Яр13 1 735 Опубликовано: 12 часов назад Я б лив пш 5.8-6 , слідуючий полив пролив би до дренажу 30% від влитого , заміри зробив би з останніх 0.5л , якщо не буде тенденції до покращення або з'являться якісь проблеми з растою, я б промивав кокос і залив би легенький кампот з пш5.8-6 , але рослини маленькі корінева ще слабенька - треба дуже обережно проливати щоб не змити рослину . А так більше і не знаю що порадити бро може хто з хлопців на опиті ще щось тобі підкаже , а поки наблюдай може саме устаканиться , далі буде легше) 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 1 Опубликовано: 5 часов назад (изменено) 6 часов назад, Яр13 сказал: Я б лив пш 5.8-6 , слідуючий полив пролив би до дренажу 30% від влитого , заміри зробив би з останніх 0.5л , якщо не буде тенденції до покращення або з'являться якісь проблеми з растою, я б промивав кокос і залив би легенький кампот з пш5.8-6 , але рослини маленькі корінева ще слабенька - треба дуже обережно проливати щоб не змити рослину . А так більше і не знаю що порадити бро може хто з хлопців на опиті ще щось тобі підкаже , а поки наблюдай може саме устаканиться , далі буде легше) Бро полив вчора як зазначено на скріншоті(перше повідомлення це блюбері, друге відповідно північне сяйво) і вимкнув витяжку на 7 годин(фото з вологістю зробив через 20хв після відключення видуву). Блюбері, ліворуч, яка має 1% зморшок та висвітлених плям, стала помітно більша хоча мала більш пожовтівші кінчики ніж сяйво, у якого плям та зморшок більше. Походу затрмика росту була через низьку вологість+ раніше сяйво стояло біля вент входа пасивного, а в кімнаті вологість низька, а у шафі в якій стоїть гроубокс ще сухіше ))). Але ще досі парюсь за яйця чи що воно таке було, так і не розумію. Про пш занизький у моєму компоті ти правильно сказав, трішки пороздумував і прийшов до відповідного висновку. Дякую що виручив. Сподіваюсь не дохуя написав бо шось так убило) Изменено 5 часов назад пользователем flora-good забув дописати 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 735 Опубликовано: 4 часа назад 50 минут назад, flora-good сказал: Бро полив вчора як зазначено на скріншоті(перше повідомлення це блюбері, друге відповідно північне сяйво) і вимкнув витяжку на 7 годин(фото з вологістю зробив через 20хв після відключення видуву). Блюбері, ліворуч, яка має 1% зморшок та висвітлених плям, стала помітно більша хоча мала більш пожовтівші кінчики ніж сяйво, у якого плям та зморшок більше. Походу затрмика росту була через низьку вологість+ раніше сяйво стояло біля вент входа пасивного, а в кімнаті вологість низька, а у шафі в якій стоїть гроубокс ще сухіше ))). Але ще досі парюсь за яйця чи що воно таке було, так і не розумію. Про пш занизький у моєму компоті ти правильно сказав, трішки пороздумував і прийшов до відповідного висновку. Дякую що виручив. Сподіваюсь не дохуя написав бо шось так убило) Найкращий антистрес як на мене мегафол+ від велагро , завжди раджу взяти мінімальне фасування 25мл - цього вистачить на весь цикл , раз на 10-14 днів можна давати для профілактики - буде працювати як бустер 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
flora-good 1 Опубликовано: 2 часа назад 2 часа назад, Яр13 сказал: Найкращий антистрес як на мене мегафол+ від велагро , завжди раджу взяти мінімальне фасування 25мл - цього вистачить на весь цикл , раз на 10-14 днів можна давати для профілактики - буде працювати як бустер я занадто лінивий для цього) Простіше в коко залить. Але назву препарату збережу про всяк випадок, дякую ! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Яр13 1 735 Опубликовано: 1 час назад 46 минут назад, flora-good сказал: я занадто лінивий для цього) Простіше в коко залить. Але назву препарату збережу про всяк випадок, дякую ! Якщо що , я давав його як по листу так і під корінь , і в соло і в міксі інших стимуляторів , все гарно працює 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас