Перейти к публикации
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

MamaIndica

Гроверы
  • Публикации

    200
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

399 +

2 подписчика

О MamaIndica

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Женщина
  • Стаж грова
    Больше года
  • Интересы
    Indoor
    Сатива
    Индика
  • Страна
    Не выбрана

Посетители профиля

807 просмотров профиля
  1. У нас 125 день Все ж вирішила поливати далі, але ппм виходу все рівно росте, растіха таке відчуття вже взагалі перестала хавати. Тож я вирішила починати робити флеш та готовитись до харву. Та і чесно кажучі рослина вже така широка, що її з боксу не витягнути, та і крутити у боксі її вже неможливо, бокові шишки труться об стіни палатки. На разі планую робити полив 2л разом з Flawless Finish 2мл на літр, та ph 6.2, десь 4 дні, потім 1 день зроблю засухи та темряви і буду різати, це правильний алгоритм дії? Дякую
  2. 120 день. Судячи по фото, трихоми вже молочні. Але листя поки що не жовтіє, нема ознак осені, но це скоріш за все, що багато азоту давала останнім часом. Власне питання, чи є час та сенс ще тиждень або два її поливати по NPK 2-9-9, а потім вже переходити на фінішінг? Чи треба вже зараз поливати її Flawless finish-ом і готувати до харву. Мені насправді не горить, вже 120 день, тож потерпіти ще десяток днів - не проблема. Дякую P.S. На рахунок світла, чи ж сенс зробити день меншим на 2-3 години, тобто перейти на 10/14. Судячи із логіки, восени день у природі стає меншим.
  3. Я так і зробила. Зараз в мене NPK буде 2-9-9. Було 8-9-13 P.S. Можна ще додати Big Bud, і тоді буде взагалі 2-13-13. Чи є у цьому сенс?
  4. Ще, як варіант. Можна давати Bloom B де багато фосфору с калієм, та прибрати Bloom A де багато Азоту. Таким чином, разом з овердрайв вийде досить багато фосфору та калію
  5. Та з ним «не то», ще починаючи с того, що це не авто виявися, а фотік.
  6. Я вимикаю та вмикаю світло власноруч. Рівно 12 годин темряви та 12 годин світла. Та і трихом стає більше, як вона може на веге давати трихоми, чи я щось не розумію? Может зробити день ще меншим?
  7. В сенсі, Вже ~50 день цвітіння, по паспорту цвітіння 7-9 тиждні, чи flawless finish не входить у цей проміжок в 7—9 тижднів?
  8. А що там промивати?)) Я тримаю дренаж у 400-500 ппм, завдяки тому, що водою зранку поливаю. На рахунок МФК поміркую, бо це вже не вперше мені радять, я просто взагалі не в курсі що воно таке)
  9. В мене база Bloom A/B. Це ж Connoisseur. Grow A/B вже давно у відпустці, від початку цвітіння
  10. як на мене, то води стало більше витікати. Однак, я зараз поливаю по схемі: зранку — кранухою 1л, через годин 6 — компот 2л. Що зранку дренаж є, що в день. Я прослідкую за цим детальніше, і зроблю висновки.
  11. 117 день. Поливаю зараз компотом десь у 400 ппм, і навіть це растіха вже не може потягнути. Даю всього 1 мл бази, 1 б-52, 1 бад кенді, 1 овердрайв на 2л води. Пш 6.1-6.2 стабільний. Наскільки я розумію, в моему випадку, растіха все менше починає їсти, а отже вона готується до харву. Поправте мене, якщо я помиляюсь. За моїм графіком, полив водою та фінішом, випадає десь на ці вихідні. Тож очікую вашої думки, що робити далі. Йти за графіком, чи щось інше?
  12. Судячи по іноземним форумам, фотік у виді автіка це норма для FastBuds. Багато людей із цим зіткнулись. Тож, це скоріш не аномалія, а просто косяк виробника (напевно). Найсмешніше те, що в мене ще два заходи на фастах планується))
  13. тобто? Чесно кажучі, мені здається, що проблем взагалі то не має (крім листя що підгорає). Просто вона довгожитель, як на мене, і їй ще певно не час дивувати розмірами, та зовнішнім виглядом. Єдине що я думаю, це відрізати весь попкорн знизу, як мені радили вище. І можливо, все ж зроблю більш менш умірену зачіску
  14. Ну в базі в мене є азот, та і в б52
  15. В сенсі? Як вона могла піти в ревегу, якщо режим світла не змінювався, та і взагалі нічого суттєво не змінювалось. Не вірю
×
×
  • Создать...