romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 мая Доброго дня, шановне Джа-ком'юніті! Буду вдячний всім порадам, питанням і відгукам! Зарікався більше не займатись аутом=рятуванням рослин від цвілі, але є зернята, які вже роками лежать. Тож не буде воно пропадати?(принаймні у холодильнику) матеріал для посадки: Fat Banana нещодавно заказував, а Special Queen 1 подарункова с 2024 року. тож були питання що до схожості зернятка. добрива Canna і решта замочив на кілька годин в воді, потонули, в ватних дисках в теплому місці пролупились за 36 годин, горщики по 5-6 літрів. за добу скинули каски 1 доба підсипав землі. 1 тиждень 2 та 2.5 тижні сьогодні 3 тижні і малі пішли в аут 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 035 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 мая Заебись рассада,успехов бро) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 4 055 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 мая Ровного сезона! А чего бокс пустует?) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 237 Опубликовано: 24 мая Таке ми дивимось, Щасти! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 699 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 мая Гарний холодильничок 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 24 мая 3 часа назад, Uchastkoviy сказал: Ровного сезона! А чего бокс пустует?) спасибо. летом температура не позволяет. жарко в квартире 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 1 008 Опубликовано: 25 мая Клас! Як то кажуть: "Нехай росте!":) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 мая ап темки весь тиждень пече пеком ... 28-30. завтра або в 2 раза більша, або.... в 3 ??? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 035 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 мая 20 минут назад, romario999 сказал: ап темки весь тиждень пече пеком ... 28-30. завтра або в 2 раза більша, або.... в 3 ??? Да,там в океане эль ниньё...циклон типа,и скорее всего 26 и 27 года будут экстремально жаркими ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 31 мая 4 тижні і перший тиждень в ауті справи нормальні. за тиждень рослини майже вдвічі витягнулись і додали у розмірі бокові гілки. полив по 5 л води з стимулятором росту коріння 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 237 Опубликовано: 31 мая Дєбелі, добре шурують 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 699 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня Товсті стебла, гарні 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 7 июня Хай, гровери! 5 тижнів малим. Їм подобається, мені теж. Під Special Queen якась тваринка копитом погарбалась, але шкода незначна, кущик здоровий. Полив знову по 5 літрів водичкою з Фульвіком. На початку не зазначив в дві лунки пішло суміш 50л BioBizz All-Mix, 50л Plagron Royalmix та 20 л універсальної для квітів, по трохи кістної та доломітової муки. Тобто земля ще заряджена і мінімум пару тижнів можна давати водичку, що ми і робимо. Сонце і дощики були на тижні і на тижні попереду. Все як ми любимо Fat Banana Special Queen 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 699 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 июня Жирний банан і справді жирний 1 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 867 Опубликовано: 8 июня Потужно виглядають💪. Видно, що все їм подобається 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 июня 6 тижнів Привіт, друзі! Прийшла спека, в середу пік і на тиждень 32-35. Взяв цього разу с запасом 10 літрів води і 10 кампоту половина від таблиці добрив. Трохи знизу пообривав, бо дуже кущики знизу зарослі. Наступним разом візьму ножиці, бо руки-крюки вже з листям і гілки зламали. Думаю знизу все пообрізати з часом, шоб була циркуляція повітря. Дуже низькі вийшли. Кущ іде майже з рівня землі. Чи добре це, чи погано побачим. Fat Banana Special Queen 1 15 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Tatianna2005 778 Опубликовано: 14 июня @romario999 Привіт Бразік !) То в тебе у холодильнику зліва снизу вино, та й згорі йогурт якийсь??.Сподіваюсь ти не тримаєшь в одному місці побутову хімію та продукти чи товари харчової промисловості. А так видно рука набита, тьфу тьфу росте суперово.На справді стволи товсті , то є гууд. Но і в деяких випадках воно також може і не дуже добре бути.Я колись спробувала на кокосі , бустер PK почала лити одразу с основою, ще на везі. Так ось, наросли дуже товсті стебла, точно не памятаю що раніше такі наростали.Собі міркувала супер вихлоп.Цикл робився як завжди зі старта 12\12 , фотоперіод.Врожай був замість 600, десь 400.Но в тебе протоптаний путь я так зрозуміла, буду періодично заходити до тебе у репорт, фотіки в ауті, то дуже цікаво.В індорі такі велетенські кущі як в ауті не часто можуть позволити собі ворощувати гровери.Бажаю щоб ні плісняви, ні стебелькогого метелика не було і близько!! ПІС 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 035 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 июня Вери найс) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 июня 1 минуту назад, Tatianna2005 сказал: @romario999 Привіт Бразік !) То в тебе у холодильнику зліва снизу вино, та й згорі йогурт якийсь??.Сподіваюсь ти не тримаєшь в одному місці побутову хімію та продукти чи товари харчової промисловості. А так видно рука набита, тьфу тьфу росте суперово.На справді стволи товсті , то є гууд. Но і в деяких випадках воно також може і не дуже добре бути.Я колись спробувала на кокосі , бустер PK почала лити одразу с основою, ще на везі. Так ось, наросли дуже товсті стебла, точно не памятаю що раніше такі наростали.Собі міркувала супер вихлоп.Цикл робився як завжди зі старта 12\12 , фотоперіод.Врожай був замість 600, десь 400.Но в тебе протоптаний путь я так зрозуміла, буду періодично заходити до тебе у репорт, фотіки в ауті, то дуже цікаво.В індорі такі велетенські кущі як в ауті не часто можуть позволити собі ворощувати гровери.Бажаю щоб ні плісняви, ні стебелькогого метелика не було і близько!! ПІС Привіт, дякую. Так вино Але воно там довго не застоюється. Короткострокове зберігання. Насправді то другий холодильник і на полицях харчі, але в упаковках герметичних. Банки теж закриті завжди. Все закрито. Як дасть Бог, то будем підпирати і підв'язувати, але я не люблю наперед забігати. Біда в мене з пліснявою завжди. Special Queen 1 в кінці серпня за паспортом харв, то повинно все бути гладко, а от Банан прийдеться постійно перевіряти і рятувати скоріш за все. Йому початок жовтня строк. Шо буде, те буде. Дякую Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 14 июня 11 минут назад, MrHaze сказал: Вери найс) дякую, Бро. поки все добре. кожного тижня рослинки збільшуються значно. кліщів тільки заморився кормити. щоразу 1-2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 21 июня (изменено) 7 тижнів від каски Хай, гровери! Справжня спека 4 дні і ще мінімум до кінця наступного тижня. Тому по 10 л було у четвер водички і по 10 л сьогодні. Хоть пішки і недалеко від стоянки, але руки вже потрохи витягуються Всім миру і рівненького грову! Special Queen 1 Fat Banana Изменено 21 июня пользователем romario999 13 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 867 Опубликовано: 22 июня Шикарні ялинки 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 23 июня (изменено) 16 часов назад, RustCohle сказал: Шикарні ялинки Дякую, Бро! Ялинки гарні справді. Але дуже жарко зараз. Температура побила історичний максимум, до 40 і ще буде так до вівторка. Зараз приходиться кожних 2-3 дні бігати поливати, бо боюсь, що погорять. Два відра тягну, шоб хоть трохи промочити, а не просто зверху. Тиждень - два окей. Але перспектива на все літо не дуже сприятлива. Дощі в нас не дуже часто, а гарних дощів взагалі мало. Отака в мене земля, якшо спахана. Коли коріння заповне мої ями по 40-50 літрів чи буде воно заповнювати грунт місцевий? ШІ каже, шо це алювіальний галечниково-гравійний грунт. Теоретично коріння його може заповнювати, але не факт, шо там буде вологість. Тому я вже трохи і хвилюватись починаю. Якби не прийшлось бігати 2 раза на тиждень при нормальній літній температурі і 3 рази як спека. Изменено 23 июня пользователем romario999 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 867 Опубликовано: 23 июня (изменено) 4 часа назад, romario999 сказал: Дякую, Бро! Ялинки гарні справді. Але дуже жарко зараз. Температура побила історичний максимум, до 40 і ще буде так до вівторка. Зараз приходиться кожних 2-3 дні бігати поливати, бо боюсь, що погорять. Два відра тягну, шоб хоть трохи промочити, а не просто зверху. Тиждень - два окей. Але перспектива на все літо не дуже сприятлива. Дощі в нас не дуже часто, а гарних дощів взагалі мало. Отака в мене земля, якшо спахана. Коли коріння заповне мої ями по 40-50 літрів чи буде воно заповнювати грунт місцевий? ШІ каже, шо це алювіальний галечниково-гравійний грунт. Теоретично коріння його може заповнювати, але не факт, шо там буде вологість. Тому я вже трохи і хвилюватись починаю. Якби не прийшлось бігати 2 раза на тиждень при нормальній літній температурі і 3 рази як спека. Та це і землею важко назвати) Половина гальки з грунтом і ще й величезна яка. Здається він не дуже добре утримує вологу тому скоріш за все прийдеться поливати. Чесно кажучи слабо уявляю як і що росте в такому грунті. Але на фото видно, що в тебе навкруги ялинок трав'яний покрив хороший тому і випаровування води буде менше+ хороша мульча то може і менше буде мороки з поливом. Изменено 23 июня пользователем RustCohle 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 июня о 8-30 ранку приблизно так я себе відчував треба назву репорту змінити на "репорт водовоза 2026" 1 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения