. Виростив по 1-2 ялинці різних фотіків 2. Запилив їх всі сортом Balkh F.R. Чекаю, що мене за це можуть розкритикувати, але подивимося на результати, може на наступний цикл ще повторимо запилення Balkh. Особливо цікаво мені подивитися на результати схещування Балха та Амнезії, але про це пізніше ще поговоримо. 3. Провів порівняльний гров на лампах Днат 600 Вт та LED Samsung H301 - 200 Вт Кому цікаво, як гровляться фотіки піч час блекаутів та ГПВ і ГАВ, СГАВ і ПІЗДАВ - велком ту май репорт. _________________________ Отже... Пів палатки було відведено під Днат, а друга частина під led. Умови вирощування: Палатка: 120*240 Прилади: Ph-метр та TDS-метр (бюджетний китай) Корегую рівень пш за допомогою ортофосфорної кислоти та банальної соди. Вода з осушувача повітря (практично дистильована) Витяжка: Prima Klima PK150-2 (390 або 760 м3/год) Култуб: Cool Tube 150/580 мм PRIMA KLIMA Світло: Днат 250 (на розсаду і початок веги) + LED 200. Пізніше буде, як написав вище лед 200 та днат 600 на всю вегу і цвітіня. Грунт: суміш торфу та кокосу 70/30 Горщики: 5л на вегу і 15л до фіналу Добрива: NovaMax Кому молюся: богу Велесу, ДТЕК та українським силам ППО ______________________________ Початок репорту закладено, тепер в слідуючому повідомленні напишу що там по сортам, а тоді буду ділитися з вами своїм минулим гровом під час блекауту. А то зараз десь прилетіло і в мене знову графіки ввели, бо за тиждень без графіків я було звик до гарного життя. Ноут розряджається, тому чекайте на мене. Піду дам хапульку за сили ЗСУ 9 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 615 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 марта 2 часа назад, Shajtan сказал: Балха та Амнезії то буде діло,мае бути гетерозісхоча линіі і не гемозіготні але максимально різні.Я би протягнув до F2,там буде щось цікаве ,і дивлячись наскількі воно цікаве і чим закрепив би фенотип обратнім кросом з батьком с потрібними признаками. 2 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 марта 4 часа назад, sshkiper сказал: то буде діло,мае бути гетерозісхоча линіі і не гемозіготні але максимально різні.Я би протягнув до F2,там буде щось цікаве ,і дивлячись наскількі воно цікаве і чим закрепив би фенотип обратнім кросом з батьком с потрібними признаками. Скоро розпишу все, як там є і як було. Буду експерементувати, натхненний твоїми статтями на джафорумі 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 20 марта Отже, перед тим, як я почну фотки заливати, оголошення списку насіння, що я буду ростити в цьому репорті. Balkh отриманий мною за підтримки Кеша. Решта насіння отримана в якості бонуса, при купівлі у Барабашки, а де-які - це залишки моєї колекції. Тому їх лише по одній насінині. А от SR-71 я купив щоби затестити щось свіженьке з нових сортів на ринку. Ну і заодно хотів поповнити полиці свого магазину різними фотіками. Balkh (Khalifa Genetics) Генетика: landrace Співвідношення Індика/Сатива: 100/0 ______________________ Lemon Haze (Royal Queen Seeds) Генетика: Lemon Skunk × Shining Silver Haze Співвідношення Індика/Сатива: 25/75 _______________________________ Amnesia Haze (Royal Queen Seeds) Генетика: Original Amnesia Haze Співвідношення Індика/Сатива: 30/70 ________________________ Amnesia Gold (Pyramid Seeds) Генетика: Lennon х Amnesia Haze Співвідношення Індика/Сатива: 25/75 ______________________________ Euforia (Dutch Passion) Генетика: генетика Skunk Співвідношення Індика/Сатива: 20/80 _________________________ Cereal Milk (Royal Queen Seeds) Генетика: Y Life (Girl Scout Cookies x Cherry Pie) x Snowman OG Співвідношення Індика/Сатива: 40/60 ______________________ SR-71 (Purple City Genetics) Генетика: Street Guru х Oaksterdam OG Співвідношення Індика/Сатива: 40/60 _______________________ Master Kush (Dutch Passion) Генетика: Kush landrace Співвідношення Індика/Сатива: 90/10 6 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 марта Ну, нарешті в мене встав, щоб почати постити фотки та мої описи репорту... Насіння пророщувалося поміж вологих ватних дисків в зип-лок пакетах. Тримав дві доби так, потім в землю (суміш торф-кокос 70/30). Посаджені в 400 мл горщики, як піднімуться, переїдуть в 5л, а пізніше в 15л ближче до цвітіння ________________________________________ Перша партія проросших малюків Master Kush Скрытый текст Balkh #1 та Balkh #2 Скрытый текст Cereal Milk Скрытый текст SR-71 #1 та #2 Скрытый текст Повісив над ними LED, скрутив потужність до... десь тисяч 5-6 люксів показує. На перших порах норм, потім буду додавати світла... Скрытый текст 5 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 2 апреля На слідуючий день поповнення... Amnesia Gold (Pyramid Seeds) Скрытый текст Balkh 3 та 4 теж не відстають Скрытый текст SR-71 #3 Скрытый текст А ще через день вилізла з землі Balkh #5 (до речі, шоста насінина не проросла) Скрытый текст А ще через день останні три насінини... Lemon Shining Silver Haze (Royal Queen Seeds) Скрытый текст Amnesia Haze (Royal Queen Seeds) Скрытый текст Euphoria (Dutch Passion) Скрытый текст 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 2 апреля Через 2 дні сфоткав все паті на хаті: Скрытый текст 5 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Kaktuss 8 890 Опубликовано: 2 апреля 7 минут назад, Shajtan сказал: шоста насінина не проросла Привіт бро! Ти їх весь десяток висадив? Репорт-2016 АУТ http://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuiu/ Семена - для аута,-кресты оригиналов, и лендрайсов (фото регуляры) . https://jahforum.org/topic/39343-aut-2016-47ua-dyshite-na-polnuyu/?do=findComment&comment=1334468 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 2 апреля 7 минут назад, Kaktuss сказал: Привіт бро! Ти їх весь десяток висадив? Ні, лишив ще 4 для майбутніх експериментів 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 апреля Минуло 3 дні... Починаємо пересадку де-яких рослин в 5л горщики Для цього зроблено заміс 70:30 торф:кокос Для цікавості частину ялин я поставив під днат 600 вт, а чстину під Led 200 вт. Буде такий собі експеримент, заодно перевіримо ефективність лед-лампи. Представники, котрі потрапили жити під ДНАТ: SR-71 #2 Cereal Milk Master Kush Balkh #1 Balkh#4 SR-71#3 Хто буде рости під LED Balkh#2 SR-71#1 Amnesia Gold (під кодовою назвою Freak, через те, що насінина була деформована і дивна) Balkh#5 Balkh#3 Ну і трійця наймолодших Lemon Shining Silver Haze, Amnesia Haze, Euphoria: 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 142 Опубликовано: 11 апреля 2 часа назад, Shajtan сказал: Хто буде рости під LED Це в тебе перший гров на лед наче, чи я пропустив, з почином у всякому разі Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 211 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 апреля В 11.04.2026 в 14:39, Mecheniy сказал: Це в тебе перший гров на лед наче, чи я пропустив, з почином у всякому разі Ага, бро, вперше тестить буду (не рахуючи побутові лампочки led, які колись давним-давно пробував) 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения