Shajtan 6 077 Опубликовано: 9 августа 1 час назад, KuznetsD9thc сказал: Хорошая штука микродозинг для мене це єдиний чудовий варіант останнім часом 1 Ссылка на комментарий
KuznetsD9thc 144 Опубликовано: 9 августа 4 часа назад, Shajtan сказал: для мене це єдиний чудовий варіант останнім часом Мне когда-то это очень помогло, вместо трубки у меня была пипетка, ощутил все прелести медицинского применения Ссылка на комментарий
qwertytools 327 Опубликовано: 12 августа А як такою трубкою курити? спочатку нагрів, а потім всипати? Ссылка на комментарий
Shajtan 6 077 Опубликовано: 14 августа В 12.08.2025 в 19:04, qwertytools сказал: А як такою трубкою курити? спочатку нагрів, а потім всипати? насипаю на дно траву і над вогнем нагріваю скло. Бажано не перегріти. А як тільки починає трохи пару з'являтися, забрати з вогню (я на газовій плиті часто нагріваю на мінімальному вогні). Потягнув димку, потрусив трубкою ,щоб трохи перемішалась трава і, якщо нагрів дуже, то ще парку хапнуть можна, а потім догріти ще. Як мало йде димку, то сильніше можна нагріти... Коротше треба набити руку так, щоб трава в трубці не горіла і не тліла, а випаровувалась і просто помалу перетворювалась на коричневу "шляпу". В кінці висипаю смажену траву і все. Якщо в трубці в тебе чорна трава (згоріла, бо тліла), то, виходить, ти перегріваєш трубку. Трава повинна бути в кінці коричневою, чи темно-коричневою, але не обвугленою. А там, звичайно справа смаків. Але, як на мене, саме такий спосіб куріння і накурює здорово і смак трави зберігає першу половину затяжок. В моєму випадку затяжки 3 дуже ароматні, як інгаляцію роблю, а решта вже втрачають аромат флавоноїдів Ссылка на комментарий
Рекомендованные комментарии
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас