sztella-cucurella 1 008 Опубликовано: 26 июня В 25.06.2026 в 14:00, romario999 сказал: о 8-30 ранку приблизно так я себе відчував треба назву репорту змінити на "репорт водовоза 2026" А далеко тобі носити воду? І ти, вроді, не писав, звідки її береш — з струмка якогось, чи з озера, чи ще звідкілясь? 🤔 В мене, нажаль, в полі моєму взагалі води нема. 🏜️ Вся надія просто на природні дощі з неба) По секрету тобі зізнаюсь, що думаю, що, можливо, так і треба (хм, хз). Що як природа дасть дощів і всього іншого, то так і буде, значить так і треба. 🌧️ Тобто всеодно воно вродить так, на скільки спроможне. 🌾 Але, звісно, якби у мене була вода неподалік, я б обов'язково поливала так само, як і ти, дай боже. 💧🌱 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 27 июня 10 часов назад, sztella-cucurella сказал: А далеко тобі носити воду? І ти, вроді, не писав, звідки її береш — з струмка якогось, чи з озера, чи ще звідкілясь? 🤔 В мене, нажаль, в полі моєму взагалі води нема. 🏜️ Вся надія просто на природні дощі з неба) По секрету тобі зізнаюсь, що думаю, що, можливо, так і треба (хм, хз). Що як природа дасть дощів і всього іншого, то так і буде, значить так і треба. 🌧️ Тобто всеодно воно вродить так, на скільки спроможне. 🌾 Але, звісно, якби у мене була вода неподалік, я б обов'язково поливала так само, як і ти, дай боже. 💧🌱 та ні, недалеко. з дому везу. канал є біля місця, але я там і так с каністрами шифруюсь, то не хочу ще лишній раз набирати. метрів 200 по корчах від дороги. але вже в 7 ранку 26 градусів. сьогодні вдень 41. з понеділка вже нормально буде 30-32 при такій спеці в мене земля висихає швидко, рослини п'ють. якби я землю не завозив і не поливав, то мені б природа дала на тиждень покурити 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 июня (изменено) 8 тижнів Привіт, друзі! От такий 3.14здець сьогодні зранку. Останнім разом в четвер зранку вилив по 10 літрів, але жара 40(а на сонці і більше) робить свою справу. Рівно три доби і рослини, особливо Special Queen 1, підв'яли. Сподіваюсь, що це не критично. Знизу трохи пожовтіли липухи. Завтра вроді вже спека спаде Изменено 28 июня пользователем romario999 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 1 008 Опубликовано: 28 июня 7 часов назад, romario999 сказал: 8 тижнів Привіт, друзі! От такий 3.14здець сьогодні зранку. Останнім разом в четвер зранку вилив по 10 літрів, але жара 40(а на сонці і більше) робить свою справу. Рівно три доби і рослини, особливо Special Queen 1, підв'яли. Сподіваюсь, що це не критично. Знизу трохи пожовтіли липухи. Завтра вроді вже спека спаде Ого, ну нічо сє! І поливаєш так активно і старанно, а воно он як. Видно, дійсно з твого ґрунту волога бігом утікає. Но я чомусь впевнена, що ти подбаєш і зробиш все, що треба, аби рослинка оговталась. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 328 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 июня (изменено) Шкода малих, гарні великі. Але думаю відійдуть якщо втамувати їх спрагу) Изменено 28 июня пользователем Legend777 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 30 июня (изменено) В 28.06.2026 в 18:16, Legend777 сказал: Шкода малих, гарні великі. Але думаю відійдуть якщо втамувати їх спрагу) був сьогодні, полив по 10 л води з каналу. все гаразд. ростуть Изменено 30 июня пользователем romario999 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 5 июля 9 тижнів Другий тиждень рослини недопивають. Так вони виглядають сьогодні, а перед цим я був на ділянці і поливав по 10 л у четвер. Прийдеться їздити 3 рази на тиждень, майже через день. Планую замутити добрива з кропиви, бо витрати добрив з банок на відра завеликі. Знову тварини погарбались під обома кущами. Певно добувають воду у спеку. Перспективи не радужні в плані їзди, але вибору нема 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
yyarik 210 Опубликовано: 5 июля Зроби гарну мульчу,товстим шаром 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 12 июля 10 тижнів Привіт, друзі! Поливаю зараз через день 10 л під кущик. Сьогодні підкормив настоєм з кропиви. Так виходить, що 2-3 рази вода, 1 раз кампот. Special Queen 1 вже приблизно 1,50 м, Fat Banana трохи нижча, але ширша. Так більше і немає, що розповісти, крім того, шо носю воду. Fat Banana Special Queen 1 14 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 699 Трофеи и Медали Опубликовано: 16 июля Не кожен може похвалитися таким доглядом і такими ялинами Дуже гарно 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 17 июля (изменено) 21 час назад, Shajtan сказал: Не кожен може похвалитися таким доглядом і такими ялинами Дуже гарно Дякую, Бро! Я ж хочу виграти конкурс Все за для того Сьогодні був - вони справді красуні. Зараз спадає жара і дощитиме. Адже тепловий стрес трохи спаде. Треба вже воду (труби) туди вести Изменено 17 июля пользователем romario999 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 июля (изменено) 11 тижнів Вітаю, друзі! Спека спала і на рослинах листя стоїть, як у вовка вуха на морозі. Не приспущене. Вологи вистачає тепер. Був тепловий стрес в рослин, бо пекло більше місяця. Полив по 15 літрів під кущик. Останніх три рази поливав настоєм з кропиви. Не всі 15 літрів, а по 5 з них(1 води : 10 концентрату). Помітив, що листя стало трохи світлішим на обох кущиках цього разу. Особливо це видно на Банані, який одразу був темнішим. Також Банан дуже густий. По трохи зрізаю великі липухи в кронах, шоб був рух повітря. Special Queen 1 Fat Banana Изменено 19 июля пользователем romario999 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 1 008 Опубликовано: 19 июля Дуже гарні.... та ні не те слово... дуже розкішні рослини. Любуюсь. Респект. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 18 035 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 июля Классные ёлки старина, респект) 1 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 19 июля @MrHaze @sztella-cucurella дякую, друзі! хочеться вже шоб цвіли. але розумію, шо ще довго поливати. може вже зараз хоть пару раз на тиждень вийде, бо 3 рази забагато. вже звик трохи 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 июля 12 тижнів від каски Хай, народ! Літо жарке і без дощів. Краще б в осени було сухо. Все за планом - полив по 15 літрів кожних 2-4 дні. Знайшов в підвалі залишки органіки з минулих часів, не смердять і ідуть до поливу зараз. 2 рази вода, 3ій - кампот. Після кропиви не помітив динаміки росту. 2 рази давав. Колір рослин світліший останніх 2-3 тижні, але самі рослини виглядають здоровими і крім світлішого кольору старих лапухів все норм. Рослини нарощують об'єм, в висоту 1.70 та 1.60 приблизно. 12 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Legend777 1 328 Трофеи и Медали Опубликовано: 29 июля можеш з кожним поливом давати добрива якщо не шкода їх, передозу не буде, я минулого року так і робив, при тому що мої рослини в горшках були 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: Среда в 16:24 13 тижнів Привіт усім. Знову спека. Полив через день по 15 літрів 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: Среда в 17:39 Певно наступним разом підсиплю землі. Так все гаразд. Немає гарних дощів, але навіщо коли є руки і ноги? 30 літрів щоразу метрів 300 с перешкодами. 10 літрів іде в суху землю і потім кампот, як Бро @Legend777 радив щоразу 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
greenew 18 Опубликовано: Четверг в 06:42 (изменено) Хай, Бро! Кущі чудові і корм добрий, там тільки фішмікс може якось трохи дознути, проте Ви в відкритому ґрунті, що навряд.. В мене аут був в ейрпотах, через дроноводів та довгий перехід на флаверінг, крч, таку ялиночку заніс до сараю та досвічував, той ще пзц. Респект! пс: взагалі не це хотів написати, а те що у Вас норм кач і фізуха)) Изменено Четверг в 06:45 пользователем greenew 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: Четверг в 06:47 1 минуту назад, greenew сказал: Хай, Бро! Кущі чудові і корм добрий, там тільки фішмікс може якось трохи дознути, проте Ви в відкритому ґрунті, що навряд.. В мене аут був в ейрпотах, через дроноводів та довгий перехід на флаверінг, крч, таку ялиночку заніс до сараю та досвічував, той ще пзц. Респект! Дякую, Бро. Справа у тому, що грунт відкритий умовно. Зараз трава довкола посохла, то видно гальку, яку я вигризав. Там літрів по 50 землі з перлітом 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
greenew 18 Опубликовано: Четверг в 06:55 1 минуту назад, romario999 сказал: Дякую, Бро. Справа у тому, що грунт відкритий умовно. Зараз трава довкола посохла, то видно гальку, яку я вигризав. Там літрів по 50 землі з перлітом Бро, я до того, що воно не так накопичує, та є ж і ще старе правило, що щоб дознути в такому грунті, то треба дуже постаратися, тим паче органікою, але я собі точно запамʼятав, що фішмікс може бути непередбачуваним, до речі це єдина банка, що лишилась від біобізз, але я кожен рік беру нового виробника, експериментую.. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
romario999 1 299 Трофеи и Медали Опубликовано: Четверг в 07:00 Только что, greenew сказал: Бро, я до того, що воно не так накопичує, та є ж і ще старе правило, що щоб дознути в такому грунті, то треба дуже постаратися, тим паче органікою, але я собі точно запамʼятав, що фішмікс може бути непередбачуваним, до речі це єдина банка, що лишилась від біобізз, але я кожен рік беру нового виробника, експериментую.. фішмікс останній вилив вчора. ще є біогров, зараз його і долию весь з рештою. все має піти у росход такою спекою не дуже вони хтять рости. подивись листя на деревах кругом зав'яле, нема вологи.... а в осени все мхом візьметься і пліснявою 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
greenew 18 Опубликовано: Четверг в 07:40 (изменено) 40 минут назад, romario999 сказал: фішмікс останній вилив вчора. ще є біогров, зараз його і долию весь з рештою. все має піти у росход такою спекою не дуже вони хтять рости. подивись листя на деревах кругом зав'яле, нема вологи.... а в осени все мхом візьметься і пліснявою Завтра має задощіти, а в суботу вже на спад, дай Джа, відійде спека і прийде лагідна хвиля, а поки що екстрім гров, алярми, струм, вся херня.. пс: забувся, ще й другий рік у нас білокрилка лютує, оце пзц( Изменено Четверг в 07:42 пользователем greenew 1 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения