Перейти к публикации

Максим3

Гроверы Новичок
  • Публикации

    130
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

209 +

1 подписчик

О Максим3

  • Звание
    Гров?! Интересно...

Информация гровера

  • Пол
    Мужчина
  • Стаж грова
    До года
  • Интересы
    Земля
    Indoor
  • Страна
    Украина

Посетители профиля

Блок посетителей профиля отключен и не будет отображаться другим пользователям

  1. Максим3

    Хочу купити автіки

    Та які містяки зараз)) Я на службі) Просто раджу, що знаю
  2. Максим3

    Хочу купити автіки

    @barabashka69 в цього бро є цікава генетика, якісне насіння і бонусів насипає)
  3. Максим3

    2023-05-22-09-42-53-779.jpg

    Одеса.
  4. Максим3

    2023-05-22-09-42-53-779.jpg

    Красава! Я теж їду на тижні. Може й пересечемось))))
  5. Лежить, доходить. Харв був на тому тижні. Так наче норм, але без бомбезності. Чогось попкорн виявися цікавіше за основний стафф. Мабудь, треба, щоб пролікувалося.
  6. Вероятнее всего он, но по причине завышенного рН. Опускай хотя бы до 6,5. Подкислить можно ортофосфорной(паяльной), серной(аккумуляторной) или азотной, для экстремалов. Сам ловил такое, как на земле, так и на гидре. Как раз на стадии начала цвета.
  7. Ну таке... Більш схоже на якусь схему. Або просто параноя. Все одно, не цікава якась хрінь. А наліпки у стилі "придивись до мене поліція, я цікавий". Мені її на бампер клеїти?!))))
  8. Постав собі у примітки, та заглядай, читай, дивись. Дуже гарна стаття. І не лий всяке під рослини. Використовуй або профільні нутріенти, або непрофільні, але під власну відповідальність.
  9. Борд тема. Главное - не перегревай. Старики бухтят, потому что ДНАТы уже установлены, лампочек на сто лет вперед накуплено, култубов разных по углам наставлено. Жаба.
  10. Я Вентс поменял со временем на Солер-Палау. Если бокс в жилом помещении, то Вентс может быть громковатым.
  11. Сорок днів від харвесту. Можна говорити, що запах Черрі Коли з"явився. Вийшло багато, Шишки великі, тверді. По ефекту - трава сильна, але поки нічого особливого. Гадаю, з часом може стати цікавіше. Я від Фастів до того два сорта підіймав, так вони ставали прям годними лише опісля пів-року, коли там лише жменька лишалася. А зараз росте CandyDawg від SeedStockers, так вона смачна і ефективна вже з куща. Всім миру. Репорт закінчив.
  12. 1. Не вір всьому, що написано про сорт. 2. В тебе дефіцит виліз, скоріш за все Кальцію, але не в ньму, гадаю, річ. Можливо, рН впав. На чому ростиш, чим поливаєш? Так-то я би промив і пролив би нормальним розчином з нормальним рН. 3. LST підходить до всього і коли завгодно. Просто на піздніх етапах LST може перетворитись на суперкроппінг.
  13. А я гадав, що крутить перші листя з-за вітру від вентилятора. Так що всі неправі.
  14. А такое бывает? А то я уже какой сорт проверяю - прикуриваюсь за неделю-две.
×
×
  • Создать...