Maui 320 Опубликовано: 3 июня Миру, світла і тепла нам, замочив першу бубку від сами знаєте кого, пластик не поважаю, тому в склі. 7 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 984 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 июня Нехай росте великою та здоровою) 2 ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Oleksandra 144 Опубликовано: 3 июня З почином) хай росте здорова) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 17 984 Трофеи и Медали Опубликовано: 3 июня Это фотик? Шо за бокс? Шо за свет? ORGANIC GROW CLUB МОЁ ТИПА ТВОРЧЕСТВО ПРОБЛЕМЫ С РАСТИХОЙ ? Осветите тьму =) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: 3 июня (изменено) Ні це автік, бокс куток кімнати, плюс досвет з вікна, вентиляція вікно приоткрите, що маємо, то маємо) лампа 250 w hps днат gardin, досвет боками ледом, і утф, потім покажу, зараз всі сплять не можна) 3 часа назад, MrHaze сказал: Это фотик? Шо за бокс? Шо за свет? Изменено 4 июня пользователем Maui 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
АКакже 235 Опубликовано: 4 июня (изменено) Потужного грову, 4 часа назад, Maui сказал: зараз всі сплять не можна) ничего мы не спим Изменено 4 июня пользователем АКакже 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 597 Трофеи и Медали Опубликовано: 4 июня Чекаємо на народження В 04.06.2026 в 00:05, Maui сказал: Миру, світла і тепла нам, замочив першу бубку від сами знаєте кого, пластик не поважаю, тому в склі. на довго замочуєш? В чому пророщуєш? Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: 6 июня (изменено) В 05.06.2026 в 00:48, Shajtan сказал: Чекаємо на народження на довго замочуєш? В чому пророщуєш? Ні недовго, коли трісне, саджу. День два і кидаю в свій замес , 10% кокосу plagron, 5-7% на дно кидаю курочка, і земля з подрібленим пінопластом. Замочую в маленьких скляних баночках, досталися з бейлісом. Вирощую не повністю в кокосі, бо земля прощає більше помилок, наприклад забув полити. Я пробував у кокосі, але в мене ще не виходить, тому боюся ризикувати бубками. Изменено 6 июня пользователем Maui Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 597 Трофеи и Медали Опубликовано: 6 июня Я би довже 12 годин не замочував, щоб прямо в воді. Я зараз взагалі пропускаю момент замочування, а одразу між вологих ватних дисків кладу насіння і взип-лок пакет. Туди напускаю повітря з легень і запаковую. День-два і проростають. Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: 9 июня В 06.06.2026 в 15:49, Shajtan сказал: Я би довже 12 годин не замочував, щоб прямо в воді. Я зараз взагалі пропускаю момент замочування, а одразу між вологих ватних дисків кладу насіння і взип-лок пакет. Туди напускаю повітря з легень і запаковую. День-два і проростають. В мене теж, я стараюся, щоб вода прикривала насінину не повністю, десь на дві третини, Ось 1 день ДВК , ще осталось 5 твоїх дарункові) 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: 17 июня Тиждень, політ нормальний. Зараз трішки гуматіками годую, там і так грунт заряджений, тому ghe поки не даю. 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Oleksandra 144 Опубликовано: 17 июня Непогано мої у два тижні такі... Ну але без світла просто під денним стоять 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: 22 июня В 17.06.2026 в 21:25, Oleksandra сказал: Непогано мої у два тижні такі... Ну але без світла просто під денним стоять Я побачив твоїх дівчаток, та не сильно я тебе і обігнав) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: 22 июня Доречі 1 Purple treats auto, я віддав сусіду через стінку абсолютно безкоштовно, я його присадив на балконний гров), щасливий, як слон, побачимо, що у нього вийде. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 597 Трофеи и Медали Опубликовано: 25 июня В 22.06.2026 в 13:20, Maui сказал: Доречі 1 Purple treats auto, я віддав сусіду через стінку абсолютно безкоштовно, я його присадив на балконний гров), щасливий, як слон, побачимо, що у нього вийде. було би гарно, щоби в сусіда все вдалось В 22.06.2026 в 12:32, Maui сказал: Я побачив твоїх дівчаток, та не сильно я тебе і обігнав) не вистачає обдуву гарного, щоби стебло товстіше і міццніше ставало Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: 27 июня В 25.06.2026 в 14:57, Shajtan сказал: було би гарно, щоби в сусіда все вдалось не вистачає обдуву гарного, щоби стебло товстіше і міццніше ставало Іноді виставляю її на балкон, там вибухові волни і вітер, її теліпало нормально, стовбур трохи потолстішав) 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: 1 июля Трохи змінилася, стовбур фіолетовий, фото не дуже передає. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
NickBostrom 55 Опубликовано: 3 июля Виглядає високою, я не спеціаліст, в самого перший гров, але я б подумав, що до світла тягнеться, хоча по опису його має бути достатньо. Може далекувато до лампи, або сорт такий. А може то я на свою надивився, бо в мене росли поверхи один на одному буквально 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: 10 июля Рано зацвіла, через місяць від посадки, може стресанула від прильотів, бо трусило нормально, аж вікно побажало вазонам "доброї ночі", але я її розтягую щоб відтягнути ріст і може добавки коли, а краще 4, але це мої вологі мрії, маємо що маємо з такими подіями. 4 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Shajtan 7 597 Трофеи и Медали Опубликовано: Четверг в 10:37 Ну досить не погано, друже, сподіваємось на гарний врожай 1 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: Четверг в 10:54 13 минут назад, Shajtan сказал: Ну досить не погано, друже, сподіваємось на гарний врожай Дякую. Ну головне що вже не чупачупс) 5 литрів, останню бубку твою в 10 спробую, але дивлячись на стовбур і мощу цього автівка, мені твої фотіки вообще стрьомно в індурі саджати) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Maui 320 Опубликовано: 9 часов назад Трохи тренінг. Жінка каже, що пахне ялинкою та мандаринами) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас