Frans 1 270 Опубліковано: 7 вересня, 2015 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 TEONANACTL 5 291 Опубліковано: 7 вересня, 2015 Это водоросли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Трактор 427 Опубліковано: 7 вересня, 2015 Белый, светопроницаемый горшок... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Frans 1 270 Опубліковано: 8 вересня, 2015 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 UnknownGrower83 2 398 Опубліковано: 8 вересня, 2015 я так понял . нужно ведро обматать чемто черным ? пакет или скотч подойдет ? планирую следующий гров на кокосе , хочу устранить недостатки ! скотч фольгированный - я думаю подойдёт Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Frans 1 270 Опубліковано: 8 вересня, 2015 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Frans 1 270 Опубліковано: 9 вересня, 2015 Посмотри у меня в теме https://jahforum.org...ic/9956-bagpot/ понял , когда то брал их у тебя ! В 08.09.2015 в 00:47, Трактор сказал: . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Frans 1 270
.
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
6 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз