pro100grow 4 013 Опубликовано: 9 мая (изменено) Фотоперіодичний сорт від @milen9, Генетика: ............ Blackberry Moonrocks × Pacific Frost Тип: ..................... Indica 80% / Sativa 20% Культивация: ...... Indoor/ Outdoor/ Greenhouse Цветение: ........... 8-9 недель Harvest: .............. Октябрь Урожай: .............. Indoor: 450–500 г/м² indoor; 800–1000г/растение outdoor Высота: .............. 100–140 см indoor; 160–220 см outdoor THC: ................... 35–36% Запах: ................ Сладкая вишня, дикие ягоды, лёгкая кислинка Аромат: .............. Фруктовый, сладкий дым, черника, вишнёвый сироп Терпены: ............ Myrcene, Caryophyllene, Limonene, Linalool Воздействие: ..... Психоделический high + глубокий body stone, эйфория, релаксация, “couch-lock” Medical: .............. Бессонница, хроническая боль, стресс, тревога, потеря аппетита Особенности: ..... Экстремальная смолистость (“замороженные” трихомы), пурпурные оттенки при низких T°, усиление смолы под UVB Палатка:80х80х180 Світло:240w Quantum Board Вентиляція:Mars Hydro iFresh Kit 280-340кубів+фільтр Mars Hydro Зволожувач,обдувочний вентилятор,дуйчик,TDS/PH metr Субстрат:кокос 15л.,Growbag Добрива: Flora Growing: -Gro -Micro -Bloom -B-booster -Hydro Cleaner -PH-Up -PH-Down -Ripen Adwanced Nutrients -Big Bud coco -Bud Candy -Bud Ignitor -Bud Factor X -Overdrive -Sensi Cal Mag Xtra -Tasty Terpenes Мікориза -Great White -янтарна к-та Изменено 23 мая пользователем pro100grow 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 10 мая 1ДВК вода з пульвіка -b-booster 0,5мл/0,5л 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 13 мая 3ДВК 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 17 мая 7ДВК 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 19 мая 9ДВК 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 21 мая На 10 дні відрубав голови) 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 23 мая Наколхозив автополив,кому на замітку,якщо подати на нього 9V замість 12,тиск буде не такий сильний,якраз те що треба,через реле часу 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 25 мая Пересадив,відновлюємось 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 27 мая 15ДВК 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 29 мая 17ДВК 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Oleksandra 144 Опубликовано: 4 июня (изменено) В 09.05.2026 в 18:17, pro100grow сказал: Привіт бро врожайного грову тобі😉 Під скажи де брав удобр і у скільки тобі обійшлось усе це задоволення? Там якраз починаю балконний аут думаю теж щось прикупити з удобр, Так як я новенька у ціх справах то хоч по твоєму репорту зрозумію що і коли додавати краще , завчасно дякую😉 Изменено 4 июня пользователем Oleksandra 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 235 Опубликовано: 4 июня (изменено) 23 минуты назад, Oleksandra сказал: то хоч по твоєму репорту зрозумію що і коли додавати краще Cиста хочу обратить внимание на то что у обоих репортах разные концептуальные потходы - земля и кокос, также что не маловажно, разница сортов и отличие условий выращивания Изменено 4 июня пользователем АКакже 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Oleksandra 144 Опубликовано: 4 июня 2 минуты назад, АКакже сказал: Cиста хочу обратить внимание на то что у обоих репортах разные концептуальные потходы - земля и кокос, также что не маловажно, разница сортов и отличие условий выращивания Дякую взяла на замітку, знаю що в землю дають в половину менше від кокосу і т.д. в взагалі наступний гров буде на кокосі тлму закупляти ст можна вже потрошки щоб потім накладно не було . Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 4 июня 4 часа назад, Oleksandra сказал: Дякую взяла на замітку, знаю що в землю дають в половину менше від кокосу і т.д. в взагалі наступний гров буде на кокосі тлму закупляти ст можна вже потрошки щоб потім накладно не було . 5 часов назад, Oleksandra сказал: Привіт бро врожайного грову тобі😉 Під скажи де брав удобр і у скільки тобі обійшлось усе це задоволення? Там якраз починаю балконний аут думаю теж щось прикупити з удобр, Так як я новенька у ціх справах то хоч по твоєму репорту зрозумію що і коли додавати краще , завчасно дякую😉 Годую по таблиці від Floragrowing,інколи опмраюсь на власні погляди та поради людей,які мені допомагають.Кожен гров-еусперимент,в якому як може все бути прекрасно,так і проблемно)Тобі для землі потрібно.Скупляюсь в @krissта у Флори. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 6 июня 24ДВК 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 597 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 июня 15 часов назад, pro100grow сказал: 24ДВК Щось взагалі голодує мала, або пш кривий Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 7 июня 9 часов назад, Shajtan сказал: Щось взагалі голодує мала, або пш кривий пш витікає кривуватий,а от на рахунок голода-заливаю 600+ppm а витікає 400,при тому що гроу і блум виходить по 1,5 і 1мл/л,2мл калмаг і b-booster. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 7 июня 9 часов назад, Shajtan сказал: Щось взагалі голодує мала, або пш кривий пш заливаю 5.8,витікає до 7 В 09.05.2026 в 18:41, boyarskiy сказал: Дякую брази_) Так, цього разу чьоткий автік) як по паспорту Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 597 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 июня В 07.06.2026 в 09:44, pro100grow сказал: пш заливаю 5.8,витікає до 7 щось занадто лужне в кокосі... ти ж пш міряєш після додавання добрив? ну нічого, готувати все одно треба, раз ппм на виході нижче Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 8 июня Трошки задавив світлом,підняв лампу,листя потягнулось 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 9 июня В 08.06.2026 в 12:28, Shajtan сказал: щось занадто лужне в кокосі... ти ж пш міряєш після додавання добрив? ну нічого, готувати все одно треба, раз ппм на виході нижче так,додаю спочатку потрібний ppm,потім збиваю Ph 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 12 июня 30ДВК полив 2л осмос -gro 1,5 -micro 1 -bloom 0,5 -b-booster 2 calmag 1 вхід:650+-ppm 5.78ph вихід:480+-ppm 6.7ph трабли з пш не проходять,вже робив 2 контрольні проливи 5.5ph і не допомогло.Мені починає здаватись,що це так сказується застій вологи внизу пота,адже в цей раз я не клав дренаж 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 235 Опубликовано: 12 июня так приподыми 4 минуты назад, pro100grow сказал: пот Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 12 июня 39 минут назад, АКакже сказал: так приподыми Поставив на ніжки типу 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 16 июня 33ДВК Думаю трошки підстригти листву щоб відкрити світло низам. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 597 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 июня Я думаю, в тебе кокос хріновий, або просто погано промитий. Бо це виходить там пш в тебе мабуть вище 7, якщо вливаєш 5,7, а виходить 6,7 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 17 июня 9 часов назад, Shajtan сказал: Я думаю, в тебе кокос хріновий, або просто погано промитий. Бо це виходить там пш в тебе мабуть вище 7, якщо вливаєш 5,7, а виходить 6,7 Цілком можливо,що хріновий((По PPM немає питань взагалі,лишнього нічого не витікає,мив довго,літрав 50 води не менше тільки осмотичної.Ph кожен раз завищений на виході Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 20 июня хз шо з цим кокосом,щось в ньому щолочить і нічого не допомагає,є ось такі пятна,вже так доїду потім закуплюсь Plagron Coco 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 22 июня промив 8 л води з hydro cleaner робив 4 поливи по 2л води 80-100ppm 5.82ph перший пролив витекло 1448ppm 6.9ph другий пролив витекло 1216ppm 6.7ph третій пролив витекло 1039ppm 6.8ph третій пролив витекло 780ppm 6.8ph я тупо починаю грішити на мікоризу,шо то вона дає такий осад бо я її достатньо таки нормально натрусив у різні слої кокоса і вона походу чи мертва попалась чи що,в мене завжди після її внесення на день 20 вже горщик обцвітав білою пліснявою і проблем з ph ніколи взагалі не було.Хто стикався з таким,чи може бути вірною моя думка?Я просто от взагалі ніяких рзнак мікоризної присутності не бачуа вже як ні як,39 день 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 235 Опубликовано: 22 июня (изменено) 2 часа назад, pro100grow сказал: я тупо починаю грішити на мікоризу це печально бро, ось тепер і думаю чи використовувати свою,цікаво яка в тебе дата?, бачу упаковка на 10г, моя на 20 але все одно сумнівно Изменено 22 июня пользователем АКакже Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 24 июня В 22.06.2026 в 11:24, АКакже сказал: це печально бро, ось тепер і думаю чи використовувати свою,цікаво яка в тебе дата?, бачу упаковка на 10г, моя на 20 але все одно сумнівно я і не глянув на дату,бро.Чомусь так рахував,що спори в сухому вигляді мають дуже довго зберігатись 40ДВК 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 597 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 июня Я ото і не рощу на кокосі, бо в мене постійно якісь боки вилазять :)) Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 27 июня 44ДВК 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 27 июня В 25.06.2026 в 15:33, Shajtan сказал: Я ото і не рощу на кокосі, бо в мене постійно якісь боки вилазять :)) Вовка боятись-в ліс не ходити)А ліса ми любим..)І гори.. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
pro100grow 4 013 Опубликовано: 2 июля 49ДВК перевів 12/12 ростриг листву закатав під SCROG 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения