sanja2020 583 Опубликовано: 8 июня 23 ДВК третя з Big Grapes показала вуса. Мдя. Під'їбнули Виноградинки, ще малі зовсім - якихось чотири поверхи (враховуючи перші однолистники). Те що вони зараз стрельнуть в рості, найближчі 3 тиждня - зрозуміло кожному, хто виростив хоч одну рослину у своєму житті. Просто автіки повинні це робити на 30 ДВК, є з подовженою вегою до 40 днів - там взагалі встигає нарости 7-8 поверхів. Що суттєво збільшує і так не величкі врожаї балкона. Буває і раніше... в моєму досвіді найшвидшими були тестові Носен Лайт від Ерорсів - 19 і 20 ДВК. На 59 ДВК - харв, бо вже почали з'являтись руді трихоми, карліки були худенькі. Але вони росли в землі з вулиці без будь-яких розпушувачів, та земля перетворювалась на камінь, як висихала після полива. То шо врожай буде меншим, звісно - мінус, але плюс у тому, шо накурює Виноград не погано. Вранці докурив трохи підсушене те, шо вчора накрамсав. Вийшов один напас (пів наперстка) - в 09.00 курнув, в 13.00 мене ще трохи пиздує. Ніякої гіркоти, кашля. Правда я останні 3 місяця постував, так сказать, не було чого, тому накурювався тіко раза 4 -5 і толєр трохи підупав. Незважаючи на те, що тестуємій лише 73 ДВК і трихоми прозорі, ніякого сативного ефекту я не відчув - так... прибило нормальнінько - впадло з дівана злазить. Фокус цього грова ще в тому, шо я раз 15 за день хожу до них, на балкон, курить... і милуюсь ними... фотки не передають красу і близько. Всім Бобра і безголовнякових гровів. Далі - цікавіше. 4 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 260 Опубликовано: 10 июня хочеш прикол?))))) в мене є така унікалка якій 52 дні, а вона ще впол не показала)) А прикол в тому шо вона авт))) авт 100% бо з однієї упаковки... Незнаю.... Росте, я її пригнув, гілки ростуть в сторони, пол не показує))) atlas seeds)) 2 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
RustCohle 798 Опубликовано: 10 июня 2 часа назад, BarneyGreenway сказал: хочеш прикол?))))) в мене є така унікалка якій 52 дні, а вона ще впол не показала)) А прикол в тому шо вона авт))) авт 100% бо з однієї упаковки... Незнаю.... Росте, я її пригнув, гілки ростуть в сторони, пол не показує))) atlas seeds)) В мене подібний прикол тільки навпаки) Bangerine fast від Atlas seeds на 25й день викинула вуса і буде невеликий незрозумілий автік, а друга насіннина з тієї ж пачки взагалі не хоче проростати( Щось із цими атласами явно не так... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 11 июня Big Grapes Gun вирішила не відставати від своїх сусідок по грядці і на 24 ДВК теж показала вуса. Єдине, що могло їх спровокувати- це LST, але я не гнув їх жорстко, т.я. не було цілі сильно їх пригнути, потрібно було лише розвести їх в різні сторони... Бачу, що цього року багато в кого автіки показують стать раніше строку, можливо виною холодна і дощова весна... Тепер опасаюсь розводити в різні сторони Грейс Доги. Хай поки підростають у купі. Купив Триходерміна пачку, половину змив в унітаз, а половину засипав у 6 л. баклагу з відстояною водою. Пройшло вже півтори години, тож піду поливать малих. Можливо увечері добавлю нові фото. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 260 Опубликовано: 11 июня 21 час назад, RustCohle сказал: В мене подібний прикол тільки навпаки) Bangerine fast від Atlas seeds на 25й день викинула вуса і буде невеликий незрозумілий автік, а друга насіннина з тієї ж пачки взагалі не хоче проростати( Щось із цими атласами явно не так... Ахахаа так це він)) bangerine auto від atlas...чесно кажучи в мене всі атласи неадекватні, один є шо тіпа зацвів карлік, сукаа потом почав рости, вже місяць тіпа предцвітає(маленькі бутончики) і гілки ростуть, досі ростуть,наче пару штук адекватних є, но це не точно... Далі буде видно 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 11 июня (изменено) Поки поливав малих вловив і знищив білокрилку, це вже друга за тиждень. Дуже хочеться помиляться, але здається шо Грейс Доги теж вирішили заявить шо вони дівчата і повикидали вуса - 17 ДВК !! Завтра буде краще видно, вони дуже малі і зір уже не той в 45 рочків. Изменено 19 июня пользователем sanja2020 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 12 июня (изменено) 18 ДВК. Грейс доги таки вчора повикидали вусики , тому понахиляв їх в різні сторони-фсе, дитинство скінчилось. Изменено 12 июня пользователем sanja2020 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 12 июня 27 ДВК. Ган і Виноград. 27 ДВК. Виноград. 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 12 июня 79 ДВК. Виноград -Перша, анфас, профіль. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Aloha888 74 Опубликовано: 12 июня Нарасло брата на пакурехи 👍 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 224 Опубликовано: 12 июня @Aloha888даааа, теперь на домашнем веселее 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
BarneyGreenway 260 Опубликовано: 17 июня (изменено) Круто)) наросло я бачу вже)) Изменено 17 июня пользователем BarneyGreenway Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 18 июня Минуло 6 днів. Малі ростуть, розвивають гіллячки. Грейс Доги 24 ДВК. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 18 июня (изменено) Ган і Виноград 33 ДВК. Виноград 33 ДВК. Изменено 18 июня пользователем sanja2020 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 18 июня В очікуванні перших променів. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 224 Опубликовано: 18 июня не Бро, сегодня солнышка не будет Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 18 июня 1 час назад, АКакже сказал: не Бро, сегодня солнышка не будет Миттєве фото, бро. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 26 июня Грейс Доги 31 ДВК. Шось не фартить з ними. Через тиждень після того як полив їз Триходерміном почала проявляться мучніста роса. На всіх трьох. Декілька днівя її просто стирав пальцями, а потім таки купив Фітоспорин- обприскав, залишки вилив під корінь. І одночасно насіялось міньорів. Через два дні (позавчора) обпризкав Фітовєрмом. І шось мені здається, шо знов починає проявлятись мучніста роса. Винограду поруч - пох. І роса і міньори тільки на Грейс Догах. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 26 июня Ган і Виноград 30 ДВК. Ган вище всіх. Теж були оброблені Фітоспорином і Фітовєрмом. 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 26 июня Перша 93 ДВК, звісно, нічим не оброблялась. Сьогодні полив її водою з медом і завтра-післязавтра буду її рубать. Малі розрослись і їй тупо не вистачає місця під сонцем. 9 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Oleksandra 143 Опубликовано: 26 июня Непогано, жаль що пліснява прогресує надіюсь обробка допоможе) А скільки прямого сонця в день вони отримують? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Oleksandra 143 Опубликовано: 26 июня Бро у тебе просто весь балкон зелений😂, як справи з запахом? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 26 июня 12 минут назад, Oleksandra сказал: Бро у тебе просто весь балкон зелений😂, як справи з запахом? Запах відсутній (покищо). Від Першої трохи пахне, але зовсім трохи. А от що буде, коли 7 растіх активно цвістимуть - страшно уявляти. Сонце з 12.00 до 19.00, якщо я вдома і переставляю табуретки. 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sztella-cucurella 888 Опубликовано: 26 июня 8 часов назад, sanja2020 сказал: Ган і Виноград 30 ДВК. Ган вище всіх. Теж були оброблені Фітоспорином і Фітовєрмом. Браза, рослини - шик і блєск, і все це на балконі, аж не віриться. 😍 Дуже цікаво, як воно у тебе далі буде. Балкон-гров -любов форевер. 🏢❤️ Я все-таки щось останнім часом стрімаюся так вирощувати. Хоча дуже-дуже хочеться. 🫣 Не довіряю ні сусідам, ні кому би то не було. Розчарована я щось останнім часом в людях. 😔 Але то таке. Хай кінцевий результат тебе порадує. 🍁✨ 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sanja2020 583 Опубликовано: 28 июня (изменено) Курнув Винограда і вирішив трохи роз'яснити за СОНЦЕ. Кожного місяця по різному. Зараз перші промені перевалюють за раму/підвіконня о 12.10, але це перші промені на першу лінію растіх (4шт.), повністю всі 7 рослин опромінюються близько 14.00. Така сама фігня і увечері: пара растіх можуть ловити промені і о 19.20, а пара-тройка в тіні вже з 18.15. Вище є фото на яких це добре видно. Сонце постійно рухається і я постійно переставляю табуретки з малими ловлячи кожен промінь. Я постійно вдома і ходжу курить до них. Якщо тупо їх поставить на одному місці то вони отримуватимуть 3-4 години сонця на день. Вчора захарвив Першу. Не було їй вже місця і так, наче почали з'являтись руді тріхоми. Изменено 28 июня пользователем sanja2020 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения