Перейти к публикации

Рекомендованные сообщения

Начало гроурепорта

Ну шо всім привіт!

Настав час нового репорту.

На цей раз вже субстрат буде з гумусом каліфорнійського черв'яка. Зараз насінина вже проросла в торф таблетці, увечері буду саджати в основний аірпот, та додам мікоризу щоб запустити розмноження біоти і підсилити живлення рослини і бодрий старт. Також докупив біобіз фіш мікс, органіка на основі риби щоб добряче підживити біоту на перших тижнях, на цей раз планую гібрид в плані добрив(органіка/мінералка), подивимося що з цього вийде)

Стрейн: Auto Candy Cush

Обладнання:

Бокс: ProBox 60*60*140

Світло: Samsung quantum board 150W lm301H Omron

Фільтр: Fresh Air 100 мм 360 м3/ч

Вентиляція: Канальний вентилятор Вентс ТТ ПРО 100 245 м³/ч, гофра 100мм 

Обдув рослини: ProFan 5W - 2шт.

Вимірювання: пш жидкий тест от GHE, ЕС солемір Milwaukee CD611

Грунт: Кокос, гумус, вермікуліт

Горшок: airpot 12.5L

Інше: термогігрометр з виносним щупом, WiFi розетка.

Добрива: Flora Growing Micro, Flora Growing Grow, Flora Growing Bloom, Calcium magnesium(GHE), pH up, pH down, Bloom buster (GHE), FlashClean(GHE), 
Biobizz Fish Mix(для живлення біоти),
Мікориза Xtreme Gardening Mykos Root.

Изменено пользователем Dunulbul
  • Like +1 4

Поделиться сообщением

Конец гроурепорта

Ништяк бро, нехай росте, с возвращением :respect:

• Like +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

1 час назад, Stat1k сказал:

А что за ОМрон ? Evo слышал обычные 301Н слышал, а омрон - нет !

Omron диоды ультрафиолет и инфракрасные, очень уважаемая фирма среди электронщиков. Основные там 301Н, Omron там только на инфракрасный и ультрафиолетовый идут...мой квантум борд челик собирал под заказ, диоды отдельно в США купленные 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Зі стартом Бро, рівного грову.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

4 ДВК

Так як субстрат з біогумусом удобри поки що не даю, даю відстояну крануху+Calmag 2 ml/L з 5,8пш, на виході маю 7,5пш, пару раз проливав 3л води з 5,5пш - не допомогло взагалі, це все через біогумус який є лугом і лужить дренаж на виході. Судячи по рослині вона нормально себе почуває, тож поки що не приймаю близько до серця). Днів через 3-4 почну потроху підживлювати органікою Biobizz fish mix

IMG_20260404_224140.jpg

IMG_20260404_224156.jpg

• Like +1 3

Поделиться сообщением

День 8

Короче з біогумусом треба ще вміти працювати, добавив його перший раз, раніше гровив без шнього. А він дуже лужний і піднімає пш грунту ппц як. Сьогодні полив компотом з відстояної кранухи, добавив калмаг 1мл/л і занизив пш води до 5,5. Як же я охуїв коли дренаж був 8пш і 1,9ЕС(майже 900ппм). Всі ці дні я бачив завищений пш і проливав по 1-2л до дренажу компотом 5,5пш щоб понизити його в субстраті і це не допомагало, рослина на 8 день при цьому усьому виглядає звичайно і росте, біогумус її живить навіть з завищеним пш, але я розумію що це не діло і я рано чи пізно зіштовхнуся з голодом рослини через недостатнє засвоєння елементів у такому лужному середовищі. Тому пролив сьогодні растіху 6л компоту з 5,5пш і нарешті осадив пш в дренажі до 6,0 в ЕС упав до 1,1(550ппм). Спостерігаємо далі.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• Создать...