Jekan 0 Опубліковано: 16 липня, 2012 http://www.tinydeal.com/ru/9-bag-plant-gro...6h6ghqshg6gcb2l. Как думаете стоит попробовать не этих шариках или нет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoiledFish 3 Опубліковано: 16 липня, 2012 Стаканчики с черепами? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jekan 0 Опубліковано: 16 липня, 2012 Исправил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoiledFish 3 Опубліковано: 16 липня, 2012 Исправил Дак это же для красоты. Я не уверен, но мне кажется, что им там будет худо :) а удобрения как? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mr. Smart 105 Опубліковано: 17 липня, 2012 Китай, 20-й век... - династия "Дрянь" - балда... - Лучше закажи у Безила КОКОС. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kesh 1 926 Опубліковано: 17 липня, 2012 да чо , попробовать всегда можно . может и будет толк , в чем я сомневаюсь если честно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
master_snov 26 Опубліковано: 17 липня, 2012 Я в оби видел такие цветные..так же были в пакетах и банках гидрогель сухой а рядом цветок пример что растет норма..пробуй..не важно на результат.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jekan 0 Опубліковано: 17 липня, 2012 Закажу попробую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Люблю палить 1 Опубліковано: 5 лютого, 2014 Здравствуйте любители "цветных снов",кто-то растил на субстрате Rekyva (литовский субстрат в 250l брикетах) ?????как отзывы ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз