snoopdogidog 10 Опубліковано: 8 січня, 2017 del Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 ozero2013 126 Опубліковано: 8 січня, 2017 Ну и-ии??? Стигма ето бабская))) о-она не гребет()) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 snoopdogidog 10 Опубліковано: 8 січня, 2017 del Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Sp1Nn3 33 Опубліковано: 8 січня, 2017 @snoopdogidog Ты бы линзу протер ни чего не видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Опубліковано: 9 січня, 2017 3 часа назад, snoopdogidog сказал: тпм вообще смотрю? не там смотришь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 snoopdogidog 10 Опубліковано: 9 січня, 2017 del Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 варпенк 101 Опубліковано: 9 січня, 2017 прозрачность и мутность с янтарностью определяют по трихомам бро, а не стигмам :))))))) Распродажа Bagpot+Бесплатные семена Продажа Сортовые семена конопли Продажа Мешки для ледянной экстракции Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 MAGikanen 482 Опубліковано: 9 січня, 2017 Дай фото под микроскопом трихом -никогда невидел! Когда нечего терять - столько открывается возможностей ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 ozero2013 126 Опубліковано: 9 січня, 2017 @ozero2013 чувак я тебя не понял ) Я тебя тож не понял) На фото стигма а не трихома, что тьі хотел сказать етим фото? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Опубліковано: 9 січня, 2017 10 часов назад, snoopdogidog сказал: @Sp1Nn3 @Славикк это стигма в х15 в советский микроскоп я вижу что это стигма не слепой! ты спросил там вообще смотрю я ответил нет! че не ясно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
snoopdogidog 10
del
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
9 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз