Dunulbul 1 073 Опубликовано: 18 августа, 2023 Сьогодні 3 дні як я користуюся вапорайзером. Довго думав перед покупкою, товариш купив поюзав сказав фігня і здихався, у нього був не з дешевих Davinci. Я вирішив купити і спробувати так як не курю сигарети і хочу зберегти легені, думаю вони мені ще знадобляться 🤣 Купив приніс додому. Ідучи додому боявся розчаруватися в такій недешевій покупці, до цього користувався скляним бонгом... Приніс, гріндером змолов підсохшу шш з текучого грову. Засипав через удобну воронку яка йде в комплекті, накрутив мундштук, одразу потягнув на 170 градусах, смак був приємний, конопляний, м'який та віддавав хвоєю, потім я накрутив температуру на 190 і зробив тягу, смак пару нагадував піджарений арахіс, потім дві глибокі тяги на 215 градусах і вже почав розчаровуватися, кашлю немає, пару диму почти немає, відкрутив мундштук і зрозумів що мене накриває, але не так як від бонгу одразу, а накриває по іншому, без кашлю, без першіння в горлі, в роті післясмак жарених горіхів... але ж дуже сильно накрило, я зрозумів що такого м'якого смачного і одночасно сильного накуру я не відчував ще ніколи, бонг подарую другові, він мені більше не потрібен) Тепер я курю по 0.5грам які влазять в камеру прямо за комп'ютером, запаху взагалі немає, тільки легенький пар, але накриває дуже міцні і поступово, це реально крута штука, не знаю як там більш дешеві варіанти, але якщо вам хтось скаже що вапорайзер не здатний накурити краще ніж бонг знайте - ця людина або не користувалася вапорайзером або не розібралася з температурними режимами) головне поступово і довго тягнути, і з кожною тягою збільшувати температуру на +10 +15 градусів, але тримайтеся в діапазоні 170-215 градусів, після двох-трьох тяг на 215 градусах можете бути спокійні - ви вижали з рослини все, чекайте на тріп) ну і обов'язково курити тільки якісний стаф) тому хочу сказати одне - закиньте бонги і купуйте вапіки, куріть в любому місці без палива і піклуйтеся про власні легені 1 Ссылка на комментарий
Рекомендованные комментарии
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас