gambino 4 372 Опубликовано: 11 апреля Ну що друзі з весною всіх!!!Давно вже не було репортів від мене,в цьрму році планую гарний аут і гарний результат,а тому мені знадобитися всі знання форуму щоб був фуллПавер Місце знаходження високо в горах Непала на висоті 2400,дуже цікаве місто для ауту буде так як тут і так повно дикого ландрейса з якого виробляють кращий гашиш в світі ! Ділянка високо в горах в яблуневих садах місцевого дідуся який дозволив мені погровити в нього на ділянці 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 11 апреля місцеві рослини вже проросли фото зроблено 2 неділі назад 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 860 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 апреля Классно бро) с удовольствием понаблюдаю) что за сорта? 2 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 11 апреля Тому довго невагався та закинув горіхи в воду,в цьому році на тест горіхи від @goodmaster сорти : auto bif bud xll auto ak lemon auto Tutankhamon xll auto sinderela auto amnesia auto gorilla auto power plant xll замочив закинув в салфетку 2-3 дня і вже корінці,семки свіжі рекомендую 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 11 апреля також буду використовувати триптілоїди томущо тут велечезне запилення від місцевої марії.Вже сробував минулого сезону і правда майже без насіння(але трошки все таки проскакує семка😶) дорого піздец замов з каліфорнії через знайомого другана👻 Фото Сорти 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 860 Трофеи и Медали Опубликовано: 11 апреля А фотики будут? Вызревают они там? 1 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 11 апреля Только что, MrHaze сказал: А фотики будут? Вызревают они там? Я буду робити теплицю з пвх труб,після авто буде фото подивись вище сорти бро!! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 11 апреля Грунт хотів зробити мікс коко та вермікомпосту,але обламався з амазоном доставки тільки в ближній місто...так що зробив мікс кінський навоз 10% + вермікуліт 20% + кокос також +гіпс,та гранули сівіду водорості моя індор кімната лампа 250 лед 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kokoytoparenb 44 Опубликовано: 11 апреля 12 минут назад, gambino сказал: Я буду робити теплицю з пвх труб,після авто буде фото подивись вище сорти бро!! Вітаю бро.А як тобі насіння прийшло? Гуд вже голубами пересилає?) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 11 апреля 2 минуты назад, kokoytoparenb сказал: Вітаю бро.А як тобі насіння прийшло? Гуд вже голубами пересилає?) На фпві дроні 👻та ні він не відправляє за кордон,друзі вивезли і відправили поштою в стелс боксі 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kokoytoparenb 44 Опубликовано: 11 апреля Райські місця на фото.Гарного грову,буду слідкувати. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 11 апреля Автам десь 10 днів годував компостним чаєм з кінського навозу !!!щоб запустити мікоризу та гарних бактерій,ну і щоб звикали до ауту що скажите ? доречі дуже холодно зараз тому якийсь повільний ріст ....десь 15 градусів в хаті 🥶 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
goodmaster 4 555 Опубликовано: 11 апреля Бро,з началом)))Слідкуєм всією джа сім'єю і ждём нових крутих мальовничих фоток))) 4 Goodmaster seeds.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 11 апреля 12 минут назад, goodmaster сказал: Бро,з началом)))Слідкуєм всією джа сім'єю і ждём нових крутих мальовничих фоток))) Лови друже 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 11 апреля також з цікавого в минулого року знайшли магічні гриби,сезон буде цікавий тому слідкуйте 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 565 Опубликовано: 11 апреля Бро, огромный , очень инетерсно будет глянуть! Райские места, как хороша наша планета, успехов 3 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 693 Опубликовано: 12 апреля То на фоні в тебе фото засніжених Гімалайських хребтів?!. Яка ж краса😍. Більш екзотичнішого і оригінальнішого місця для аутдору годі й уявити 👍🔥. Не уявляю як тебе занесло в ті краї але по доброму заздрю) Обов'язково буду спостерігати і вдалого голову. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 104 Трофеи и Медали Опубликовано: 13 апреля (изменено) Успіхів в цьому сезоні! радуй нас гарними фото) Изменено 13 апреля пользователем Legend777 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Msms 21 Опубликовано: 13 апреля Интересный реп. намечается. С началом. Подписалась. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 431 Трофеи и Медали Опубликовано: 15 апреля В 11.04.2026 в 19:53, gambino сказал: також буду використовувати триптілоїди томущо тут велечезне запилення від місцевої марії.Вже сробував минулого сезону і правда майже без насіння(але трошки все таки проскакує семка😶) дорого піздец замов з каліфорнії через знайомого другана👻 Фото Сорти це типу 150 баксів за 10 сємок? Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 18 апреля В 15.04.2026 в 14:45, Shajtan сказал: це типу 150 баксів за 10 сємок? так Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 431 Трофеи и Медали Опубликовано: 18 апреля 13 минут назад, gambino сказал: так ну типу ціна більш-менш Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 27 апреля Ну що на звязку комради,ось так виглядає моя розсада авти від гуда ,деякі вже пішли в грунт 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 27 апреля також зявилась проблема зі стволом у декількох рослин,ніжка зіхляла піздец,шо це може бути ? дайте пораду ? 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
gambino 4 372 Опубликовано: 27 апреля Деякі рослини,що я кидав семки минулого року проросли виглядають гарно ...Це щось начебто чері дізель схрещений з місцевою...я бачив результати таких ф1 і вони вражають 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения