Перейти к публикации
  • 0

Мучніста роса на квітнучій рослині.

Вопрос

Хто на досвіді підкажіть ЧИМ побороть мучністу росу на растіхє, що активно цвіте.

Автік, 50 ДВК, видалив сьогодні дві бошечки і п'яток листочків зі слідами цієї зарази. Це вже повторна пошесть: місяць тому допомогло обприскування Фітоспорином. Тиждень тому полив Фітоспорином - результат -протилежний.

Підкажіть чим можна полить растіхи, щоб позбавитись цієї біди.

Обдув збільшити не можу. Прорідив листя по максимуму... а їм ще місяць цвісти...

Поделиться сообщением

Рекомендованные сообщения

• 0

В мене було недавно, днів 20 тому, теж на цвіті, пшикнув ввечері тріходерміном, і полив під корінь, роса зникла, але я вчасно помітив, фітоспорин це теж саме, це біопрепарати і їх треба пшикати раз в 5-6 днів, ввечері, бо сонце вбиває бактерії , обично хватає 1 разу, буває що і 2 раза треба 

Бажано канєшно вообще не пшикати нічим, якщо бошечок багато, то просто уражені видалити, видалені місця обробити цими ж препаратами і забути, так проще

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

Я ізокуром обробляв по листу, воно на основі якогось "пініцилінного" гриба, якщо що то почитай інструкцію про дозування і деталі. Має короткий термін очикування. Ші рекомендує і під корінь дати.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

• 0

:mlya:. Обприскування не підходить. Куди?? Рослина цвіте активно, вся в тріхомах(сама обсипана).

Хто знає чим її можна полить дієвим??

20260714_171607.jpg

Поделиться сообщением

• 0
7 часов назад, sanja2020 сказал:

Хто на досвіді підкажіть ЧИМ побороть мучністу росу на растіхє, що активно цвіте.

Автік, 50 ДВК, видалив сьогодні дві бошечки і п'яток листочків зі слідами цієї зарази. Це вже повторна пошесть: місяць тому допомогло обприскування Фітоспорином. Тиждень тому полив Фітоспорином - результат -протилежний.

Підкажіть чим можна полить растіхи, щоб позбавитись цієї біди.

Обдув збільшити не можу. Прорідив листя по максимуму... а їм ще місяць цвісти...

Треба міняти препарат, бо грибок виробляє імунітет до одного. Купи щось від Сингента, там всі дуже якісні, раджу Квадріс. Це також оприскування, під корінь існують лише профілактичні засоби і на даний момент вони вже не поможуть.

• Like +1 3

Поделиться сообщением

• 0

Я квадрісом обробив всі рослини позавчора, в мене не має мучнистої але ля профілактики  треба бо вона всю рослину погубить ,тим паче з самого ранку роса а це волога і вона теж провокує грибок

Изменено пользователем СэрМюллех
  • Like +1 2

Поделиться сообщением

• 0

От мучнистой росы хорошо помогает Топаз. Это фунгицид от швейцарской компании Syngenta, который был разработан специально против мучнистой росы. Ибо с этой заразой достаточно сложно бороться. Но срок ожидания - 20 дней. 

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...