Перейти к публикации

Справедливість голосування - опитування.

Справедливість голосування - опитування   

17 пользователей проголосовало

У вас нет прав на голосование в этом опросе, или на просмотр результатов опроса. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для голосования в опросе.

Рекомендованные сообщения

В темі 

виникло питання, в результаті обговорення якого вирішили зробити голосування

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

Свій варіант просто напишу, бо так чи інакше схоже буду крайнім)) я - за, тому що учасників конкурсу досить багато, а місця всього 3. В когось є класна камера і креативність, а в когось лише креативність... тому це можливо було б збалансовано, принаймні можна спробувати та подивитися на результати) 

Ото такі думки

Голосування буде дійсне до кінця місяця, думаю, всі хто хоче проголосує і скаже свою думку до того часу)

• Like +1 1

Кожна думка висловлена автором є художньою літературою, автор може помилятися і буде це робити :yes:

Чистка репорту від флуду/поміняти обкладинку --> в лс. Вдалого полювання, сталкер:1086183370_Smoke50:

Поделиться сообщением

Я за те щоб всю адміністрацію та модерів прибрати з конкурсів та з загальної статистики)

Тоді буде цікавіше)

• Like +1 1
  • Джа Пре +1 3

Поделиться сообщением

18 минут назад, paziz сказал:

мають бути якісь розділення/обмеження за репутацією

Можна створити річний конкурс для суперджараторів та модераторів.

Битва титанів)

Изменено пользователем DzidzioID
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

Як то кажуть куди не плюнь одні джаратори, я не зазрю, мені пох якщо що)

Я тут щоб хвалитись своїм надбанням та селекцією 

Поделиться сообщением

6 минут назад, DzidzioID сказал:

мені пох якщо що)

Воно і видно)

• Like +1 2
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Сегодня ты голосуешь против администрации форума, завтра - администрации страны.

Ребят, вы, я посмотрю, ходите по ахуенно-тонкому льду. Прикроют вас.

Долой Администрацию в ивентах! Долой боневтіка!:rasta_peace::rasta_biggrin:

Если учавствовать в конкурсе - только ради демонстрации необычного.

Изменено пользователем АКакже
  • Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

Решение всех бед: каждый участник отправляет фото админу в конце месяца, а тот анонимно выставляет на голосование под определенным номером! И вуаля) 

• Like +1 6

Поделиться сообщением

54 минуты назад, Uchastkoviy сказал:

Решение всех бед: каждый участник отправляет фото админу в конце месяца, а тот анонимно выставляет на голосование под определенным номером! И вуаля) 

Прям панацея....

Тількі якщо я з активного репорту захочу закинуть на фотоконкурс фотку... Думаєш не впізнають рослину з репорту?

Поделиться сообщением

58 минут назад, Rukalips сказал:

Прям панацея....

Тількі якщо я з активного репорту захочу закинуть на фотоконкурс фотку... Думаєш не впізнають рослину з репорту?

Ну это да.. тут ты прав

Но и наши дебаты я думаю ситуацию не поменяют) справедливости к сожалению не существует 

Поделиться сообщением

3 часа назад, Uchastkoviy сказал:

Слушна пропозиція, це внесе більше цікавості. Я наприклад частенько по репортах хожу і галерею кожен день бачу, але отак глянувши фотки в конкурсі не викуплю де чий кущ. 

Особисто я за максимальну свободу, не має такої активності щоб щось обмежувати, а адміни такі самі люди і майже кожен з форумчан може до них долучитися (стати адміном) ну я так думаю якщо сильно забажає))

• Like +1 2

Поделиться сообщением

2 минуты назад, CannabisDoomOcculta сказал:

Слушна пропозиція, це внесе більше цікавості. Я наприклад частенько по репортах хожу і галерею кожен день бачу, але отак глянувши фотки в конкурсі не викуплю де чий кущ. 

Особисто я за максимальну свободу, не має такої активності щоб щось обмежувати, а адміни такі самі люди і майже кожен з форумчан може до них долучитися (стати адміном) ну я так думаю якщо сильно забажає))

Цікаво виходить! Відчуваю до кінця місяця можна буде розробити нову концепцію конкурсу, не притіснюючи нікого) І не треба драми, @Rukalips, навпаки добре, що тему підняв. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

36 минут назад, Mecheniy сказал:

Цікаво виходить! Відчуваю до кінця місяця можна буде розробити нову концепцію конкурсу, не притіснюючи нікого) І не треба драми, @Rukalips, навпаки добре, що тему підняв. 

А шо ж ти мені закрив доступ до коментів у моїй же темі, а? Боїшся шо взагалі всі потікають?

Якщо тебе не влаштував той "ноу нейм" я готовий підписатись під кожним його словом!  І він правий на 100%

Поделиться сообщением

2 минуты назад, Rukalips сказал:

А шо ж ти мені закрив доступ до коментів у моїй же темі, а? Боїшся шо взагалі всі потікають?

Якщо тебе не влаштував той "ноу нейм" я готовий підписатись під кожним його словом!  І він правий на 100%

Можливо колись настане такий час що адмінка попаде в розумні руки і форум зацвіте, в зараз він тількі в'яне...

Поделиться сообщением

8 минут назад, Rukalips сказал:

Я попереджав. Злий ти, бро, ще і у такий день. Ні себе, ні інших не поважаєш

• Не понравилось 1

Поделиться сообщением

@Mecheniy а навіщо ти тему закрив? Я ще не до кінця висловився там. Це виходить ти людям рот закриваєш.

Ви б краще щось міняли, форум перевели б на Українську мову або зробили щоб вибір був у людей.
Російська чи Українська мова

Конкурси для титулованих

Конкурси для піонерів

Фонд 

і так далі, є над чим працювати

Можна ж маркетплейс забабахать під домен типу mp.jahforum.net, та зробити платні обʼяви по продажу насіннячка форумчан, рекламу форумчан заборанити взагалі на форумі, крім партнерів. Тоді і бабосікі на розвиток будуть.

А ви тільки роти закриваєте, чого боятися? правди? що все через жопу працює.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

8 минут назад, DzidzioID сказал:

@Mecheniy а навіщо ти тему закрив? Я ще не до кінця висловився там. Це виходить ти людям рот закриваєш.

Ви б краще щось міняли, форум перевели б на Українську мову або зробили щоб вибір був у людей.

Конкурси для титулованих

Конкурси для піонерів

Фонд 

Можна ж маркетплейс забабахать під домен типу mp.jahforum.net, та зробити платні обʼяви по продажу насіннячка форумчан, рекламу форумчан заборанити взагалі на форумі, крім партнерів. Тоді і бабосікі на розвиток будуть.

На все це відповість Шайтан) Це не "погроза бану"😂 просто такі питання, це його юрисдикція)

А про іншу драму, провокації і підміну понять я промовчу, добраніч і тихої ночі всім :)

• Like +1 1
  • Не понравилось 1

Поделиться сообщением

17 часов назад, DzidzioID сказал:

Конкурси для піонерів

Есть много гроверов,которые с первого раза куст больше и красивее большинства из моих поднимали,не вижу необходимости отдельно для новичков конкурсы проводить. 

И правильно Меченый тему закрыл и забанил грубияна.

эту тему я закрою.

Ааа...Меченый же там комментариев ждёт...ладно,общайтесь.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• MrHaze locked и unlocked this тему
3 минуты назад, MrHaze сказал:

Меченый же там комментариев ждёт...ладно,общайтесь.

Та да, ну, всё куда проще. Всех, кто будет продолжать трешток я просто сразу буду по правилам предупреждать, и будет спокойнее. Только конструктив, уважайте пожалуйста и правила и себя, и других. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

9 минут назад, Mecheniy сказал:

Всех

Всех тех немногих, бо на самом деле это всего парочку человек, которым это может угрожать)

Я пошел на встречу и сделал голосование, и действительно интересно, сколько до конца месяца людей что скажет и решит. Ну как бы, лол... Цирк на дроте, который не намерен продолжаться. Я про срач. А голосовалка интересно)

Поделиться сообщением

Як на мене, краще розширити конкурс, наприклад по категоріям, бошка, куст, автомат, фотіки, индичка, сатіва, щось типу того, щоб кожен мав шанс в своїй категорії, я розумію що на форумі зараз не так багато трафіку, але чому ні ?)

В забороняти участь, це крінж

• Like +1 1

Поделиться сообщением

И кожен може брати участь в кожній категорії, о це буде замес ))

Поделиться сообщением

23 часа назад, DzidzioID сказал:

Можна створити річний конкурс для суперджараторів та модераторів.

Битва титанів)

Типу битва 5 людей? 😁

• Джа Пре +1 1

Поделиться сообщением

16 часов назад, DzidzioID сказал:

Конкурси для титулованих

Конкурси для піонерів

Фонд 

Я лише виконую обов'язки і ніяк не можу по великому рахунку повпливати на форум глобально.

Стосовно мовного питання, як я розумію ,форум не переводиться на українську мову через складність потім пошуку по форуму, та і тут 95% тем російською. Буде дивно, що ти обираєш форум українською і все одно читаєш російською.

А перекладати всі статі і репорти українською в ручному режимі ніхто не стане, а машинний переклад може викривити багато чого...

Хіба меню замінити на українську (я особисто "за"), було би норм :381052673_yesright:

Я той ще русофоб і мене більше бісить не те, що форум російською ,а те що на цьому форумі половина людей, якщо не більша - російськомовні меншовартостні особи... Нажаль я можу перейти на особисті образи, тому не роздуваю тут мовне питання...

Конкурси для титулованих / Конкурси для піонерів. Враховуючи кулькість активних користувачів, гадаю без сенсу ділити людей. До повномасштабного можна було би. В ті золоті часи (не без росіян на форумі, звичайно) було багато активних панів, та і мадам (згадайте "Ню джа форума").

Фонд ? ти про що?

Можна ж маркетплейс забабахать для платних оголошень. Тут не скажу точно, але , якби е був мій бізнес, то мені би вистачило і тої купи магазинів мого насіння типу ерорс-сідс та інші. Навіщо брати копійки з 2 продавців? Щоби що? Щоб фонд на конкурси був, навряд чи цце покрило би затрати на розробку сайту і хостинг.

Я як продавець насіння обираю продавати на власному сайті та бескоштовні об'яви на форумі. Я би не став виставляти платні оголошення, щоб привернути увагу 1 покупця в кращому випадку.

Типу ідея твоя гарна, але не на такі масштаби, перед якими ми стоїмо.

Як на мене, головна проблема форуму - відсутність творчих людей, котрі би наповнювали форум корисними статтями по тематиці грову (бажано українською). Проводили власні дослідження та експерименти і т.п.

Згадується один руснявий форум, на котрому я сидів на початку нульових - ЦКП. Там були психонавти і різні наркомани. Але хоть ті тоть ті повинні були писати "наукову" роботу, котру постили на форум. І якщо адміністрація вважала її гарним матеріалом, котрий оригінальний і корисний для форуму, то ця стаття публікувалася від імені новачка і новачкудавали дозвіл писати на форумі. До ццього моменту новачок міг писати лише в якійсь одній темі, чи розділі типу Флуд.

Крутий, як на мене підхід. Але, зараз не ті часи. Я сумніваюся, що людина ,яка хоче запитати ,чого покрутило листя коноплі, кинеться писати дослідження на 3 сторінки по грову, яке не повторювало би теми форуму

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 06.07.2026 в 14:24, Shajtan сказал:

Нажаль я можу перейти на особисті образи, тому не роздуваю тут мовне питання...

Та і добре... Ніколи не чув пред'яв за мову на щастя. А як хтось хоче, то я можу запросити особистосто до Дніпра, перевчати людей вживу... Чи ми менші українці?) Хоча з першого дня війни за Україну і тут живемо) Ось тому це і не має місце бо тільки срач був би і зайве розділення і без того невеликої кількості людей, думати всі можуть по різному, та як всі почнуть всіх перевчати, то це буде хаос і жесть) Тому особисто я радий що не бажано, форум не про те...така ось думка "меншовартісного"))) Хоча як раз меншовартісним дуже складно назвати того, хто має свободу вибирати мову для спілкування - тим паче, російська захищена конституцією (редакція 2023 року принаймні точно)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...