Перейти к публикации
  • 0

Потрібна порада. Аутдор, чоколоп і блуган

Вопрос

IMG-20260712-WA0011.thumb.jpg.4e9a3a183a8a2af475103d41b7afa919.jpgIMG-20260712-WA0011.thumb.jpg.4e9a3a183a8a2af475103d41b7afa919.jpgВсім привіт, після дощів повилазили таблиця на листках, схожі на нехватку калію . + Здається загальна незватка , боюся переломити , тому акуратнічаю,.Кроплю по листку сульфат магнію + хелатне залізо , рослині подобається. Під корінь даю флорагровінг пів дози по таблиці, тільки мікро повну норму . Може , це слаба удобряха для фото , краще перейти на фідінг гібрид.  Або рост??? Хочу почути чи правильно я визначив проблему ?IMG-20260712-WA0015.thumb.jpg.dd21bacb060d584ea39d101593d78bf4.jpgIMG-20260712-WA0011.thumb.jpg.4e9a3a183a8a2af475103d41b7afa919.jpgIMG-20260712-WA0027.thumb.jpg.147126c099efd7b68ef55ab55afd6b61.jpg

IMG-20260712-WA0012.jpg

IMG-20260712-WA0013.jpg

IMG-20260712-WA0026.jpg

IMG-20260712-WA0024.jpg

IMG-20260712-WA0027.jpg

• Like +1 2

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0
3 часа назад, zewsepta сказал:

акуратнічаю

На бачу нічого страшного. Не парся, все ок. РАстиха росте, ще й не хіло розгон набрала. Краще аккуратнішай ніж перелюбити.

• Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0
49 минут назад, Бугор сказал:

На бачу нічого страшного. Не парся, все ок. РАстиха росте, ще й не хіло розгон набрала. Краще аккуратнішай ніж перелюбити.

була нехватка заліза і магнію . покропив . все стабілізувалось . багато кальцію в грунті . він бблокує елементи . тому і питаю чи краще перейти на фідінг гібрид. адже там в складі взагалі немає кальцію ?

Поделиться сообщением

• 0
36 минут назад, CannabisDoomOcculta сказал:

@zewseptaз растіхою все ок. Трохи голод проявляється і перегрів. Можна дати по листу якийсь хороший комплекс наприклад Містер Цвіт Антихлороз. Якщо pH грунта високий спробуй полити пару раз з пз 5-5,55 і подивитися як рослина відреагує.

mister-antihloroz-500x500.jpg.a6e9330f6b48b19b7a8c499116ebbe07.jpg

у мене є повдер фідінг гібрид з торо року залишився . він без кальцію може його під корінь , а по листу пів дози

Поделиться сообщением

• 0

По фоткам те що края коричневіють схоже на дефіцит калію. Можливо в землі багато солей кальцію, котрий як раз не дає калію нормально. Треба перевірити пш грунту, щоб щось точніше думати... Можливо по верхівках симптом дефіциту заліза, але ти писав, що оприскував хелатами заліза. Тому, як писав @CannabisDoomOcculta, треба перевірити пш грунту.

Є прибори?

Поделиться сообщением

• 0
1 минуту назад, Shajtan сказал:

По фоткам те що края коричневіють схоже на дефіцит калію. Можливо в землі багато солей кальцію, котрий як раз не дає калію нормально. Треба перевірити пш грунту, щоб щось точніше думати... Можливо по верхівках симптом дефіциту заліза, але ти писав, що оприскував хелатами заліза. Тому, як писав @CannabisDoomOcculta, треба перевірити пш грунту.

Є прибори?

так. є. пш грунту до 7.5.  міліоративні рови . дійсно багато кальцію . і вода теж жорстка ррм 270-400. в зележності від рівня у рові . я кропив по факту теж нею . тільки пш понижав до 6.2-6.5.  тіж солі карбонату так і по листу пішли . спробую значить для кропіння привезти  воду або ж на місці в" цилофановий басейн"  зібрати . сьогодні міряв таку дощову  воду тдс показав 18) . хоча пш 7.5. низька буферність може нічого не змінити . мфк можна давати по листу 0.5г на літр?

Поделиться сообщением

• 0
2 часа назад, zewsepta сказал:

так. є. пш грунту до 7.5.  міліоративні рови . дійсно багато кальцію . і вода теж жорстка ррм 270-400. в зележності від рівня у рові . я кропив по факту теж нею . тільки пш понижав до 6.2-6.5.  тіж солі карбонату так і по листу пішли . спробую значить для кропіння привезти  воду або ж на місці в" цилофановий басейн"  зібрати . сьогодні міряв таку дощову  воду тдс показав 18) . хоча пш 7.5. низька буферність може нічого не змінити . мфк можна давати по листу 0.5г на літр?

Привiт, я думаю проблема з ph, 7.5 це жесть, сульфат магнію навiть по листу щелочить грунт, на кислих грунтах норм заходе.

-Пшикати тiльки дождьовою водою або очищенною. 

-Проблеми по фото з блоком через ph i удобри не вирiшать трабли... Понижати ph типу pн minus так собi iдея, можна передоз фосфору зловити, а лимонки рiзнi не тримають ph грунту.

Я б понижав дождьову воду ортофосфорною кислотою чи ph minus, там потрiбно пару капель на лiтр , проти 1 мл на лiтр води з пiд крану в першу чергу, недiлю десь потрiбно для результату.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Я не розумію  росте в ауті на вегі все добре,навіщо давати удобри ,в мене фотік зараз  росте тількі вода і все ,здорова растіха гарний колір навіщо мучати?Я починаю балуватись удобрами на предцвіті.Що сказати залюбив  рослину

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Купи ортофосфорну кислоту харчову. Там гривень 300 за пів-літра і понижай пш до 6, коли поливаєш, може щось пофіксиш

Поделиться сообщением

• -1

@zewseptaз растіхою все ок. Трохи голод проявляється і перегрів. Можна дати по листу якийсь хороший комплекс наприклад Містер Цвіт Антихлороз. Якщо pH грунта високий спробуй полити пару раз з пз 5-5,55 і подивитися як рослина відреагує.

mister-antihloroz-500x500.jpg.a6e9330f6b48b19b7a8c499116ebbe07.jpg

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...