Гість Опубліковано: 8 січня, 2018 Решила значит я сделать светильник на зиму) Очень просто и доступно для каждого) Для создания нужно :нижняя часть от хлопущки (со сжатым воздухом), стеклянный стакан, вата, воздушный фильтр или что-то вроде (я не знаю как называется железная хреновина)))) Всё) А к стати нужен ещё бензин) рекомендую галошу-калошу за малодымность) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jendos777 3 248 Опубліковано: 8 січня, 2018 Запатентуй,не забудь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Опубліковано: 8 січня, 2018 5 минут назад, Jendos777 сказал: Запатентуй,не забудь))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seedsdfs 1 802 Опубліковано: 8 січня, 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Опубліковано: 8 січня, 2018 Бля) чём вам не нравится?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kalbasa 6 207 Опубліковано: 8 січня, 2018 16 минут назад, 2RastaGirl2 сказал: Бля) чём вам не нравится?)) молодец. сделать что-то своими руками, это лучше чем в комп пялиться.)) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
henk 124 Опубліковано: 8 січня, 2018 Ты шо ремонт ещё не законячила, паркет поцоклевали а лаком вскрывать хто будет?? Самоделка зачетная)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Опубліковано: 8 січня, 2018 Закончила ремонт) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Опубліковано: 8 січня, 2018 @2RastaGirl2 пусть кто-нибудь другой закончит 6 часов назад, sedsdfs сказал: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз