Migelxl 16 624 Опубликовано: 20 марта, 2019 [mention=56013]Migelxl[/mention] братко, лучше музона закинь нормального, харе мусаров постить Всем привет, банда я вот лабуду слушаю, пьяницы присадили на мероприятии Та я не из за мусароф постил, а из за того как чувак измену пой мал и сознание потерял)))) А лебеда это прошлый век, я как то про нее читал, она ебанутая зазвездившаяся дура)))) хотя на лицо бы ей настрелял))) 1 4 Стим для наших Любимых))) тут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fires 14 938 Опубликовано: 20 марта, 2019 Дарова банда!!! Пошло какоето шевеление... 5 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fires 14 938 Опубликовано: 20 марта, 2019 Українська асоціація медичного канабісу 26 февраля в 03:15 · У КИЄВІ ПРОЙДЕ МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ З МЕДИЧНОГО КАНАБІСУ 31 травня у Києві відбудеться друга Міжнародна медична канабіс-конференція IMCC-2019. Про це повідомляють організатори заходу - Українська асоціація медичного канабісу - на офіційному сайті. Конференція пройде у приміщенні Торгово-промислової палати України (вул. Велика Житомирська 33) за підтримки Міністерства охорони здоров’я України. Зазначається, що для медичних пацієнтів та лікарів вхід буде вільним, а головним аспектом цьогорічного форуму стане ознайомлення з новими тенденціями міжнародного досвіду у виробництві лікарських засобів на основі канабісу та їх використання при лікуванні багатьох важких хвороб. “Україна не може залишатись осторонь наукового прогресу і новітніх технологій, які могли би принести полегшення українським пацієнтам”, - заявив керівник Української асоціації медичного канабісу Геннадій Шабас. Ставлення до медичного канабісу в світі змінюється дуже стрімко, переконані організатори. Через велику кількість доказів ефективного використання канабісу для лікування захворювань Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує ООН переглянути класифікацію рослини з огляду на її терапевтичне застосування. Європейський парламент, у свою чергу, закликає країни ЄС до єдиної регуляторної політики щодо лікарських засобів на основі канабісу. Як повідомлялось, 31 січня на сайті Верховної Ради України була зареєстрована петиція “Законодавчо врегулювати канабіс для науки та медицини - захистити конституційні права громадян”. У петиції йдеться про необхідність забезпечити доступ пацієнтів до препаратів з канабісу при лікуванні хронічного болю, епілепсії, анорексії, посттравматичного синдрому, захворювань імунної системи, артриту та ревматизму, астми, хвороби Альцгеймера, хвороби Паркінсона, хореї Гетінгтона, герпесу, виразок, втрати ваги під час СНІДу, діабетичної нейропатії, різних форм склерозу та багатьох інших важких хвороб. Станом на сьогодні звернення до парламенту підтримало вже понад 20 000 українців. Перша Міжнародна медична канабіс конференція (IMCC) відбулась 20 квітня 2018 року у Харкові. Захід зібрав близько 500 медичних пацієнтів, лікарів, фармацевтів, учених та громадянських активістів. Прес-реліз: http://umca.org.ua/2019/press_release/press_release.pdf Подія на Facebook:https://www.facebook.com/events/540999626393624/ Контакт для ЗМІ: +380958050770 (Тарас Ратушний) 6 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 365 Опубликовано: 20 марта, 2019 всем приветы, кто то бельё сушит, а кто то шихи 8 4 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
egoi4ko1313 2 091 Опубликовано: 21 марта, 2019 17 часов назад, kostia сказал: всем приветы, кто то бельё сушит, а кто то шихи О норм решение, штын сказочьный наверно 1 2 Бла - Бла - Бла Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 365 Опубликовано: 21 марта, 2019 привет всем. @egoi4ko1313 так у меня в комнате стоит вытяжной вент прямо на улицу и штын весь вытягивает. делал спецом для бати он курит и инвалид и когда его к себе забираю дымит прямо возле вента. я раньше в теме скидывал и фотки вента, он как и ондёр можно настраивать по температуре, производят на украине для германии. image (31).jfif image (29).jfif 2 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
MrHaze 14 596 Опубликовано: 21 марта, 2019 О норм решение, штын сказочьный наверно Здарова браза,рад видеть) ты где пропадал то? ORGANIC GROW CLUB МОЯ КОЛЛЕКЦИЯ TECHNO ПОСОБИЕ ПО ДЕФИЦИТУ И ПЕРЕДОЗУ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Getones 5 058 Опубликовано: 21 марта, 2019 18 годин тому, fires сказав: Українська асоціація медичного канабісу 26 февраля в 03:15 · У КИЄВІ ПРОЙДЕ МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ З МЕДИЧНОГО КАНАБІСУ 31 травня у Києві відбудеться друга Міжнародна медична канабіс-конференція IMCC-2019. Про це повідомляють організатори заходу - Українська асоціація медичного канабісу - на офіційному сайті. Конференція пройде у приміщенні Торгово-промислової палати України (вул. Велика Житомирська 33) за підтримки Міністерства охорони здоров’я України. Зазначається, що для медичних пацієнтів та лікарів вхід буде вільним, а головним аспектом цьогорічного форуму стане ознайомлення з новими тенденціями міжнародного досвіду у виробництві лікарських засобів на основі канабісу та їх використання при лікуванні багатьох важких хвороб. “Україна не може залишатись осторонь наукового прогресу і новітніх технологій, які могли би принести полегшення українським пацієнтам”, - заявив керівник Української асоціації медичного канабісу Геннадій Шабас. Ставлення до медичного канабісу в світі змінюється дуже стрімко, переконані організатори. Через велику кількість доказів ефективного використання канабісу для лікування захворювань Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує ООН переглянути класифікацію рослини з огляду на її терапевтичне застосування. Європейський парламент, у свою чергу, закликає країни ЄС до єдиної регуляторної політики щодо лікарських засобів на основі канабісу. Як повідомлялось, 31 січня на сайті Верховної Ради України була зареєстрована петиція “Законодавчо врегулювати канабіс для науки та медицини - захистити конституційні права громадян”. У петиції йдеться про необхідність забезпечити доступ пацієнтів до препаратів з канабісу при лікуванні хронічного болю, епілепсії, анорексії, посттравматичного синдрому, захворювань імунної системи, артриту та ревматизму, астми, хвороби Альцгеймера, хвороби Паркінсона, хореї Гетінгтона, герпесу, виразок, втрати ваги під час СНІДу, діабетичної нейропатії, різних форм склерозу та багатьох інших важких хвороб. Станом на сьогодні звернення до парламенту підтримало вже понад 20 000 українців. Перша Міжнародна медична канабіс конференція (IMCC) відбулась 20 квітня 2018 року у Харкові. Захід зібрав близько 500 медичних пацієнтів, лікарів, фармацевтів, учених та громадянських активістів. Прес-реліз: http://umca.org.ua/2019/press_release/press_release.pdf Подія на Facebook:https://www.facebook.com/events/540999626393624/ Контакт для ЗМІ: +380958050770 (Тарас Ратушний) Треба було мене в вчорашньому стані відправляти на конференціюох я б їм розказав би за мед и не мед канабіс Всем привет 3 3 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Uncleben 3 982 Опубликовано: 21 марта, 2019 3 минуты назад, kostia сказал: привет всем. @egoi4ko1313 так у меня в комнате стоит вытяжной вент прямо на улицу и штын весь вытягивает. делал спецом для бати он курит и инвалид и когда его к себе забираю дымит прямо возле вента. я раньше в теме скидывал и фотки вента, он как и ондёр можно настраивать по температуре, производят на украине для германии. а как называется? интересная тема, кинь плз ссыль на вент этот или название Салам, банда 21 день малой, шото так вяло тянется, в толщину прэ, индюшатина блин ну ниче, авось растянем Скрытый текст 6 si vis pacem para bellum | 1&2 репорт | Третий репорт | 4 репорт | Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Getones 5 058 Опубликовано: 21 марта, 2019 Качнуло 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
kostia 28 365 Опубликовано: 21 марта, 2019 @Uncleben вот фотки в облаке остались. image (31).jfif image (29).jfif 1 не барыжу ,по почте не отсылаю))) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mrnice 8 332 Опубликовано: 21 марта, 2019 хай расты гровер80лв 8 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mojorisen 24 Опубликовано: 21 марта, 2019 3 минуты назад, mrnice сказал: хай расты гровер80лв это ахуенное фэнтази хочу быть кормом для рыб 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ViTeKo 1 751 Опубликовано: 21 марта, 2019 Скачать видео Мой первый гров: http://jahforum.org/topic/36133-pervyi-indor-ak47shaman-dnat-400/ Второйнах: http://jahforum.org/topic/40378-2-avtika-betty-boo-auto-purple-jamm-indor/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ViTeKo 1 751 Опубликовано: 21 марта, 2019 я охренел слегка)))) Скачать видео 5 Мой первый гров: http://jahforum.org/topic/36133-pervyi-indor-ak47shaman-dnat-400/ Второйнах: http://jahforum.org/topic/40378-2-avtika-betty-boo-auto-purple-jamm-indor/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
вiталiк 20 868 Опубликовано: 21 марта, 2019 5 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
ViTeKo 1 751 Опубликовано: 22 марта, 2019 Скачать видео 2 Мой первый гров: http://jahforum.org/topic/36133-pervyi-indor-ak47shaman-dnat-400/ Второйнах: http://jahforum.org/topic/40378-2-avtika-betty-boo-auto-purple-jamm-indor/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
валентик 3 987 Опубликовано: 23 марта, 2019 Пацаны,Салам!У нас весна,на рыбалку можно ехать,до запрета,у меня кент в понедельник 14карпов взял на речке с лодки,а мы хуярим как проиграные,всем удачи.Люблю утрений джоинт,Авгаги Постала не теряют актуальности 9 Продам Ghe Flora Series(Украина) Продажа Угольных Фильтров Продам Flora Kleen(Украина) Фиминизированые Сувениры F1 Продам RIPEN(Украина) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
mrnice 8 332 Опубликовано: 23 марта, 2019 За вас бразы и за харвы намечанные (на след.недели у меня) 10 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
валентик 3 987 Опубликовано: 23 марта, 2019 1 час назад, mrnice сказал: За вас бразы и за харвы намечанные (на след.недели у меня) вещь 2 Продам Ghe Flora Series(Украина) Продажа Угольных Фильтров Продам Flora Kleen(Украина) Фиминизированые Сувениры F1 Продам RIPEN(Украина) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fires 14 938 Опубликовано: 23 марта, 2019 Фиалка засохла, зато вот шо появилось Грандиозный аут намечается... Всем салам банда!!! 8 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Алекс71 2 796 Опубликовано: 23 марта, 2019 @fires ,досыпь земли по семядоли Два года назад тоже с аута два куста захарвил 5 3 Продам GHE FLORA SERIES (Украина) Феминизированые Сувениры F1 Продам Advanced Nutrients (Украина) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fires 14 938 Опубликовано: 23 марта, 2019 3 минуты назад, Алекс71 сказал: @fires ,досыпь земли по семядоли Не могу, разве шо донышко отрежу и за корешок потяну шоб опустилась по семядоли 3 3 Карпатский ягодный чай от Fires Fires indoor grow weed. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Getones 5 058 Опубликовано: 24 марта, 2019 12 години тому, fires сказав: Не могу, разве шо донышко отрежу и за корешок потяну шоб опустилась по семядоли А нагнуть-загнуть по самие семядоли не получится? video (2).mp4 6 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Алекс71 2 796 Опубликовано: 24 марта, 2019 Привет,братцы Взял такой вот кокос.Хорош ли?Кто юзал? Продам GHE FLORA SERIES (Украина) Феминизированые Сувениры F1 Продам Advanced Nutrients (Украина) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас