BarneyGreenway 474 Опубликовано: 23 мая (изменено) Всім привіт)) Цей гров на покинутому подвір'ї буде чесно кажучи другим по автам, перший був в прошлому році з насінням від error seeds)) якщо коротко, маємо 6 автів яким 11 днів сьогодні, з 5 дня на вільних хлібах) у відкритому грунті) проросли вони 12 травня, добрива заказував зимою, потім поняв шо тупанув сильно, плани були одні,все помінялось добрива нікуди вже не вернеш, і....короче буде аут) ніяких ламп в мене нема, є тільки сонце і вода(яку треба носити з бочки,це добре що привозять 4 рази на тиждень). Насіння то змінилося, а проблеми ауту нікуди не ділися, пару днів назад лупанув град, в мене чуть серце не стало,а вони маленькі уже в землі, вспів понакривати, вонючі слимаки і тд Земля в лунці: цитрусовий грунт/чернозем, кокосова стружка, перліт Добрива: докупляти нічого їм не буду, і так для них в ауті це ізвінітє дуже жирно Gorilla cookies auto(fast buds) 2шт Face fat auto(atlas seed) 1шт Banjerine auto(atlas seed) 1шт Pineapple slush auto(sweet seeds) 1шт Permanent jealousy(sweet seeds) 1 шт Буду доповнювати навєрно раз в 4-5 днів, Може комусь і буде цікаво слідкувати, мені сомом у інтересно шо воно получиться На сьогодні картина така: Изменено 23 мая пользователем BarneyGreenway 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 23 мая (изменено) 2 часа назад, BarneyGreenway сказал: Всім привіт)) Цей гров на покинутому подвір'ї буде чесно кажучи другим по автам, перший був в прошлому році з насінням від error seeds)) якщо коротко, маємо 6 автів яким 11 днів сьогодні, з 5 дня на вільних хлібах) у відкритому грунті) проросли вони 12 травня, добрива заказував зимою, потім поняв шо тупанув сильно, плани були одні,все помінялось добрива нікуди вже не вернеш, і....короче буде аут) ніяких ламп в мене нема, є тільки сонце і вода(яку треба носити з бочки,це добре що привозять 4 рази на тиждень). Насіння то змінилося, а проблеми ауту нікуди не ділися, пару днів назад лупанув град, в мене чуть серце не стало,а вони маленькі уже в землі, вспів понакривати, вонючі слимаки і тд Земля в лунці: цитрусовий грунт/чернозем, кокосова стружка, перліт Добрива: докупляти нічого їм не буду, і так для них в ауті це ізвінітє дуже жирно Gorilla cookies auto(fast buds) 2шт Face fat auto(atlas seed) 1шт Banjerine auto(atlas seed) 1шт Pineapple slush auto(sweet seeds) 1шт Permanent jealousy(sweet seeds) 1 шт Буду доповнювати навєрно раз в 4-5 днів, Може комусь і буде цікаво слідкувати, мені сомом у інтересно шо воно получиться На сьогодні картина така: Забув додати в тему...нехай вже тут буде... Це вони ж 12.05.2026 Изменено 23 мая пользователем BarneyGreenway 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 18 июля Только что, BarneyGreenway сказал: Дякую за пораду, я думав що це вже все і чуть її не зрізав, добре що запитав, в мене такі перший раз і я не знаю як воно має виглядати вживу, за ці 2 неділі бошки стали твердими, і набрали вагу, думаю потримати пару иютрійку днів і теж харв, якраз їм буде 90днів 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 19 июля Моя грязненька біленька вдовичка, побита і поїдяна всім чим тільки можна,)) вона в мене такий маленький рембо серед усіх)) 81 день, скоро харв 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 20 июля Доброго вечора, за неділю цвіточки добре так підросли, починають набирати, кожного дня щось в них міняється, дуже цікаво спостерігати, погода всю неділю була дуже гарна, хмарки дуже прозорі і +26+27,я навіть їх не накрывав від сонця, одна з горіл зацвіла на неділю раніше, тепер одна маленька а друга знатно більше, странно, вроді всим усе однаково, ось як з автіками буває, щось не сподобалось-хуяк раніше зацвіла, ну ладно, подивимось як вони виглядати і пахнути будуть, однаково чи ні 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 20 июля 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 20 июля Тут навіть добавити нічого....буде великий фотік, пригинаю її як можу 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 20 июля Який же він красівий, пахне дуже классно 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 20 июля 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 20 июля Зацвіла сама остання 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 20 июля (изменено) В 10.06.2026 в 08:37, BarneyGreenway сказал: Вирішив накинути собі ще трохи жвіжухи, щоб скучно не було, як раз останні дні коли ще не пізно, горить сарай гори і хата, пізно вже відступають))) А ці я взяв у кріса Big Grapes, взійшли 5 червня, садив бо думав що дощі і град половину виб'є, а хоч ці доповнять втрату хоч трохи, але все вціліло, і вони просто ростуть, вийшли не великі, так як під час активної веги на них лупило сонце і не хватило мені сітки накрити, треба було спасти інші, тож було в мене їх 4шт,залишилося 3, четверту я вирвав бо "бенджерін" ска...Франклін.... .. Її затулив повністю (ну я ж не знав що бенджерін баттон в рот бы він.... фотік) вона була в 2 рази менше за всіх, а добрива однаково всім, так шо... 3 штучки їх, всі однакові +- 2 см, цвітуть,висота 65см, Це я вважаю не поганий досвід, треба сіткою накривати, або садити раніше, бажано прям з 1 травня, або навіть в кінці квітня Изменено 20 июля пользователем BarneyGreenway 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 20 июля Ось така різниця між двома горіла кукіс, посаджені в один день, дози води і добрив однакові, шось десь пішло не так, але що, а мабудь все що завгодно, це ж аут 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 701 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 июля Ну хоча і різні, врожаю повинно бути норм і на малій Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 29 июля (изменено) Всім доброго дня, на роботі був завал, чесно кажучи не було ні сил ні бажання щось бігати фоткати, особливо коли кожного дня заливають дощі, сьогодні дали вихідний, то ж можна приділити увагу і рослинам))сьогодні вперше за півтори неділі їх полив нормально, погода сира, pineapple Slush піймав плісінь, на верхушці, все видалив, воно і непомітно, було це 5 днів тому, зараз все нормально, попутно невдержався і зрізав пару шишок з нього ж хоч попробувати, за 4 дні висохли, смак і запах не втратила, та у нас і температура більше 30+рідко коли підіймалася, ефект сильний, мені сподобалась))в реалі вони виглядають набагато більші чим на фото, там точно буде шо покурить, ще й не мало А "автофотік" бенджерін себе почуває чудово, росте і тупо начинає затуляти собою горіли, посадив його попереду всіх, на саме жирне місце, я ж не знав що ці плужари з atlas seeds таке от учудять, Изменено 29 июля пользователем BarneyGreenway 11 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 1 009 Опубликовано: 2 августа В 29.07.2026 в 11:05, BarneyGreenway сказал: Всім доброго дня, на роботі був завал, чесно кажучи не було ні сил ні бажання щось бігати фоткати, особливо коли кожного дня заливають дощі, сьогодні дали вихідний, то ж можна приділити увагу і рослинам))сьогодні вперше за півтори неділі їх полив нормально, погода сира, pineapple Slush піймав плісінь, на верхушці, все видалив, воно і непомітно, було це 5 днів тому, зараз все нормально, попутно невдержався і зрізав пару шишок з нього ж хоч попробувати, за 4 дні висохли, смак і запах не втратила, та у нас і температура більше 30+рідко коли підіймалася, ефект сильний, мені сподобалась))в реалі вони виглядають набагато більші чим на фото, там точно буде шо покурить, ще й не мало А "автофотік" бенджерін себе почуває чудово, росте і тупо начинає затуляти собою горіли, посадив його попереду всіх, на саме жирне місце, я ж не знав що ці плужари з atlas seeds таке от учудять, Чудові рослинки 🌱💚. Так цікаво виходить 🤔. У нас навпаки з дощами напряг 🏜️❌. Був на днях град з грозою ⛈️🧊, але таке враження, що лиш град і випав - самого дощу було дуже мало 🌧️🤏))): Ну то таке 🤷♀️. Зате мої автомати-карлани всі теж просто офігенноської якості вийшли 🔥✨. Навіть не сподівалась, що так буде 🤩💯. Всього найкращого! 👋🌿😊 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: 2 августа 3 часа назад, sztella-cucurella сказал: Чудові рослинки 🌱💚. Так цікаво виходить 🤔. У нас навпаки з дощами напряг 🏜️❌. Був на днях град з грозою ⛈️🧊, але таке враження, що лиш град і випав - самого дощу було дуже мало 🌧️🤏))): Ну то таке 🤷♀️. Зате мої автомати-карлани всі теж просто офігенноської якості вийшли 🔥✨. Навіть не сподівалась, що так буде 🤩💯. Всього найкращого! 👋🌿😊 Привіт)) дякую)) дощі були сильні, в мене 2 автіка піймали плісняву, довелося пару бошечок зрізати і викинути, воно навіть не помітно на фоні усього, але факт... Думаю через кілька днів буду харвити pineapple, face fat, permanent jealousy,цього разу не буду їх дотримувати до 90 днів, тем більш я іх вже пробував, і мене все повністю задовольняє, тут просто передають 35+ і не хочеться щоб вони різко стресанули і змінили смак і запах, бо до цієї пори вони температури більше 30 не бачили, а от горіли накриті сіткою 40% і будуть ще довго стояти,, вони обидві ще дуже зелені, їм 81 день, а в них ще волоски ростуть...на сайті написано що цвіт 10 неділь, думав що помилка, але схоже що нє Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 701 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 августа Моя повага вашому труду 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: Воскресенье в 17:29 Всім доброго вечора, 3 рослини пішли під харв, бо вже пора, дві горіли ще постоять пару неділь, ну а бенджерін навіть ще не цвіте)) 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
otruta 12 Опубликовано: Воскресенье в 20:56 як ти його з корінням вирвав 🤣 дуже гарні ялинки бро, ставлю клас Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 038 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 21:09 З харвом старий ) ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
FutureAksakal 394 Опубликовано: вчера в 15:00 Респектую З харвом:) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 474 Опубликовано: вчера в 17:47 Всім дякую) це ще поки не кінець, там Bengerine починає зацвітати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас