Перейти к публикации
IMG_7829.jpeg
 
Из альбома:

Gorilla Girl🦧

  • 20 изображений
  • 0 комментариев
  • 41 комментарий к изображению


Рекомендованные комментарии

14 минут назад, Dunulbul сказал:

Бро ты ж их подышать разок в день открывай хоть дней 20 минут на 5-10

Бро, надышались уже дай боже) 

2 месяца пролечки, ну и сейчас раз в пару дней на 5 минут открываю 

  • Like +1 2
Ссылка на комментарий
36 минут назад, Dunulbul сказал:

Бро ты ж их подышать разок в день открывай хоть дней 20 минут на 5-10

А якщо не давати дихати? Пліснява?

  • Like +1 1
Ссылка на комментарий
2 часа назад, qwertytools сказал:

А якщо не давати дихати? Пліснява?

Процес ферментації він такий)

Це робиться, щоб зайва волога виходила з шишок. Коли ти закриваєш банку, вся волога, яка була в шишках більш рівномірно розповсюджуються по всій банці. Коли відкриваєш - за 20 хвилин на добу це застояне повітря з вологою виходить. Волога в повітрі в банці стає нейтральною, як в кімнаті, і знову тоді волога віддається шишками рівномірно в повітря, оскільки це замкнений простір в скляній банці.

Потім так знову і знову, шишки потихеньку віддають вологу, і в результаті вологи стає не так багато, ферменти кайфують від цього процесу, тому просто сильно висушені шишки закриті в банку це була би шляпа, а саме таке повільне висушення і цей процес зберігає природні ферменти і забезпечує подальше розкриття смакових якостей 👍🏻

Потім в холодильнику або погребу можна тримати 6 місяців, буде круто, можно і більше. Але десь чув що після 6 місяців сила стафу може падати трохи, ну, я якщо чесно більше 8 місяців нічого не пролічував, сильно довго воно не лежить))) але пролєчка річ важлива) ніби 2 різні трави куриш, смак дуже розкривається потім, легкість диму і багато смакових якостей, яких не було навіть на 2-3 місяці пролічки)

  • Like +1 5
Ссылка на комментарий
3 часа назад, Uchastkoviy сказал:

2 месяца пролечки, ну и сейчас раз в пару дней на 5 минут открываю 

Тогда приятного дыма бро :1086183370_Smoke50:

  • Like +1 2
Ссылка на комментарий
1 час назад, Mecheniy сказал:

Процес ферментації він такий)

Це робиться, щоб зайва волога виходила з шишок. Коли ти закриваєш банку, вся волога, яка була в шишках більш рівномірно розповсюджуються по всій банці. Коли відкриваєш - за 20 хвилин на добу це застояне повітря з вологою виходить. Волога в повітрі в банці стає нейтральною, як в кімнаті, і знову тоді волога віддається шишками рівномірно в повітря, оскільки це замкнений простір в скляній банці.

Потім так знову і знову, шишки потихеньку віддають вологу, і в результаті вологи стає не так багато, ферменти кайфують від цього процесу, тому просто сильно висушені шишки закриті в банку це була би шляпа, а саме таке повільне висушення і цей процес зберігає природні ферменти і забезпечує подальше розкриття смакових якостей 👍🏻

Потім в холодильнику або погребу можна тримати 6 місяців, буде круто, можно і більше. Але десь чув що після 6 місяців сила стафу може падати трохи, ну, я якщо чесно більше 8 місяців нічого не пролічував, сильно довго воно не лежить))) але пролєчка річ важлива) ніби 2 різні трави куриш, смак дуже розкривається потім, легкість диму і багато смакових якостей, яких не було навіть на 2-3 місяці пролічки)

гарно розписав. а як приймаєш рішення стосовно того, що час шишки трімити та пхати в банку?

  • Like +1 2
Ссылка на комментарий
6 минут назад, jumbojet сказал:

гарно розписав. а як приймаєш рішення стосовно того, що час шишки трімити та пхати в банку?

Интересный  вопрос 👍 Ждем ответ )

 

Ссылка на комментарий
9 минут назад, jumbojet сказал:

гарно розписав. а як приймаєш рішення стосовно того, що час шишки трімити та пхати в банку?

В моїх умовах кущі сохнуть днів 9. В ідеалі конєшно 2 тижні десь щоб сохло. Сушити бажано цілим кущем

Сохне до тих пір, поки шишки не стають підсушені зверху, ламкість стеблів важливий показник, вони не мають легко ламатися, в них має бути якась доля вологості, щоб вони скоріше гнулися якщо намагатися зламати їх. 

До речі трімити зручно як ти і казав, на підсушену, при чому руками мені сподобалося а не ножицями, відкрив для себе новий процес так що дякую за ідею

Листя на мають відпадати легко, вони типу "відриваються" як я відчув, типу і сухі але і не надто, але і не мокрі. Долю вологи у відсотках не скажу звісно. 

Ну це лише моє розуміння справи) 

  • Like +1 2
Ссылка на комментарий

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...