Tatianna2005 864 Опубліковано: 31 серпня В 30.08.2026 в 18:01, Charodei сказал: ХАРВ Garlic jam від @Tatianna2005 Супер Бразік!) Мої вітання !) По фото майжень здається що плотність є навіть? Убойного диму Братанік!) ПІС ПРОДАЮ!!! Авто Фем насіння зроблене з оригінального посівного матеріалу.Ціна ТОП!) БОНУС 50%!!! 1.Цикл на авто фемки.Doctor's Choice\Atlas Seed\Humboldt Seed\Dutch Passion\Sweet Seeds.Кокос.LED. 2.Lowryder#2 auto fem (тест своих авто фемок) кокос, лейка, UHE LED 100 ват, Plagron Coco 3.Mint Jelly Auto Fem (Humboldt Seed).Пробую "грязным" способом, сделать фем копии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: 31 серпня 1 час назад, Tatianna2005 сказал: Убойного диму Дякую, доречі цей garlic jam більш сильніший по силі Якраз в мене два фенотипу, один більше схожий по силі на лоріка2 A цей що захарвив більше схожий на оріг garlic jam я так думаю Навалило крепко, незважаючи що смакував після експрес сушки 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tatianna2005 864 Опубліковано: 2 вересня В 31.08.2026 в 20:15, Charodei сказал: Дякую, доречі цей garlic jam більш сильніший по силі Якраз в мене два фенотипу, один більше схожий по силі на лоріка2 A цей що захарвив більше схожий на оріг garlic jam я так думаю Навалило крепко, незважаючи що смакував після експрес сушки Оо це дуже файно Братику!) Це дуже гарна новина!) І про силу оригінального гарліка я підтвержую, сильна штука.Для мене із тих що робила насіння самі убойні якраз гарлік та ог куш.Я не могу таке дути, дуже сильно накриває. А вот мінт джолі моя тема, люблю індику спокійну що нерви заспокоїти та на дивані посидіти, позаліпати в екран)) ПІС 3 ПРОДАЮ!!! Авто Фем насіння зроблене з оригінального посівного матеріалу.Ціна ТОП!) БОНУС 50%!!! 1.Цикл на авто фемки.Doctor's Choice\Atlas Seed\Humboldt Seed\Dutch Passion\Sweet Seeds.Кокос.LED. 2.Lowryder#2 auto fem (тест своих авто фемок) кокос, лейка, UHE LED 100 ват, Plagron Coco 3.Mint Jelly Auto Fem (Humboldt Seed).Пробую "грязным" способом, сделать фем копии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: 3 вересня В 02.09.2026 в 20:03, Tatianna2005 сказал: Я не могу таке дути А я люблю В цілому по силі + - однакові,розслабляюча дудка. Робив масло з oh my gusher грамів 7 на 100 масла Ефект: м'який,розслабляючий, веселий . Тримало півтора дня 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tatianna2005 864 Опубліковано: 3 вересня 2 часа назад, Charodei сказал: Тримало півтора дня капець маслице)))), я колись пробувала масло.Спочатку мало зїла, на другий раз побільше і прийшлось потім спати по серед дня))))бо не могла нічого робити 1 4 ПРОДАЮ!!! Авто Фем насіння зроблене з оригінального посівного матеріалу.Ціна ТОП!) БОНУС 50%!!! 1.Цикл на авто фемки.Doctor's Choice\Atlas Seed\Humboldt Seed\Dutch Passion\Sweet Seeds.Кокос.LED. 2.Lowryder#2 auto fem (тест своих авто фемок) кокос, лейка, UHE LED 100 ват, Plagron Coco 3.Mint Jelly Auto Fem (Humboldt Seed).Пробую "грязным" способом, сделать фем копии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shajtan 7 942 Трофеи і Медали Опубліковано: 4 вересня 12 часов назад, Tatianna2005 сказал: капець маслице)))), я колись пробувала масло.Спочатку мало зїла, на другий раз побільше і прийшлось потім спати по серед дня))))бо не могла нічого робити я спати не можу, якщо пре, в мене тоді в голові така каша, що краще сонним щось поробити, аніж спати лягати. Це як "вертольоти" по сінькі 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: 4 вересня Від @Shajtan Амнезія SR 71 10 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: 7 вересня (змінено) ХАРВ від @Tatianna2005днів 100 Orange apricol Og kush Head band Змінено 7 вересня користувачем Charodei 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: 7 вересня Від @ShajtanSR 71 Амнезія 11 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shajtan 7 942 Трофеи і Медали Опубліковано: 9 вересня Дасть бог гарну осінь, то СР розростеться добряче 😁 В 07.09.2026 в 17:51, Charodei сказал: ХАРВ від @Tatianna2005днів 100 Смачного 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: 9 вересня 14 минут назад, Shajtan сказал: Смачного Смакував й твою амнезію, поміняло нормально))) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tatianna2005 864 Опубліковано: 11 вересня (змінено) В 07.09.2026 в 14:51, Charodei сказал: ХАРВ від @Tatianna2005днів 100 Ваааууу!) Мої вітання Друже за Харвестом!!) Хеадбенд прикольні голови такі, не тільки верхня велика, і нижче також.Щось схоже по структурі шишки було і у мамки її. Мякого та убойного диму тобі!!) п.с. фоточки твої візьму собі додам в опис тема с продажу насіння.Дякую Файно тобі!! Змінено 11 вересня користувачем Tatianna2005 3 ПРОДАЮ!!! Авто Фем насіння зроблене з оригінального посівного матеріалу.Ціна ТОП!) БОНУС 50%!!! 1.Цикл на авто фемки.Doctor's Choice\Atlas Seed\Humboldt Seed\Dutch Passion\Sweet Seeds.Кокос.LED. 2.Lowryder#2 auto fem (тест своих авто фемок) кокос, лейка, UHE LED 100 ват, Plagron Coco 3.Mint Jelly Auto Fem (Humboldt Seed).Пробую "грязным" способом, сделать фем копии. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: 18 вересня Пухнуть малі Від @Shajtan Амнезія SR-71 9 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: 18 вересня YouCut_20260918_203942127.mp4 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MrHaze 18 158 Трофеи і Медали Опубліковано: 18 вересня Ветра не боишься бро? Классные ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mecheniy 3 229 Опубліковано: 18 вересня 1 година назад, MrHaze сказал: Ветра не боишься бро? Классные Та ты видал какой нокаут она выдержала, какой ветер 3 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FutureAksakal 972 Опубліковано: 19 вересня Кущі БОМБА! Дай Бог Джа Кожному! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shajtan 7 942 Трофеи і Медали Опубліковано: 20 вересня Скоро ракети полетять колонізувати Марс 2 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: Середа о 16:31 Від @Shajtan SR 71 все таки вітром здуло дві гілки Амнезія 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: 22 години тому @Shajtan Усе спиздили!!! Хоч трохи оставили 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MrHaze 18 158 Трофеи і Медали Опубліковано: 22 години тому Эх 1 ORGANIC GROW CLUB Осветите тьму Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Charodei 1 888 Опубліковано: 21 година тому 16 хвилин назад, MrHaze сказал: Эх Трохи часу не хватило Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RustCohle 1 034 Опубліковано: 4 години тому 18 годин назад, Charodei сказал: @Shajtan Усе спиздили!!! Хоч трохи оставили Співчуваю бро(( 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АКакже 261 Опубліковано: 3 години тому Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення