DEGAN 1 Опубликовано: 9 июня Усім добра! Пані та пановне, потрібна порада: на грядці з автофемінізованими автоквітучими рослинами, випадково опинилась така(як на фото). Підкажіть, чи не вплине її ріст на врожай моїх автофемінізованих рослин ? Дяка всім, заздалегідь! 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 gans30 8 101 Опубликовано: 9 июня Півні це... Виривай та не сади більше це насіння. Виривай токи не пилять. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 DEGAN 1 Опубликовано: 9 июня 3 минуты назад, gans30 сказал: Півні це... Виривай та не сади більше це насіння. Виривай токи не пилять. Дякую! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Tuslikanec 91 Опубликовано: 9 июня 3 часа назад, DEGAN сказал: Усім добра! Пані та пановне, потрібна порада: на грядці з автофемінізованими автоквітучими рослинами, випадково опинилась така(як на фото). Підкажіть, чи не вплине її ріст на врожай моїх автофемінізованих рослин ? Дяка всім, заздалегідь! Ось ці жучки, видно на листку праворуч, це вони роблять дірки на листі. та дірки роблять і слимаки і коники, але ці жучки - тварюки ще ті. Вони швидко бігають, і якщо спробувати зловити вони стрибають, роблять один стрибок на 5-7 см і падають, прикидаючись мертвими і не ворушаться. Потім, через кілька хвилин вони швидко залазять на рослину і продовжують свою діяльність. Хімія їх ні фіга не бере. Я ловлю так: акуратно підставляю долоню знизу та другою рукою, пальцями намагаюся зловити. Якщо він зістрибує, то падає мені на долоню, і я його роздавлюю. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 BarneyGreenway 474 Опубликовано: 9 июня (изменено) 11 минут назад, Tuslikanec сказал: Ось ці жучки, видно на листку праворуч, це вони роблять дірки на листі. та дірки роблять і слимаки і коники, але ці жучки - тварюки ще ті. Вони швидко бігають, і якщо спробувати зловити вони стрибають, роблять один стрибок на 5-7 см і падають, прикидаючись мертвими і не ворушаться. Потім, через кілька хвилин вони швидко залазять на рослину і продовжують свою діяльність. Хімія їх ні фіга не бере. Я ловлю так: акуратно підставляю долоню знизу та другою рукою, пальцями намагаюся зловити. Якщо він зістрибує, то падає мені на долоню, і я його роздавлюю. Та як це не бере хімія? Ось тобі приклад... Автоцвіт , живе на дворі з 25 квітня ,скинув каску 18-го,і ніхто його не їсть, бо оброблений хімією Изменено 9 июня пользователем BarneyGreenway Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 CannabisDoomOcculta 7 900 Опубликовано: 9 июня 4 часа назад, DEGAN сказал: Підкажіть, чи не вплине її ріст на врожай моїх автофемінізованих рослин ? Якщо залишиш - отримаєш кущі з насінням, з якого будуть автіки регуляри. >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
0 Бугор 13 957 Опубликовано: 10 июня (изменено) В 09.06.2026 в 13:34, CannabisDoomOcculta сказал: автіки регуляри Але це не точно😄 бо дічка може перша запилить. Автореги то будуть, але чі будуть перти?! Изменено 10 июня пользователем Бугор 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Вопрос
DEGAN 1
Усім добра! Пані та пановне, потрібна порада: на грядці з автофемінізованими автоквітучими рослинами, випадково опинилась така(як на фото). Підкажіть, чи не вплине її ріст на врожай моїх автофемінізованих рослин ?
Дяка всім, заздалегідь!
Поделиться сообщением
6 ответов на этот вопрос
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас