Ganjamann 44 Опубліковано: 11 січня, 2015 Стоит ли мутить скрог на когда растение уже цветет? (45 дней от каски) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kriss 17 726 Опубліковано: 11 січня, 2015 Стоит ли мутить скрог на когда растение уже цветет? (45 дней от каски) @Ganjamann бро уже поздно стоить Скрог)) Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ganjamann 44 Опубліковано: 11 січня, 2015 Стоит ли мутить скрог на когда растение уже цветет? (45 дней от каски) @Ganjamann бро уже поздно стоить Скрог)) ебать я так тоже подумал. как остановить рост в выстоту? а то до лампы уже 25 см а когда они остановятся не поймешь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kriss 17 726 Опубліковано: 11 січня, 2015 Стоит ли мутить скрог на когда растение уже цветет? (45 дней от каски) @Ganjamann бро уже поздно стоить Скрог)) как остановить рост в выстоту? а то до лампы уже 25 см а когда они остановятся не поймешь. @Ganjamann бро только методом загиба)) Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ganjamann 44 Опубліковано: 11 січня, 2015 как загнуть метровую растишку? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kriss 17 726 Опубліковано: 11 січня, 2015 как загнуть метровую растишку? @Ganjamann бро ну эт уже тебе думать как,главное гнуть перед поливом а не после)) Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ganjamann 44 Опубліковано: 11 січня, 2015 какое может быть расстояние минимальное до лампы днат 400 в кулмастере? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kriss 17 726 Опубліковано: 11 січня, 2015 какое может быть расстояние минимальное до лампы днат 400 в кулмастере? @Ganjamann бро если в руку не печет значит и растихе будит норм,у меня всегда есть запас)) Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ganjamann 44 Опубліковано: 11 січня, 2015 какое может быть расстояние минимальное до лампы днат 400 в кулмастере? @Ganjamann бро если в руку не печет значит и растихе будит норм,у меня всегда есть запас)) сколько у тебя запас? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kriss 17 726 Опубліковано: 11 січня, 2015 какое может быть расстояние минимальное до лампы днат 400 в кулмастере? @Ganjamann бро если в руку не печет значит и растихе будит норм,у меня всегда есть запас)) сколько у тебя запас? @Ganjamann бро метр точно,у меня под Срогом))) Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ganjamann 44 Опубліковано: 11 січня, 2015 метр до днат 400??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kriss 17 726 Опубліковано: 11 січня, 2015 метр до днат 400??? @Ganjamann бро метр до ДНАТ 600))) Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Ganjamann 44 Опубліковано: 11 січня, 2015 ну так у меня 400 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 kriss 17 726 Опубліковано: 11 січня, 2015 ну так у меня 400 @Ganjamann бро ну и что теперь)) Big Monkey Seeds 20% Бонус - UA Продам Cannabiogen Delta-9 50 - 100 мл (UA) Продам GHE FLORA SERIES(Украина) Продам Advanced Nutrients (Украина) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Ganjamann 44
Стоит ли мутить скрог на когда растение уже цветет? (45 дней от каски)
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
13 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз