Dunulbul 1 593 Опубликовано: 6 сентября Бро ты ж их подышать разок в день открывай хоть дней 20 минут на 5-10 1 Ссылка на комментарий
Uchastkoviy 2 006 Опубликовано: 6 сентября 14 минут назад, Dunulbul сказал: Бро ты ж их подышать разок в день открывай хоть дней 20 минут на 5-10 Бро, надышались уже дай боже) 2 месяца пролечки, ну и сейчас раз в пару дней на 5 минут открываю 2 Ссылка на комментарий
qwertytools 328 Опубликовано: 6 сентября 36 минут назад, Dunulbul сказал: Бро ты ж их подышать разок в день открывай хоть дней 20 минут на 5-10 А якщо не давати дихати? Пліснява? 1 Ссылка на комментарий
Uchastkoviy 2 006 Опубликовано: 6 сентября 37 минут назад, qwertytools сказал: А якщо не давати дихати? Пліснява? Да 2 Ссылка на комментарий
Mecheniy 1 003 Опубликовано: 6 сентября 2 часа назад, qwertytools сказал: А якщо не давати дихати? Пліснява? Процес ферментації він такий) Це робиться, щоб зайва волога виходила з шишок. Коли ти закриваєш банку, вся волога, яка була в шишках більш рівномірно розповсюджуються по всій банці. Коли відкриваєш - за 20 хвилин на добу це застояне повітря з вологою виходить. Волога в повітрі в банці стає нейтральною, як в кімнаті, і знову тоді волога віддається шишками рівномірно в повітря, оскільки це замкнений простір в скляній банці. Потім так знову і знову, шишки потихеньку віддають вологу, і в результаті вологи стає не так багато, ферменти кайфують від цього процесу, тому просто сильно висушені шишки закриті в банку це була би шляпа, а саме таке повільне висушення і цей процес зберігає природні ферменти і забезпечує подальше розкриття смакових якостей 👍🏻 Потім в холодильнику або погребу можна тримати 6 місяців, буде круто, можно і більше. Але десь чув що після 6 місяців сила стафу може падати трохи, ну, я якщо чесно більше 8 місяців нічого не пролічував, сильно довго воно не лежить))) але пролєчка річ важлива) ніби 2 різні трави куриш, смак дуже розкривається потім, легкість диму і багато смакових якостей, яких не було навіть на 2-3 місяці пролічки) 5 Ссылка на комментарий
KuznetsD9thc 144 Опубликовано: 6 сентября 3 часа назад, Uchastkoviy сказал: 2 месяца пролечки, ну и сейчас раз в пару дней на 5 минут открываю Тогда приятного дыма бро 2 Ссылка на комментарий
Uchastkoviy 2 006 Опубликовано: 6 сентября 13 минут назад, KuznetsD9thc сказал: Тогда приятного дыма бро Благодарю, бро) 3 Ссылка на комментарий
jumbojet 1 609 Опубликовано: 6 сентября 1 час назад, Mecheniy сказал: Процес ферментації він такий) Це робиться, щоб зайва волога виходила з шишок. Коли ти закриваєш банку, вся волога, яка була в шишках більш рівномірно розповсюджуються по всій банці. Коли відкриваєш - за 20 хвилин на добу це застояне повітря з вологою виходить. Волога в повітрі в банці стає нейтральною, як в кімнаті, і знову тоді волога віддається шишками рівномірно в повітря, оскільки це замкнений простір в скляній банці. Потім так знову і знову, шишки потихеньку віддають вологу, і в результаті вологи стає не так багато, ферменти кайфують від цього процесу, тому просто сильно висушені шишки закриті в банку це була би шляпа, а саме таке повільне висушення і цей процес зберігає природні ферменти і забезпечує подальше розкриття смакових якостей 👍🏻 Потім в холодильнику або погребу можна тримати 6 місяців, буде круто, можно і більше. Але десь чув що після 6 місяців сила стафу може падати трохи, ну, я якщо чесно більше 8 місяців нічого не пролічував, сильно довго воно не лежить))) але пролєчка річ важлива) ніби 2 різні трави куриш, смак дуже розкривається потім, легкість диму і багато смакових якостей, яких не було навіть на 2-3 місяці пролічки) гарно розписав. а як приймаєш рішення стосовно того, що час шишки трімити та пхати в банку? 2 Ссылка на комментарий
KuznetsD9thc 144 Опубликовано: 6 сентября 6 минут назад, jumbojet сказал: гарно розписав. а як приймаєш рішення стосовно того, що час шишки трімити та пхати в банку? Интересный вопрос 👍 Ждем ответ ) Ссылка на комментарий
Mecheniy 1 003 Опубликовано: 6 сентября 9 минут назад, jumbojet сказал: гарно розписав. а як приймаєш рішення стосовно того, що час шишки трімити та пхати в банку? В моїх умовах кущі сохнуть днів 9. В ідеалі конєшно 2 тижні десь щоб сохло. Сушити бажано цілим кущем Сохне до тих пір, поки шишки не стають підсушені зверху, ламкість стеблів важливий показник, вони не мають легко ламатися, в них має бути якась доля вологості, щоб вони скоріше гнулися якщо намагатися зламати їх. До речі трімити зручно як ти і казав, на підсушену, при чому руками мені сподобалося а не ножицями, відкрив для себе новий процес так що дякую за ідею Листя на мають відпадати легко, вони типу "відриваються" як я відчув, типу і сухі але і не надто, але і не мокрі. Долю вологи у відсотках не скажу звісно. Ну це лише моє розуміння справи) 2 Ссылка на комментарий
Рекомендованные комментарии
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас