Shajtan 7 890 Трофеи и Медали Опубликовано: Среда в 18:59 В 04.09.2026 в 16:24, CannabisDoomOcculta сказал: Я так розумію ефект є, та треба бути людиною яка прислухається до себе щоб його відразу вловити та зрозуміти. Бо він не такий яскраво виражений і діє на інше. Тоже поки мій фаворит CBD Harlequin. По CBD у мене і сорти різні були і просто краплі купував з різним відсотком. То мені від капель CBD було як від покурчика, якийсь трохи інший ефект але і у кожного сорта він інший. Та було схоже що я добряче дунув))) ну а якщо це одна дві каплі вони також відчутні але ефект не яскравий а от як мікродозінг - також хтось його помічає, хтось - ні. я курю мікродозами часто і от скажу тобі, що мене все накурює в тій чи іншій мірі, а от КБДВ чи КБГ не мають психоактивних ефектів ШІ пише: "CBDV (канабідіварін) — це непсихоактивний канабіноїд, який міститься в рослині конопель і за структурою нагадує канабідіол (CBD). Що таке CBDV Походження: Це мінорний компонент рослини Cannabis sativa, який найчастіше зустрічається у сортах з високим вмістом CBD. Психоактивність: Він не викликає сп'яніння чи зміни свідомості. Різниця з CBD: Має трохи коротший бічний ланцюг у молекулярній структурі. Властивості та дослідження Протисудомна дія: Дослідження вивчають CBDV як потенційний засіб проти епілепсії та судомних станів. Нейропротекція: Вчека досліджують його вплив на нервову систему при таких станах, як розлади аутичного спектра (РАС) та хвороба Паркінсона. Симптоматичне полегшення: Засіб розглядають для зменшення запалень і напруження. 2 Насіння коноплі, спори грибів та ентеогени Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
CannabisDoomOcculta 7 978 Опубликовано: Четверг в 15:42 21 час назад, Shajtan сказал: ШІ пише: Та воно напише все що завгодно)) Про CBDV я вище не писав що розглядаю його на найближчий цикл якщо і буду садити то коли будуть запаси нормальні тгкашного стафа, бо в мене довго не тримається)) Так CBDV більше как БАД. Цікавлюся сативним CBD Harlequin та CBG. В 03.09.2026 в 16:51, CannabisDoomOcculta сказал: Поки дивлюся на CBD Harlequin та CBG Relief як денні варіанти моно та для міксів. От що мені відповіло, багато випікаю то цікавився випічкою CBG : Скрытый текст "Відгуки про випічку з CBG (на основі сортів типу CBG Relief) Це одна з найпопулярніших тем на форумах за останні роки. Користувачі називають випічку з CBG «ідеальним денним антидепресантом». Який ефект описують: На відміну від ТГК-випічки, яка може викликати туман або сонливість, кекси з CBG дають дивне відчуття тверезої зібраності. Люди з синдромом дефіциту уваги (РДУГ) та хронічною тривожністю пишуть, що через годину після шматочка такого кексу мозок повністю «затихає», зникає фоновий стрес, з'являється мотивація працювати. Досвід при проблемах зі шлунком: Дуже багато позитивних відгуків від людей з синдромом подразненого кишечника (СПК) або гастритом. Вони зазначають, що оскільки CBG-масло потрапляє безпосередньо в ШКТ, воно майже миттєво знімає внутрішні спазми та болі краще, ніж будь-які таблетки. Нюанс із відгуків: Користувачі попереджають — якщо з'їсти такий кекс після 18:00, через його легкий тонізуючий ефект може бути важко заснути вчасно. Це виключно ранковий або денний варіант." Тут дві думки, спочатку поржав від "відчуття тверезості", ну понятно ти не покурив і тепер відчуваєш себе якось дивно))))) По друге, мене цей стрейн зацікавив, бо більше року не п'ю каву, вона мене дуже розганяла, а іноді хочеться якогось легкого поштовху перед початком, особливо якщо треба але не дуже хочеться А ось про покурчики CBG кому цікаво: Скрытый текст CBG Relief (Прототип: CBG-Force від Dutch Passion) Що кажуть на Reddit: Спільнота любителів лікувального хемпу називає CBG «канабіноїдом для фокусу». Багато хто використовує його як заміну каві або стимуляторам для лікування РДУГ (синдрому дефіциту уваги). Цитата з форуму: «CBG дає дивне відчуття: тіло розслаблене, але очі широко розплющені, а мозок готовий працювати. Я використовую його при хронічному болю у спині — біль іде на задній план, але спати не хочеться взагалі». Мінуси з відгуків: Деякі користувачі зазначають, що при курінні у чистому вигляді ввечері сорт може викликати легке безсоння через свій тонізуючий ефект. Також відзначають специфічний, менш виражений смак суцвіть. @Shajtan, читаю і хочеться не семку садити а вже готові шишулі знімати)) Прям як рекламний проспект! 1 >>> Джа-Юмор <<< >>>Удобрения своими руками!<<< >>>Бытовой Лэд. Тест!<<< >>>Под Микроскопом!<<< >>>Печенье из Травки! Ну ооочень простой рецепт)))<<< Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения