Перейти к публикации

На Бобрових Ставках | Аутдор 2026 | Тест насіння @goodmaster та @oldkyivhills

Рекомендованные сообщения

Слава Ісусу Христу дорогі браття та сестри!

Давно не бачились, я можна сказати застрибую в останній вагон аутдор сезону 2026. Цей сезон важкий у всіх сенсах для мене. Хто може пам'ятає, мою поляну спалили з квадрокоптера минулого року, а це означає що там ростити тепер небезпечно. Шкодую що втратив таку галявину, вона було топова по всіх параметрах.

З приходом весни я таки наважився зайти туди знову і востаннє щоб забрати своє барахло. Злочинець завжди повертається на місце злочину як каже криміналістика)) На галявині я помітив що всі рослини які я залишив помирати минулого року так і стояли гордо засохші, значить туди ніхто не приходив. Мене це як здивувало так і трохи розслабило. 

Довго не думаючи, зібрав я свої речі, сміття і всякі докази присутності - спалив. І зі спокійною душею відчалив звідти. Настав час шукати нові локації. Відкрив Гугл карти і почав шукати всякі чигіря поблизу річок та потічків, бо без близького доступу до води немає сенсу навіть починати. На горбі кубометри води не протягнеш та і паліво це велике. Вибрав пару більш-менш підходящих локацій сів в тазік і поїхав в розвідку. На превеликий жаль надійного по моїх параметрах місця не знайшлося. Якесь важко прохідне, якесь занадто близько до дороги польової. Вже навіть думав що нічого не получиться знайти... але в останній момент згадав ще одну точку яку я колись розглядав як варіант, але там були проблеми з водою. Пішов перевірити бо варіків більше не було надійних. Вона за роки дуже змінилась, бобри там добряче попрацювали. Вигризли всю вербу, натоптали стежок до водойми і що саме головне - створили дамбу яка тримає таку життєво необхідну воду. Ура камради - місце в мене є дякуючи бобрам))  

IMG_5532.thumb.JPG.ff1eb66fc5dca84c44300312f137cbc3.JPG

IMG_5533.thumb.JPG.c0638f932a167831862ecddd6893912b.JPG

IMG_5534.thumb.JPG.f08f41d7320f460199cd4b02a9fb3cc3.JPG

А тепер до суті справи. Цього року буду тестувати насіння від наших бро @goodmaster та @OldKyivHills.

Список насіння від @goodmaster:

1. Easy Sativa Fast
  2. Wild Fast
  3. Red Hot Cookies Fast
  4. Afghani Skunk Fast
  5. NL Blue Fast
  6. Gazurple Fast
  7. Pineapple Muffin Fast

Бро відправив по три насінини кожного сорту, але рослини будуть тільки в одному екземплярі. Так як поляна ще необжита і я був не впевнений що все получиться на цьому місці. Щоб не дати в штангу - залишив решту насіння на наступний сезон, так сказати для тесту номер два.

Від бро @OldKyivHills отримав його новий гібрид в регулярній формі Artifact Early в кількості 10 штук. Одразу бро вибачаюсь, але зміг знайти місце тільки для 5-ти рослин. Решту залишив для підстраховки на наступний сезон.

Цей сезон я почав пізно як ніколи - на початку червня, хоча погода дозволяла на місяць раніше. Було дуже багато домашніх справ, які потрібно було вирішувати. Коротше, замочив я всі сємки 27.05, а вже 30.05 провів десантування пророщених у 30-ти літрові поти. Все йде по старій схемі, використовую поти щоб місцева рослинність на задушила їх.

На 03.06 маємо дружні всходи.

IMG_5516.thumb.JPG.8a83a8efda44b1b4881ebac142297279.JPG

Як бачите на фото метальдегіду проти слизнів я не шкодував, але все одно ця їбуча слизька братва умудрялась схавати не одну рослину.

06.06 рослини виглядали ось так:IMG_5531.thumb.JPG.e4723c7cc5ef38b5fd9dd639053f893b.JPG

IMG_5530.thumb.JPG.f791f3183ce066a4f6e0f435a7bc7aca.JPG

І цього ж дня пішли перші втрати. Захавали одного Артефакта, а також Вайлда. Я оперативно поповнив втрати, замочивши нові сємки.

Ще хотів написати про добрива і догляд два слова. Цього сезону я не буду використовувати ніяких припарок по типу Мегафол і Радіфарм, їхати буду на Рост Концентраті + ближче до харву будуть фунгіцидні обробки. Все.

IMG_5536.thumb.JPG.f21637e76edfdb2a3875eb27acac64a6.JPG

Що було далі розповім у наступному дописі, бо вже і так багато накатав тексту)

Изменено пользователем Legend777
  • Like +1 17

Поделиться сообщением

Удачи бро на новом месте 👍

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Только что, Zubillo сказал:

Удачи бро на новом месте 👍

дякую друже)

Поделиться сообщением

Успехов бро,буду гостем)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Гарно виросте!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вдалого грову!:respect:

• Like +1 1

Подпись.png
                                                                                                        Якщо цінуєш якісну генетику! 
                                                         https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/

Поделиться сообщением

:respect:

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вітаю, браза! Рада бачити в рядах цьогорічних аутдорщиків. Ух і дєбрі в тебе там, люблю таке) Вдалого і цікавого тобі грову.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

@MrHaze@FutureAksakal@OldKyivHills@АКакже@sztella-cucurella  - дякую друзі, радий всіх бачити) Сподіваюсь вам сподобається моя писанина.

• Like +1 5

Поделиться сообщением

З почином бро🤝. Думав, коли вже ти почнеш бо твою як ти кажеш писанину доволі цікаво читати) Чудовий набір сортів і місцина мальовнича. Вдалого грову.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

13 минут назад, RustCohle сказал:

З почином бро🤝. Думав, коли вже ти почнеш бо твою як ти кажеш писанину доволі цікаво читати) Чудовий набір сортів і місцина мальовнича. Вдалого грову.

Дякую друже) В тебе також хороший репорт, видно - гровер з досвідом) А місце в тебе ще краще ніж в мене, немає таких "жорстоких" бур'янів, можна прям у відкритий грунт саджати.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

А ось і другий допис народ) Як писав вище, цього року якась напасть з тими слизняками, щоб не бути голослівним подивіться на фото нижче. Одну рослинку атакує зразу 10 равликів, це просто пздц якийсь. Тут благо, вона вижила, захист справився, але далі ще будуть сюрпризи.

IMG_5535.thumb.JPG.ca7d956f40623c273373749e3d06eb9a.JPG

А на цій фотці растішкам вже перший тиждень від каски. Погодка була якраз для малишні, пекучого сонця мало, але погодка тепла.

IMG_5541.thumb.JPG.ee0b64ec8551844e20830ab9ffe11713.JPG

На цій фотці малявкам два тижні від каски.

IMG_5556.thumb.JPG.bfb528f5aa329d359152d6a0f3841c6b.JPG

• Like +1 11

Поделиться сообщением

Чудовий вибір насіння, цікаво подивитися) шось та й буде! Радий бачити:1858993530_Frends50:

• Like +1 3

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

1 час назад, Mecheniy сказал:

Чудовий вибір насіння, цікаво подивитися) шось та й буде! Радий бачити:1858993530_Frends50:

Навзаєм бро) і тебе радий бачити. А по сємках вибирати не приходилось - що дали те і рощу))

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Вдалого сезону!

• Like +1 1

Поделиться сообщением

10 часов назад, Legend777 сказал:

Слава Ісусу Христу дорогі браття та сестри!

Давно не бачились, я можна сказати застрибую в останній вагон аутдор сезону 2026. Цей сезон важкий у всіх сенсах для мене. Хто може пам'ятає, мою поляну спалили з квадрокоптера минулого року, а це означає що там ростити тепер небезпечно. Шкодую що втратив таку галявину, вона було топова по всіх параметрах.

З приходом весни я таки наважився зайти туди знову і востаннє щоб забрати своє барахло. Злочинець завжди повертається на місце злочину як каже криміналістика)) На галявині я помітив що всі рослини які я залишив помирати минулого року так і стояли гордо засохші, значить туди ніхто не приходив. Мене це як здивувало так і трохи розслабило. 

Довго не думаючи, зібрав я свої речі, сміття і всякі докази присутності - спалив. І зі спокійною душею відчалив звідти. Настав час шукати нові локації. Відкрив Гугл карти і почав шукати всякі чигіря поблизу річок та потічків, бо без близького доступу до води немає сенсу навіть починати. На горбі кубометри води не протягнеш та і паліво це велике. Вибрав пару більш-менш підходящих локацій сів в тазік і поїхав в розвідку. На превеликий жаль надійного по моїх параметрах місця не знайшлося. Якесь важко прохідне, якесь занадто близько до дороги польової. Вже навіть думав що нічого не получиться знайти... але в останній момент згадав ще одну точку яку я колись розглядав як варіант, але там були проблеми з водою. Пішов перевірити бо варіків більше не було надійних. Вона за роки дуже змінилась, бобри там добряче попрацювали. Вигризли всю вербу, натоптали стежок до водойми і що саме головне - створили дамбу яка тримає таку життєво необхідну воду. Ура камради - місце в мене є дякуючи бобрам))  

IMG_5532.thumb.JPG.ff1eb66fc5dca84c44300312f137cbc3.JPG

IMG_5533.thumb.JPG.c0638f932a167831862ecddd6893912b.JPG

IMG_5534.thumb.JPG.f08f41d7320f460199cd4b02a9fb3cc3.JPG

А тепер до суті справи. Цього року буду тестувати насіння від наших бро @goodmaster та @OldKyivHills.

Список насіння від @goodmaster:

1. Easy Sativa Fast
  2. Wild Fast
  3. Red Hot Cookies Fast
  4. Afghani Skunk Fast
  5. NL Blue Fast
  6. Gazurple Fast
  7. Pineapple Muffin Fast

Бро відправив по три насінини кожного сорту, але рослини будуть тільки в одному екземплярі. Так як поляна ще необжита і я був не впевнений що все получиться на цьому місці. Щоб не дати в штангу - залишив решту насіння на наступний сезон, так сказати для тесту номер два.

Від бро @OldKyivHills отримав його новий гібрид в регулярній формі Artifact Early в кількості 10 штук. Одразу бро вибачаюсь, але зміг знайти місце тільки для 5-ти рослин. Решту залишив для підстраховки на наступний сезон.

Цей сезон я почав пізно як ніколи - на початку червня, хоча погода дозволяла на місяць раніше. Було дуже багато домашніх справ, які потрібно було вирішувати. Коротше, замочив я всі сємки 27.05, а вже 30.05 провів десантування пророщених у 30-ти літрові поти. Все йде по старій схемі, використовую поти щоб місцева рослинність на задушила їх.

На 03.06 маємо дружні всходи.

IMG_5516.thumb.JPG.8a83a8efda44b1b4881ebac142297279.JPG

Як бачите на фото метальдегіду проти слизнів я не шкодував, але все одно ця їбуча слизька братва умудрялась схавати не одну рослину.

06.06 рослини виглядали ось так:IMG_5531.thumb.JPG.e4723c7cc5ef38b5fd9dd639053f893b.JPG

IMG_5530.thumb.JPG.f791f3183ce066a4f6e0f435a7bc7aca.JPG

І цього ж дня пішли перші втрати. Захавали одного Артефакта, а також Вайлда. Я оперативно поповнив втрати, замочивши нові сємки.

Ще хотів написати про добрива і догляд два слова. Цього сезону я не буду використовувати ніяких припарок по типу Мегафол і Радіфарм, їхати буду на Рост Концентраті + ближче до харву будуть фунгіцидні обробки. Все.

IMG_5536.thumb.JPG.f21637e76edfdb2a3875eb27acac64a6.JPG

Що було далі розповім у наступному дописі, бо вже і так багато накатав тексту)

Як довго збираєшся використовувати 15 7 7? Бо я теж в цю гру з фастом граю (Tropicana poison Fast) на півночі, тобто юзаю саме РОСТ у ауті. Правда висажував в грунт десь 15 днів двк і при посадці перший пролив дав 13 40 13.

Поделиться сообщением

11 часов назад, yyarik сказал:

Вдалого сезону!

дякую бро)

9 часов назад, UrsusAretos сказал:

Як довго збираєшся використовувати 15 7 7? Бо я теж в цю гру з фастом граю (Tropicana poison Fast) на півночі, тобто юзаю саме РОСТ у ауті. Правда висажував в грунт десь 15 днів двк і при посадці перший пролив дав 13 40 13.

До початку цвітіння. Зав'яжуться шишки і буду плавно переходити на калійний Рост. Але азотний ще буду підмішувати перші два-три тижні цвітіння.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Слава Ісусу Христу!

Вчора був на поляні, поливав з Рост концентратом, половину рекомендованої дози. З позитивного - всі рослинки ростуть, розвиваються, але трохи витягуються через те що трава кругом трохи затіняє. Косити тепер не ризикую, щоб паліва з неба не було.

З мінусів, знову ці равлики знищили аж 4-ри рослин, ну це пздц народ. Я хз як вони умудрились, там стільки захисту було, а також сонце жарить. Певно як ті орки - по трупах своїх сородичів перелізли і згризли під чисту.

По втратах: мінус 2 штуки Artifact Early, і по одному Gazurpl Fast / Pineapple Muffin Fast. Дуже обідно, аж настрій зіпсувався :rasta_sad:. Підсаджувати нові немає сенсу, бо далі по прогнозу в нас спека +30 +35, малишня такого температурного режиму не витримає в аутдорі. Як писав вище, всі масті від @goodmaster були в одному екземплярі, тому нажаль цього року їх підняти не вдалось, сорі бро.

На фото рослині 3 тижні від каски.

IMG_5595.thumb.JPG.1240fd2deef3a42aa92c8787d750824c.JPG

• Like +1 7

Поделиться сообщением

Щоб трохи розбавити негатив, нафоткав місцевих пейзажів, зацініть)

IMG_5557.thumb.JPG.3182d12e2e6c4f940d92480b980aab67.JPG

IMG_5562.thumb.JPG.7f52e569d29f9a709e66e8f95689973a.JPG

IMG_5564.thumb.JPG.4ffb903a19fa2679a365f1a94ea19060.JPG

А це заставка Windows XP Grower Edition :rasta_biggrin:

IMG_5570.thumb.JPG.99519bb68883f8095e3823bc1615dfb8.JPG

• Like +1 13

Поделиться сообщением

3 минуты назад, Legend777 сказал:

Слава Ісусу Христу!

Вчора був на поляні, поливав з Рост концентратом, половину рекомендованої дози. З позитивного - всі рослинки ростуть, розвиваються, але трохи витягуються через те що трава кругом трохи затіняє. Косити тепер не ризикую, щоб паліва з неба не було.

З мінусів, знову ці равлики знищили аж 4-ри рослин, ну це пздц народ. Я хз як вони умудрились, там стільки захисту було, а також сонце жарить. Певно як ті орки - по трупах своїх сородичів перелізли і згризли під чисту.

По втратах: мінус 2 штуки Artifact Early, і по одному Gazurpl Fast / Pineapple Muffin Fast. Дуже обідно, аж настрій зіпсувався :rasta_sad:. Підсаджувати нові немає сенсу, бо далі по прогнозу в нас спека +30 +35, малишня такого температурного режиму не витримає в аутдорі. Як писав вище, всі масті від @goodmaster були в одному екземплярі, тому нажаль цього року їх підняти не вдалось, сорі бро.

На фото рослині 3 тижні від каски.

IMG_5595.thumb.JPG.1240fd2deef3a42aa92c8787d750824c.JPG

Так, цього сезону атакують добряче,чи то дощів було багацько (все прям зелене-зелене)я на свої вдягав обрізані 2літрові пляшки,зверху робив такі собі насічки ножицям,(одну там подерли,на інших ледь ледь-ледь...а так дійсно в цьому році прям жесть з ними

• Like +1 1

Поделиться сообщением

4 минуты назад, yyarik сказал:

Так, цього сезону атакують добряче,чи то дощів було багацько (все прям зелене-зелене)я на свої вдягав обрізані 2літрові пляшки,зверху робив такі собі насічки ножицям,(одну там подерли,на інших ледь ледь-ледь...а так дійсно в цьому році прям жесть з ними

я раніше теж робив такі парканчики з пляшок, але вони не гарантують нічого, тому вирішив більше не заморочуватись і лишнього сміття на галявину не тащити

Поделиться сообщением

Дуже шкода що з'їли рослини бро, скільки всього залишилося?

Подпись.png
                                                                                                        Якщо цінуєш якісну генетику! 
                                                         https://jahforum.net/topic/84365-nasinnya-vid-old-kyiv-hills-seeds🇺🇦/

Поделиться сообщением

26 минут назад, OldKyivHills сказал:

Дуже шкода що з'їли рослини бро, скільки всього залишилося?

твоїх три рослини залишилось, сподіваюсь хоч одна дівчинка буде) і головне щоб не з'їли більше

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Я высыпал 3 пачки улицыда и улитки не нападают пока. Сыпал прям от всей души вокруг каждой. Цена ему правда ппц, ну а что поделать. Малыхи дороже) у тебя пейзажи покруче моих) 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

35 минут назад, Zubillo сказал:

Я высыпал 3 пачки улицыда и улитки не нападают пока. Сыпал прям от всей души вокруг каждой. Цена ему правда ппц, ну а что поделать. Малыхи дороже) у тебя пейзажи покруче моих) 

Я також не шкодував захисту, досипав при кожному відвідуванні, але не вберегло нажаль( на останній фотці захисту мало видно, бо після поливу його трохи змило під землю, але я поновлював.

Поделиться сообщением

• Создать...