Batushka 268 Опубліковано: 16 серпня, 2017 Привет братишки! Растихе 9 неделя пошла, можно ли скосить уже? Стигмы все коричневые, микроскопа у меня нет ( Это автоцвет вдова Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Jefe 21 Опубліковано: 16 серпня, 2017 да не вроде еще есть же белые стигмы. По мне так еще недели 2-3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Гість Опубліковано: 16 серпня, 2017 32 минуты назад, Trihom сказал: Привет братишки! Растихе 9 неделя пошла, можно ли скосить уже? Стигмы все коричневые, микроскопа у меня нет ( Это автоцвет вдова дней 20-25 еще подержи! а так если хочешь коцни шапку и попробуй Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Бугор 13 993 Опубліковано: 16 серпня, 2017 Только если не в моготу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Potokbobrov 127 Опубліковано: 16 серпня, 2017 Думаю еще рано! Ей расти еще неделю, неделю рипена, ну и по ситуации харв. Но сейчас точно рано! Мой первый гров! Betty boo.ЭСЛ-ЗАВЕРШЕН Второй гров Betty boo!ЭСЛ-ЗАВЕРШЕН Третий гров Betty boo!Днат 250 -В процессе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Batushka 268
Привет братишки! Растихе 9 неделя пошла, можно ли скосить уже? Стигмы все коричневые, микроскопа у меня нет ( Это автоцвет вдова
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 відповіді на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз