Перейти к публикации

markitgreen

Гровер
  • Публикации

    397
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

286 +

3 подписчика

О markitgreen

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    Начинающий
  • Интересы
    Земля
    Indoor
    Сатива
    Индика
    Гибриды
  • Возраст
    Я подтверждаю, что мне уже исполнилось 18+ лет.
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

3 919 просмотров профиля
  1. markitgreen

    Castaman LED v2.1

    @Michman не влаштовує ціна - йди лісом. мені їсти не просить - можу й 10 років тримати, моя справа. маєш інші пропозиції - вали дорогою до них. це моя справа коли і кому відповідати. тебе це не влаштовує - напрям відомий. а от не моя справа це нахабне ставлення до користувачів форуму, це мабуть до модераторів цієї чудової спільноти. я ж наче без образ, культурно старався.
  2. markitgreen

    Castaman LED v2.1

    так, а що відповідати на безглузді пропозиції? і так по $50 за 100Вт світильник, куди нижче. Ніколи проблем зі світильниками не мав, нічого не лопалось і не перегрівалось, все працювало як має бути. Єдине, що надоїло, це піднімати-опускати 6 світильників замість одного, тому купив новішу версію в бро Кастамана. а за $200, то хай в мене стоять, їсти не просять. це не перший айфон проти 10, щоб скидати ціни настільки. світильників якісні, світять добре, шишло наростає класне. що ще треба? Тому бро, щасти в пошуку вкусних квантум бордів. peace
  3. markitgreen

    Castaman LED v2.1

    привіт, бро. Вибачай, що так довго. Довжина кожного світильника 75 см.
  4. markitgreen

    Castaman LED v2.1

    Курс росте, ціна падає за всі 6 світильників = $250
  5. markitgreen

    Castaman LED v2.1

    @Ev53312 привіт, за 75$. Довжина приблизно 60-70 см, якщо треба точніше - можу поміряти.
  6. @Michman привіт бро, його ціна в районі $200 за кордоном, що зараз = 7000. Десь бачив на укр сайті за 7600, але їх зараз шось дуже мало в наявності. Можливо є варіанти де можна найти дешевше, то будь ласка. Та й торг ніхто не відміняв. Мав мамонт колись, невеликий тент і він навіть близько не стоїть по яксоті з цим, особливо v.4. Можливо нові кращі, але там і ціни нових інші як на мене. Мир!
  7. markitgreen

    Вент. в бокс

    @alabuh я б краще брав Prima Klima PK 125-2. Менше місця займає, має 2 швидкості, а отже дає більше можливостей, + якщо раптом вирішите збільшити бокс - не прийдеться міняти вентилятор. Продаю такий, гляньте в тему мою. Фільтр віддам безкоштовно в нагрузку з пробігом в 1 цикл.
  8. Салют, продам 6 світильників від бро @Castaman v.2.1 здається. Пробіг = 3 грови. стан ідеальний, дуже бережно відносились Кожен приблизно має 100Вт. 6 штук для підійде для боксу 90х90 або 120х120. Так це старіша модель, але на них підінмались дуже сочні малишки, бо світло в Кастамана завжди було ТОП. Продам всі 6 штук за $300. До всіх світильників є рідні підвіси.
  9. 1. Secret Jardin Dark Street v.4.0 120 Топовий бокс, якість просто мега. Використання - один гров і стоїть 2 роки в коробці. Весь комплект з коробкою, сумкою і т д. 6000 2. PROBOX Ecopro 60 Стан нового, купляв як бокс для сушки. 3000 продаю ще DWC, castaman led, вентилятори.
  10. Продам два комплекта DWC.Купляв на сайті GrowPro.https://growpro.ua/catalog/detail/gidroponnaya_sistema_dwc_1pot_80mm/Ціна 500 грн за комплект. Якщо два - віддам за 900.Продаю ще вентиляцію, LED лампи від Castaman і гроутенти.
×
×
  • Создать...