Legend777 1 108 Трофеи и Медали Опубликовано: 1 июня 2 часа назад, sztella-cucurella сказал: А я щось пропустила, ти щось вирощуєш, в тебе буде аут в цьому сезоні? Чи ти зробив перерву? тільки на днях стартанув, хоча погода дозволяла ще на початку травня, купа справ навалилось і були деякі сумніви... скоро репорт також заведу там більше розкрию деталі 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 730 Опубликовано: 1 июня Гарні фото і чудові краєвиди👍. Жаль, що з рослинами такі трабли але головне всі живі і ще все попереду. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 456 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня В 31.05.2026 в 17:48, sztella-cucurella сказал: Привіт, друзі! Пройшлася сьогодні провідати рослинки. О п'ятій ранку якраз тільки почало виднітися, а я вже топала по вулиці. Було дуже тихо і пусто на вулицях. Лише пташки чарівно співали. Скачала собі додаток, який по співу оприділяє, що ж це за пташка така вицвірінькує. І, як виявилось, у моїх краях повно Західних Соловейків. А я й не знала) А ще, дорогою за місто) трапляються всякі смаколики, ось наприклад такі) доречі, дуже солодка). Взагалі черешень і вишень цього року дай боже. Сьогодні я вже дуже хотіла підживити рослинки, бо дощ крайній раз був відразу після висадки. А це приблизно місяць без дощу. Ось гляньте, яка земля в полі Знаєте, якщо в моєму репорті з'являються фотографії, які не дуже й то мають відношення до того самого репорту, це означає, що на місцяку справи ну такі собі) Власне, поки нема чого й показувати. Як я і думала, майже половина рослин через мої огріхи стресанули і вже зацвіли, хоча ще й зовсім крихітні. Насправді я знала, що так буде, подумки була вже змирилася, тому не розчаровуюсь. Все ок. Знаю, що бодай кілька рослин я все ж до фінішу доведу. І мені цього вистачить. Завжди так було) Крім того якийсь звір чомусь перелопатив землю в моїх лунках. Багато рослин були придавлені землею і сіном, деякі були без маківок. Добре, що хоч не поламані цілком, а так - лиш трохи. І на тому спасибі) Не дуже хотілося, але все ж таки покажу як виглядають рослинки. ще й фото не дуже вдалі, бо ще було досить темно для фотографування. Ну то й нехай. El curandero Pale Widow Violet Gas З ктулху якась непонятка. це ж фотік, а він зацвів. Здавалось би так ретельно те все роблю, щоб не переплутати нічого при висадці. І всеодно походу наплутала. Ну нічого, якщо наплутала, то гадаю з часом я ще віднайду того справжнього ктулху. Cthulhu Kush Afghan Kush Nice Diesel KWRTR Mint jelly Грааль. Big Ua Big Bad Ну ось такі справи з рослинками. До речі підживила рост концентратом і янтарку дала по листу. А взагалі я чудово прогулялась і насолодилась і полем, і чарівним ранком, і пташками, і всім іншим. Ще парочка фотографій. Ось це моє поле. Поставлю собі на обложку А це світанок і росса на сонці Ну і пшеничка теж в полі є Друзі, всім гарно дякую за увагу. Хай все у вас і у ваших рослинок хай все буде добре! До зустрічі гарний репорт, душевний, я кажуть 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Oleksandra 127 Опубликовано: 5 июня Гарні фото Сіс дууууже гарні😍 ну і растішки непогані і нехай так і буде щоб та підгризяна виросла найбільша😉 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 804 Опубликовано: 6 июня (изменено) 23 часа назад, Oleksandra сказал: Гарні фото Сіс дууууже гарні😍 ну і растішки непогані і нехай так і буде щоб та підгризяна виросла найбільша😉 Гарно дякую, сістр! Рада, що завітала до мене в гості, і так само рада, що ти теж ведеш репорт, і рада, що розбавила переважно чоловічу тут компанію - навіть дуже рада. Я теж до тебе в гості обов'язково навідуватимусь. Изменено 6 июня пользователем sztella-cucurella 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 804 Опубликовано: 6 июня Привіт, народ. 👋 Растішки, на жаль, відвідати цього тижня не виходить, жаль, а так би хотілося. 😥 З цією своєю роботою мушу тепер сидіти в чужому місті. Ну то таке, а писати страх як хочеться. Тому зроблю невеличкий допис. Не зовсім про гровінг, ну і не дуже по темі допис, але все одно зроблю. 😉 Я нещодавно чисто случайно дізналася - виявляється, що у коноплі є дещо спільне з пивом), а я дуже-дуже сильно люблю пиво. 🍺 Власне, це єдиний алкоголь, який я вживаю. І люблю його настільки сильно, що нещодавно сама почала варити пиво у себе вдома! 😱 Ось гляньте відео, яке я пиво зварила: (темне) video_2026-06-06_12-04-16.mp4 Так от, знаєте, що спільного у коноплі і пива? Невіддільний компонент пива - хміль. Конопля і хміль належать до однієї родини - КОНОПЛЕВІ! 🌿 (я була вшоці коли дізналася)) 😊 У пивоварінні так само цінуються виключно жіночі суцвіття, тобіш шишки) 😊 Якщо поглянути на розріз шишки хмелю, то ось що можна побачити: А от і самі шишки хмелю: Погодьтеся, що є щось схоже з нашими улюбленими шишками) 😍 А ще аромат пива формується ідентичними, тими самими терпенами, що і в ганжі! 🔥 Крім того, пиво має легкий седативний, тобто заспокійливий ефект, що посилює розслаблення. Ну прям один в один з нашою улюбленою рослиною) 🍁 Не знаю як ви, но я для себе прям відкриття зробила. 🤔 А я то думаю собі, чому мені так сильно подобається стан коли покуриш саме після парочки келихів пива). 👀 Зізнавайтесь, хтось ще любить так само, як я, після пива затягнутися ароматним димком?))) 💨 Тут ще один невеличкий відосік, але тепер уже світле): video_2026-06-06_12-59-23.mp4 Ок, народ, просто найшло на мене щось, тому трохи поділилася). 😊 Короче кажучи, будьмо! 🍻 І, як то кажуть, ваше здоров'я!)) до скорого ✌️ 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 456 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 июня Я фанат темного пива, для мене воно насичене і відрізняється ароматом на відміну від світлого, яке ,як водичка, чи розбавлений квас. Світле гарно в жару пити чи з солоненьким вживати. А от темним можна насолодитися, як і дрібкою гарної сортової травички в косяку 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 730 Опубликовано: 8 июня Та ти майстер на всі руки . Звісно і я люблю бахнути холодненького пивка та покурити після цього, в потім ще випити якщо щось залишилось)) Як на мене чудовий спосіб провести час👍 3 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Mecheniy 2 631 Опубликовано: 8 июня Знаєш як кайфувати від життя, кайф смикнуть під пивко іноді це прекрасне поєднання, а якщо воно ще і домашнє... Ніколи домашнє не пив) 3 Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 108 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 июня сіста, та ти походу наш бро 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 804 Опубликовано: Воскресенье в 15:18 (изменено) Всім аргонавтам великий привіт! 👋☀️ Шо ви, друзі, як ваші справи)? Сподіваюсь, у всіх все добре. 😊 Відвідала і я сьогодні свої растішки 🌱 і обов'язково їх покажу, але про все по порядку. 👀 Тільки вийшла за межі міста, з кущів, як то часто буває, вилетіло фазанисько і добряче мене налякав. 😮 Огромний такий! Фото зробити не встигла, але от, можливо, це його сліди) 🐾 А ще чуть далі по дорозі натрапила і на такі вот сліди. Мабуть, косулька якась і, судячи зі сліду, зовсім манюсінька. 🥰 Як близько вони все-таки біля людей живуть. А далі прийшла на полянку. У нас були дощі, і навколо растіх поросло добряче бур'яном. Поки я все те чистила, зовсім поряд сиділа пташка і так чарівно мені весь ранок щебетала. 🎶 А я нагадую, що почала гратися додатком, який по співу визначає птахів. Так от, це була очеретянка чагарникова. 🐦 Осьо вона: А оце так вона щебече: обов'язково послухайте, це шото з чим то) очеретянка_чагарникова.mp3 Нравиться мені цей додаток, постійно з ним тепер ношуся) 😂 Ну ок. 👌 Це все дорогою за місто. А от і самі растішки. 🌱 Big Bad Big Ua Cthulhu Kush (типу Cthulhu Kush, насправд це не він . він не мав би зацвісти. але з цим ми ще розберемося) Грааль. Це тоц що йому хтось маківку відгриз. Mint jelly Не знаю, як так сталося, але поряд із Мінт Джелі вибив невідомо звідки ось такий паросток. Наче ніяких насінин не губила, чому, як і звідки воно взялося - без поняття. Ну, хай росте :) KWRTR Afghan Kush Nice Diesel. Із тих що зацвіли, ну хоч оди більш-менш нормальний автік по розмірах) Pale Widow Violet Gas El curandero А дорогою назад назбирала трохи землянічки. 🍓 Трохи я прогавила її пік, але всеодно ще трохи набрала. 😋 Ну і після того, як підживила рослинки азотним рост-концентратом і янтаркою по листу, 💦 прогулялась ще трохи полем. Краєвиди - око радують. 😍 Але не буду показувати, щоб не спалитись. 🤫 Ну хіба ось такі полянки. 🌾 Блін, народ, таку насолоду отримую від ауту і від всього, що з ним пов'язано. Після всяких буденних справ отдушина прогулятись прям неймовірна. ✨🏕️ Добре, друзі, приємного вам настрою, чудового літа, і хай все у всіх нас буде добре. Люблю вас) До зустрічі! 👋💚 Мало не забула. Відео) video_2026-06-14_18-13-16.mp4 578828544__.mp3 663755658__.mp3 Изменено Воскресенье в 15:38 пользователем sztella-cucurella 17 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergioss 84 Опубликовано: Воскресенье в 17:26 Гарні растихі!Якщо чесно я думав шо ти він а не вона))) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 886 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 18:12 Повезло так птичку сфотать) фотики хорошо пошли 2 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 804 Опубликовано: Понедельник в 06:08 (изменено) 14 часов назад, sztella-cucurella сказал: Всім аргонавтам великий привіт! 👋☀️ Шо ви, друзі, як ваші справи)? Сподіваюсь, у всіх все добре. 😊 Відвідала і я сьогодні свої растішки 🌱 і обов'язково їх покажу, але про все по порядку. 👀 Тільки вийшла за межі міста, з кущів, як то часто буває, вилетіло фазанисько і добряче мене налякав. 😮 Огромний такий! Фото зробити не встигла, але от, можливо, це його сліди) 🐾 А ще чуть далі по дорозі натрапила і на такі вот сліди. Мабуть, косулька якась і, судячи зі сліду, зовсім манюсінька. 🥰 Як близько вони все-таки біля людей живуть. А далі прийшла на полянку. У нас були дощі, і навколо растіх поросло добряче бур'яном. Поки я все те чистила, зовсім поряд сиділа пташка і так чарівно мені весь ранок щебетала. 🎶 А я нагадую, що почала гратися додатком, який по співу визначає птахів. Так от, це була очеретянка чагарникова. 🐦 Осьо вона: А оце так вона щебече: обов'язково послухайте, це шото з чим то) очеретянка_чагарникова.mp3 3 \u041c\u0431 · 5 downloads Нравиться мені цей додаток, постійно з ним тепер ношуся) 😂 Ну ок. 👌 Це все дорогою за місто. А от і самі растішки. 🌱 Big Bad Big Ua Cthulhu Kush (типу Cthulhu Kush, насправд це не він . він не мав би зацвісти. але з цим ми ще розберемося) Грааль. Це тоц що йому хтось маківку відгриз. Mint jelly Не знаю, як так сталося, але поряд із Мінт Джелі вибив невідомо звідки ось такий паросток. Наче ніяких насінин не губила, чому, як і звідки воно взялося - без поняття. Ну, хай росте :) KWRTR Afghan Kush Nice Diesel. Із тих що зацвіли, ну хоч оди більш-менш нормальний автік по розмірах) Pale Widow Violet Gas El curandero А дорогою назад назбирала трохи землянічки. 🍓 Трохи я прогавила її пік, але всеодно ще трохи набрала. 😋 Ну і після того, як підживила рослинки азотним рост-концентратом і янтаркою по листу, 💦 прогулялась ще трохи полем. Краєвиди - око радують. 😍 Але не буду показувати, щоб не спалитись. 🤫 Ну хіба ось такі полянки. 🌾 Блін, народ, таку насолоду отримую від ауту і від всього, що з ним пов'язано. Після всяких буденних справ отдушина прогулятись прям неймовірна. ✨🏕️ Добре, друзі, приємного вам настрою, чудового літа, і хай все у всіх нас буде добре. Люблю вас) До зустрічі! 👋💚 Мало не забула. Відео) video_2026-06-14_18-13-16.mp4 11 \u041c\u0431 · 1 download 578828544__.mp3 3 \u041c\u0431 · 1 download 663755658__.mp3 3 \u041c\u0431 · 1 download Дивно якось опублікувалось - чомусь пішли повторно фотографії та ще й по пару разів. Вроді нічого лишнього не натискала. Ну нічого. До речі, може хтось з адмінів підкаже: якщо хочу аудіо опублікувати, то можна зробити, щоб те аудіо було типу як плеєр (щоб натиснути і просто слухаєш), а не ото, як у мене виходить? Изменено Понедельник в 06:15 пользователем sztella-cucurella Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kokoytoparenb 45 Опубликовано: Вторник в 07:21 Пані ви мій фаворит на конкурсі ауту 2026,дуже вайбово та цікаво.Підписався буду насолоджуватись 👐 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 456 Трофеи и Медали Опубликовано: Вторник в 20:47 Це прямо Діскавері на Джа форумі. Чудовий репорт 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sshkiper 5 711 Трофеи и Медали Опубликовано: вчера в 19:00 Дуже приемний реп,це я тобі як знавець хмелю кажу 👍 1 1 exclusive seeds Buddha’s Sister,Soma Seeds®,ORGANIC MARIJUANA Bubble Gum ® Scrog, Lst, Feeding From Ghs, Cannabiogen Delta 9 "Vanilla Kush" Barneys Farm ® "White Russian" Serious Seeds® читать мат.часть тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения