АКакже 175 Опубликовано: 27 мая 1 час назад, Aloha888 сказал: Норм растут . А чего водном горшке по три штуки? как говориться : всех - много, всего - мало 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Aloha888 54 Опубликовано: 27 мая Ясненько норм 👍 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Aloha888 54 Опубликовано: 27 мая Сколько не сади всё равно будет мало как не крути 😄 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 27 мая Три Собачки аж скавчать шоб я їм земельки підсипав. А черверта, таки дійсно- сучка, ніяк не хоче рости. Може відростить корінець і стартоне? Алеж тормозить вона добряче. Без каски лишилась ще вчора вранці і за два дні навіть сємядолі не розправила. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 877 Трофеи и Медали Опубликовано: 27 мая Бро,что горшков не можешь купить? Зачем в один так много? 3 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 27 мая (изменено) В 27.05.2026 в 14:49, MrHaze сказал: Бро,что горшков не можешь купить? Зачем в один так много? Бро, я вище описав ситуацію. Питання не в купить (хоча вже нафантазував на наступний рік замінить вазон на 20 л. відро). Питання в тому, що при відкритих двох фрамугах ширина отвору через який попадає сонце - 120 см.. (фото з першого грова) Два відерця стоять в одному піддоні(деко з духовки(протвєнь)) на табуретці. Ну і возон, який я хочу помінять на більше по об'єму відро теж на табуретці. І протягом руху сонця я ті табуретки переставляю (за день раза три). Третя табуретка просто фізично не впіхуєма під сонце. В общем: це максимальна по кількості, зручності - можливості посадка. Минулорічний гров пройшов у цих горшках. Тож - експерементую з кількістю. Изменено 3 июня пользователем sanja2020 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 27 мая (изменено) 41 минуту назад, MrHaze сказал: Бро,что горшков не можешь купить? Зачем в один так много? Жадібність, що бореться з обмеженим простором. Якби двох растіх хватало на рік покурить то яб не замарачувався. Ну і залишать одну - дві сємки на настуний рік... нафіга? Звісно якби я їх купляв по 500 - 1000 грн. то яб їх економив. А так як вони з доставкою обійшлись +- по 100 грн. (що теж не мало для мене-безробітного але і не космос) то хочу проексперементувати яку кількість подужає моя лоджія. За минулі 4 грова більш як 4 шт. не росло. Изменено 27 мая пользователем sanja2020 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 28 мая Грейс доги. 3 ДВК. Підсипав земельки (трьом), четверта рівно дві доби, як без каски і рости не хоче- сємядолі розкриті на половину-під кутом 90° 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 28 мая (изменено) Ган і Виноград. 12 ДВК. Изменено 28 мая пользователем sanja2020 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 451 Трофеи и Медали Опубликовано: 28 мая В 24.05.2026 в 20:44, sanja2020 сказал: Використовуватиму ось такі удобри 160 грн. зо 50 гр.. N-P-K 18-12-18. Теж не перший рік їх юзаю(третій), хоча ті рази пользував для гібридів(сіра упаковка). Подобаються тим, що не треба нічого відміряти, змішувати і слідкувати за таблицею. Висипав у пляшку (чи баклагу на пізніх стадіях) потрусив і можна поливати. З 4-х предсавлених Швейцарцями удобрях (для веги, гібридів, швидкоквітучих і довгоквітучих) обрав для довгоквітучих з тієї причини шо тут найбільша кількість фосфора. добрива найс 5 часов назад, sanja2020 сказал: Ган і Виноград. 12 ДВК. бажаю вдало виростити кімнатні пальми 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 28 мая 55 минут назад, Shajtan сказал: добрива найс бажаю вдало виростити кімнатні пальми Дякую бро. Щойно поливав Першу і вирішив пролить повністю відерця з Виноградом і Ганом до дренажа (перший раз) то добавив у пляшку з чистою водою зовсім крапаль тієї шо з удобрами набовтав. Будєм пасматрєть як відреагують. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 31 мая (изменено) Усім Вітання: сьогодні Зелені Святки(Трійця). Одне з трьох найбільших свят у християнстві, після Різдва і Воскресіння Христового (Пасхи). Здоров'я усім і рівного грова!!! Грейс Дог. 6 ДВК. Изменено 1 июня пользователем sanja2020 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 31 мая (изменено) Виноград і Ган. 15 ДВК. Одна Виноградка відстає в розвитку/розмірах від двох своїх сестер, ну а Ган трохи мутант з покрученим трилистником. Изменено 31 мая пользователем sanja2020 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 31 мая Ну і Перша. 67 ДВК. Брак сонця і похолодання тормозять ріст/розвиток, але то не смертельно. Прикольно, шо вона завдовжки менша ніж завширшки. На фото погано видно, але при зрості 32 см. її ширина - 36 см.. 7 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 125 Опубликовано: 1 июня Ростуть класно, не гірше чим на подвір'ї)) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 125 Опубликовано: 1 июня (изменено) В 29.05.2026 в 00:40, sanja2020 сказал: Big Grapes Auto Fem. 63 ДВК. Ооооо я тоже такі заказав у кріса, посаджу їх в одну велику лунку і буду переплітать Изменено 1 июня пользователем BarneyGreenway 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 2 июня Вийшов курить, а вони такі красиві стоять. Не зміг не пофоткать. 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 451 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня Залипнути можна запросто на ялини, коли поряд присядеш 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 6 июня (изменено) Грейс Доги 12 ДВК. Позавчора пролив горщик до дренажа. Добавив трішки удобр - дітвора задоволена. Ган і Виноград 21 ДВК. Вчора дав удобряшок, теж раді. Позавчора почав розтягувати їх в різні сторони (LST). Перша 73 ДВК. Цвіте і пахне. Трохи дознув її удобрами, але це не суттєво. Изменено 6 июня пользователем sanja2020 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 7 июня Це просто якийсь пиздець... Сьогодні, на 22 ДВК !!!, дві Виноградинки, ті що крупніші -в жовтуватому відерці, показали стать. Сукааааа - дві - на 22 ДВК!! Їм би ще пару поверхів наростить за 10 днів... Єдиний плюс - раніше буде шо курнуть, бо Першої навряд вистачить на два місяця. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 125 Опубликовано: 7 июня В 06.06.2026 в 17:57, sanja2020 сказал: Грейс Доги 12 ДВК. Позавчора пролив горщик до дренажа. Добавив трішки удобр - дітвора задоволена. Ган і Виноград 21 ДВК. Вчора дав удобряшок, теж раді. Позавчора почав розтягувати їх в різні сторони (LST). Перша 73 ДВК. Цвіте і пахне. Трохи дознув її удобрами, але це не суттєво. Класс вигляд здорових рослин )) надіюсь в мене там теж все добре 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kriss 17 492 Опубликовано: 7 июня 1 час назад, sanja2020 сказал: Сьогодні, на 22 ДВК !!!, дві Виноградинки, ті що крупніші -в жовтуватому відерці, показали стать. Сукааааа - дві - на 22 ДВК!! Їм би ще пару поверхів наростить за 10 днів... @sanja2020 бро то що показали стать не значить що вони перейдуть на Цвіт, зацвітцть вони приблизно через 3 тижні)) 2 Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 7 июня (изменено) 1 час назад, kriss сказал: @sanja2020 бро то що показали стать не значить що вони перейдуть на Цвіт, зацвітцть вони приблизно через 3 тижні)) Та то пойнятно, бро. Яж не сьоднішній. Суть у тому, шо вони тільки 5й поверх викинули. А хотілосяб і чекалося, що вони це зроблять як і Перша з них, класично для Автіків - на 30 ДВК. Я тупо розмріявся, шо їм до перших вусиків ще рости і рости і шо вони за ці 10 днів наростять ще пару поверхів ( по +4 вєточки кожна). 22 ДВК. Це зарано, бро. Пєчалька пєчальная. Изменено 7 июня пользователем sanja2020 3 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 459 Опубликовано: 7 июня З Хороших новин: НАВАЛЮЄ Виноград - ХАРАШО. Зрізав з нижньої вєточки відразу пару маленьких бошичок (яж не сьоднішній - завтра буде -завтра). Половинку однієї покрамсав ножничками, по суті лишивши жирно-сиру серцевину, підмостив наперс по дну і притрусив зверху табачком сухим. Зробив два, маленькі, такі, шо все перегорало від звичайної запальнички, ще до того як я повністю витягував 1 літрову пляшку від Швепса з водяного агрегата. Близько половини від того, що накрамсав з листочків і пари чашичок. Норм так накурило. Піду зроблю ще один. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 451 Трофеи и Медали Опубликовано: 8 июня 18 часов назад, sanja2020 сказал: Це просто якийсь пиздець... Сьогодні, на 22 ДВК !!!, дві Виноградинки, ті що крупніші -в жовтуватому відерці, показали стать. Сукааааа - дві - на 22 ДВК!! Їм би ще пару поверхів наростить за 10 днів... Єдиний плюс - раніше буде шо курнуть, бо Першої навряд вистачить на два місяця. буває зарано показує стать ,а потім на переццвіті ще в 3 рази виростає. Сподіваюся вони в тебе ще прискорять ріст 3 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения