Tatianna2005 839 Опубликовано: 31 августа В 30.08.2026 в 18:01, Charodei сказал: ХАРВ Garlic jam від @Tatianna2005 Супер Бразік!) Мої вітання !) По фото майжень здається що плотність є навіть? Убойного диму Братанік!) ПІС ПРОДАЮ!!! Авто Фем насіння зроблене з оригінального посівного матеріалу.Ціна ТОП!) БОНУС 50%!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 840 Опубликовано: 31 августа 1 час назад, Tatianna2005 сказал: Убойного диму Дякую, доречі цей garlic jam більш сильніший по силі Якраз в мене два фенотипу, один більше схожий по силі на лоріка2 A цей що захарвив більше схожий на оріг garlic jam я так думаю Навалило крепко, незважаючи що смакував після експрес сушки 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tatianna2005 839 Опубликовано: 2 сентября В 31.08.2026 в 20:15, Charodei сказал: Дякую, доречі цей garlic jam більш сильніший по силі Якраз в мене два фенотипу, один більше схожий по силі на лоріка2 A цей що захарвив більше схожий на оріг garlic jam я так думаю Навалило крепко, незважаючи що смакував після експрес сушки Оо це дуже файно Братику!) Це дуже гарна новина!) І про силу оригінального гарліка я підтвержую, сильна штука.Для мене із тих що робила насіння самі убойні якраз гарлік та ог куш.Я не могу таке дути, дуже сильно накриває. А вот мінт джолі моя тема, люблю індику спокійну що нерви заспокоїти та на дивані посидіти, позаліпати в екран)) ПІС 2 ПРОДАЮ!!! Авто Фем насіння зроблене з оригінального посівного матеріалу.Ціна ТОП!) БОНУС 50%!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 840 Опубликовано: 3 сентября В 02.09.2026 в 20:03, Tatianna2005 сказал: Я не могу таке дути А я люблю В цілому по силі + - однакові,розслабляюча дудка. Робив масло з oh my gusher грамів 7 на 100 масла Ефект: м'який,розслабляючий, веселий . Тримало півтора дня 1 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tatianna2005 839 Опубликовано: 3 сентября 2 часа назад, Charodei сказал: Тримало півтора дня капець маслице)))), я колись пробувала масло.Спочатку мало зїла, на другий раз побільше і прийшлось потім спати по серед дня))))бо не могла нічого робити 4 ПРОДАЮ!!! Авто Фем насіння зроблене з оригінального посівного матеріалу.Ціна ТОП!) БОНУС 50%!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 887 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 сентября 12 часов назад, Tatianna2005 сказал: капець маслице)))), я колись пробувала масло.Спочатку мало зїла, на другий раз побільше і прийшлось потім спати по серед дня))))бо не могла нічого робити я спати не можу, якщо пре, в мене тоді в голові така каша, що краще сонним щось поробити, аніж спати лягати. Це як "вертольоти" по сінькі 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 840 Опубликовано: 4 сентября Від @Shajtan Амнезія SR 71 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 840 Опубликовано: 7 сентября (изменено) ХАРВ від @Tatianna2005днів 100 Orange apricol Og kush Head band Изменено 7 сентября пользователем Charodei 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 840 Опубликовано: 7 сентября Від @ShajtanSR 71 Амнезія 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 887 Трофеи и Медали Опубликовано: Среда в 20:47 Дасть бог гарну осінь, то СР розростеться добряче 😁 В 07.09.2026 в 17:51, Charodei сказал: ХАРВ від @Tatianna2005днів 100 Смачного 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Charodei 1 840 Опубликовано: Среда в 21:04 14 минут назад, Shajtan сказал: Смачного Смакував й твою амнезію, поміняло нормально))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tatianna2005 839 Опубликовано: Пятница в 12:56 (изменено) В 07.09.2026 в 14:51, Charodei сказал: ХАРВ від @Tatianna2005днів 100 Ваааууу!) Мої вітання Друже за Харвестом!!) Хеадбенд прикольні голови такі, не тільки верхня велика, і нижче також.Щось схоже по структурі шишки було і у мамки її. Мякого та убойного диму тобі!!) п.с. фоточки твої візьму собі додам в опис тема с продажу насіння.Дякую Файно тобі!! Изменено Пятница в 12:57 пользователем Tatianna2005 3 ПРОДАЮ!!! Авто Фем насіння зроблене з оригінального посівного матеріалу.Ціна ТОП!) БОНУС 50%!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения