sanja2020 187 Опубликовано: Воскресенье в 17:17 (изменено) Доброго всім. Не планував робити реп, але... чомуб і не зробити. Гров на мінімалках. Буду популяризувати балконний гров. Це взагалі окрема тема зі своїми + і -. +: рослина росте під сонцем, але захищена від граду, затяжних дощів, слимаків та нічних заморозків(закрив на ніч вікна і усьо). Ніхто не витопче і не вкраде. Не треба з баклагами з водою лазить по полям і посадкам. -: бачу тіко один - поганий (не такий гарний як на подвір'ї) обдув, а тому, при відсутності вітру, рослинам жаркувато. За наявності коштів можна булоб поставити вентилятор і вмикати його під час сонцепьока. Хочу щоб як можна більше людей побачили, що при наявності хочаб 5-6 годин сонця(навіть чотирьох) можна ростити собі на покурить. І не траба вкидувать 500 баксів в купівлю бокса зі спорядженням. Це мій п'ятий гров на балконі (по факту лоджії - шо трішки гірше) 8 поверху. Центральна Україна. Сонце з обіду і до заходу. Вода - відстояна крануха. Спочатку купив з бочки привозну, а потім подумав, шо ну його нафік 2.5 грн. за літру ( 30 грн. за дві баклажки по 6 л.) Наче і не дуже дорого, але по ітогу ( враховуючи кількість малих) вийде гривень 500 а то і більше. Роститиму ось такі сорти (нарешті!!): Изменено 23 часа назад пользователем sanja2020 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: Воскресенье в 17:23 (изменено) Ось такий грунт. Він далеко не ідеальний, але ціна в 25 грн. за 6 літрів мене поборола. Ростив на ньому минулого року - норм. Один фотік стояв аж до листопада. На 6 л. грунту 3 л. агроперліта(в Епіку 70 грн.) Изменено Воскресенье в 17:26 пользователем sanja2020 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 820 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 17:30 Успехов тебе) Чем кормить будешь? 1 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 24 Опубликовано: Воскресенье в 17:42 (изменено) О ще один початок репорту з автіками на сонці, по любому буду слідкувати, успіхів)) Изменено Воскресенье в 17:44 пользователем BarneyGreenway 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: Воскресенье в 17:44 (изменено) Використовуватиму ось такі удобри 160 грн. зо 50 гр.. N-P-K 18-12-18. Теж не перший рік їх юзаю(третій), хоча ті рази пользував для гібридів(сіра упаковка). Подобаються тим, що не треба нічого відміряти, змішувати і слідкувати за таблицею. Висипав у пляшку (чи баклагу на пізніх стадіях) потрусив і можна поливати. З 4-х предсавлених Швейцарцями удобрях (для веги, гібридів, швидкоквітучих і довгоквітучих) обрав для довгоквітучих з тієї причини шо тут найбільша кількість фосфора. Изменено вчера в 08:38 пользователем sanja2020 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: Воскресенье в 18:23 (изменено) Пророщую таким макаром: закинув у воду, коли потонули виклав у змочений папір стратегічний "Обухів" і в зіплок. Нахекав туди і поклав і тумбочку. Повилазили хвостики - в землю під стаканчики. Изменено Воскресенье в 18:23 пользователем sanja2020 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: Воскресенье в 19:05 (изменено) На сьогоднішній день росте 5 рослин (4 Винорадини і 1 Ган по дві у 5л. відерці) ще 4 Дога прокльовуються з землі. В кінці березня добряче потепліло і я вирішив "пожертвувать" одну сємку і посадить її раніше від усіх в маленький горщик +- 2 л. ( шоб було шо покурить уже в кінці червня- на початку липня). Скинула каску 25.03.26. Після того як я полив її 2 чи 3 рази підряд удобряхами вловила засол. Пролив 8 л. води випила її менш як за 3 доби. Сьогодні полив добавивши зовсім трішки удобр. Розраховував на чупік (холода з дощами під час веги, малесенький горщик) але вона виросла аж на 32 см. стовбур трохи товщий за цигарку. Три Вноградини скинули каску 16.05., Ган - 17.05. Изменено Воскресенье в 19:11 пользователем sanja2020 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 124 Опубликовано: Воскресенье в 19:22 Вдалого Бро, слідкуемо 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 828 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 19:28 Успехов! В идеале конечно балкон без рамы) и тогда духовка не страшна 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: Воскресенье в 19:35 (изменено) 10 часов назад, Uchastkoviy сказал: Успехов! В идеале конечно балкон без рамы) и тогда духовка не страшна Як сказать, бро. Град, дощі по декілька тижднів... У мене лоджія яку застікляли ще в 90-х відкриті 2 фрамуги утворюють пройом в 120 см. .Граюся переставляючи табуретки з відрами, але воно того варте. Изменено вчера в 06:03 пользователем sanja2020 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uchastkoviy 3 828 Трофеи и Медали Опубликовано: Воскресенье в 19:39 3 минуты назад, sanja2020 сказал: Як сказать, бро. Град, дощі по декілька тижднів... У мене лоджія яку застікляли ще в 90-х відкриті 2 вікна утворюють пройом в 120 см. Граюся переставляючи табуретки з відрами, але воно того варте. Ну если так то норм) у меня увы окошки в рамах маленькие и духота ужасная летом 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: вчера в 05:54 (изменено) 25.05. Сьогодні у моїх підопічних два дні народження: Старшій Виноградині ( далі по тексту - Перша) рівно два місяця. Ще народилось(скинули каску) три Грейс Дога. Вони будуть рости в такому вазоні (приблизно 10 л.). Изменено вчера в 07:35 пользователем sanja2020 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 733 Опубликовано: вчера в 06:44 Овва, дуже люблю балконний гровінг! Сама так неодноразово робила. У мене сонце на балконі десь із 8 ранку до 15:00, і в міру наближення до осені додається ще прямого сонця десь півтори годинки. Але щось останнім часом параноя щодо сусідів (особливо тих, що зверху, бо в них все як на долоні) посилилась. Коротше, стрьомно мені стало, тому припинила. Шкода, але що поробиш. Успіхів! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 124 Опубликовано: вчера в 06:50 @sztella-cucurellaцікаво на скільки палиця контора 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: вчера в 06:57 11 минут назад, sztella-cucurella сказал: Овва, дуже люблю балконний гровінг! Сама так неодноразово робила. У мене сонце на балконі десь із 8 ранку до 15:00, і в міру наближення до осені додається ще прямого сонця десь півтори годинки. Але щось останнім часом параноя щодо сусідів (особливо тих, що зверху, бо в них все як на долоні) посилилась. Коротше, стрьомно мені стало, тому припинила. Шкода, але що поробиш. Успіхів! Дякую сіс. Тобі також. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: вчера в 07:08 (изменено) 4 часа назад, АКакже сказал: @sztella-cucurellaцікаво на скільки палиця контора Не особо, бро. Якби був балкон булоб видно з сусідніх-верхніх, а на лоджії - ніт. Я їх пригинаю щоб не стирчали вище рівня вікон. Запах? Впевнений, що якби була палатка в квартирі то запах стоявби в під'їзді пиздець який ну і в квартирі відповідно. А так якщо хтось і внюхає на своїй лоджії запашок, то ХЗ звідки його надуло(вітерець допомагає). У мене крайній будинок - через дорогу приватний сектор- у людей грядки... в однієї бабки навіть коза живе. Ну і сортова трава має запах не класичний. Хто не шарить може і не зрозуміть шо воно смердить. Изменено 23 часа назад пользователем sanja2020 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: вчера в 07:24 (изменено) Виноград - 9 ДВК. Ган - 8 ДВК. Одна Виноградинка та шо з Ганом в одному відрі трохи відстають від сестер. Щось їм не подобається обом: вони і візуально менші і листя крутить. Земля однакова, замішана була в одному тазіку для всіх, вода теж - відстояна крануха. Изменено 23 часа назад пользователем sanja2020 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: вчера в 07:39 (изменено) У Першої продовжує жовтіти листя. Сподівався шо після промивки і вчорашнього полива удобряшками ситуація покращиться. А - ніт. Мож пізніше. Изменено вчера в 07:40 пользователем sanja2020 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 733 Опубликовано: вчера в 08:41 1 час назад, АКакже сказал: @sztella-cucurellaцікаво на скільки палиця контора Та якраз що в мене балкон, і зверху все дуже добре видно. А так як сонце майже над головою, то рослину треба завжди на самий край підсовувати - аж під саме вікно. Тобто зверху особо й перехилятися не треба, щоб побачити. Сусідка зверху - стара бабця (старіша за мене 😉). Я раніше її не боялася, ми в хороших відносинах. Впевнена, що вона навіть не знає, що ото росте. Але останнім часом підсіла вона трохи на чарку. Любить в місцевій наливайці тусити і часто з тієї ж наливайки запрошує до себе в гості місцевих любителів прибухнуть. А там контингент ще той... Коротше, припинила від гріха подалі. А на рахунок запаху, то ніколи він мене якось особливо й не лякав. Він, звісно, є, але якийсь непостійний, і не сильний, і неочевидний. Вітерець реально все уносить, і якщо й учує хтось щось краєм носа, то дійсно - хто його зна, звідки він залетів і що це взагалі було) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: вчера в 08:55 8 минут назад, sztella-cucurella сказал: Та якраз що в мене балкон, і зверху все дуже добре видно. А так як сонце майже над головою, то рослину треба завжди на самий край підсовувати - аж під саме вікно. Тобто зверху особо й перехилятися не треба, щоб побачити. Сусідка зверху - стара бабця (старіша за мене 😉). Я раніше її не боялася, ми в хороших відносинах. Впевнена, що вона навіть не знає, що ото росте. Але останнім часом підсіла вона трохи на чарку. Любить в місцевій наливайці тусити і часто з тієї ж наливайки запрошує до себе в гості місцевих любителів прибухнуть. А там контингент ще той... Коротше, припинила від гріха подалі. А на рахунок запаху, то ніколи він мене якось особливо й не лякав. Він, звісно, є, але якийсь непостійний, і не сильний, і неочевидний. Вітерець реально все уносить, і якщо й учує хтось щось краєм носа, то дійсно - хто його зна, звідки він залетів і що це взагалі було) А не пробувала маскувати кімнатними рослинами? Я якогось року не пригинав і їх було помітно з вулиці( зараз у всіх телефони з можливістю шаленого наближення) ну і параноя звісно... так от я на задньому фоні поставив пару фікусів і вже не дуже то й розбереш. Але то з відстані значної, а з близька ... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 733 Опубликовано: вчера в 09:14 18 минут назад, sanja2020 сказал: А не пробувала маскувати кімнатними рослинами? Я якогось року не пригинав і їх було помітно з вулиці( зараз у всіх телефони з можливістю шаленого наближення) ну і параноя звісно... так от я на задньому фоні поставив пару фікусів і вже не дуже то й розбереш. Але то з відстані значної, а з близька ... Ой, якось і не думала, у мене просто, крім наших улюблених, більше ніяких рослин удома й не було ніколи. Але ідея хороша, призадумалася) Я пробувала вішати такі напівпрозорі штори, сітку якусь на вікна. Але те маскування, чесно кажучи, мене ще більше на параною пробивало) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 187 Опубликовано: 23 часа назад (изменено) 2 часа назад, sztella-cucurella сказал: Ой, якось і не думала, у мене просто, крім наших улюблених, більше ніяких рослин удома й не було ніколи. Але ідея хороша, призадумалася) Я пробувала вішати такі напівпрозорі штори, сітку якусь на вікна. Але те маскування, чесно кажучи, мене ще більше на параною пробивало) Я свій перший гров як проводив то завісив тюлью. Можеш глянути його пару днів тому перенесли в Завершені (Знайомство з гровом на балконі). Плюс в тому що мух майже немає, але... Прикупи вазонів різних аби листя було +- схоже якщо з квітами то ще краще для маскування. Єдине що: дивись щоб не занести з базара якоїсь живності. Ті мої фікуси з'їли кліщі павутинні(повністю) які я притягнув на розмарині. + розмарин, базілік, м'ята щей запах маскують: курить виходжу - пальцями розімняв листочок і запах уже зовсім інший хрєн там хто з сусідів щось пойме. І ціна їм на базарі 30-50 грн.. Чорнобривці з хризантемами коштують копійки але і рослі і пахнуть не слабо. Можна посадить пару -тройку огірків і пустить їх плестися по вікнах (ваащє агонь тєма - і маскування і салат). Є і квіти такі шо плетуця гарно. Тюль + плетущася рлслина + якісь хризантеми поруч і хрєн там хтось шось розбере. Шо дам думать - пробуй. Час ще є. Изменено 23 часа назад пользователем sanja2020 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения