Перейти к публикации

Temperatura în grow-boxul


Рекомендованные сообщения

Temperaturile din timpul zilei ar trebui să fie 21-27 ° C (70-80 ° F), fără îmbogățire cu CO2 (fără ventilație externă adecvată), 27-32 ° C (80-90 ° F), cu o îmbogățire cu CO2 (boxul ventilat bun) Desigurcanabisul crește și la temperaturi ridicate, dar stresul pentru plante este posibil. Temperatura pe timpul nopții nu este mai mică de 16 ° C (60 ° F), dacă va mai mică, stresul este posibil. Evitati temperaturi extreme, în cazul în care temperatura într-o noapte este de 16 ° C (60 ° F), iar la următoarea – 24 ° C (75 ° F), stresul este deja foarte posibil. Monitorizați temperaturile de zi și de noapte pe tot parcursul ciclului de creștere.

Apa / udarea cannabisului

1742125218_.jpg.d08da357f1d19f48687fd6db3841d0b8.jpg

Ca o regulă, cânepă nu-i plac supraîncărcările. În ciuda faptului canabisul are nevoie de apă, cea mai comună cauză a morții sale este prea multă apă. Dacă tufișurile încep să piardă mai multe frunze decât de obicei - acest lucru poate fi rezultatul unei udări prea frecvente. Conditiile prea brute pot duce la probleme de mucegaiul.

Dar, de asemenea, ar trebui să se țină seama de faptul că, cu cât mai multă iluminare plante primesc, cu cât mai mult sunt orele de zi - cu atât de mai multă apă ele au nevoie. Când solul este uscat cu 5-6 centimetri în adâncime - este timpul să ud. În consecință, tufișuri mici în poturi mari pot fi udate numai o dată pe săptămână, iar în caz contrar, este posibil să aveți nevoie de udare zilnică.

Ca un ghid pentru timpul de udare, puteți folosi metoda "pick pot". Luați potul de mărimea potrivită și umpleți-l cu pământ proaspăt din ambalaj. Utilizați acest vas ca ghid, pentru a obține o idee despre cât de greu trebuie să aivp un vas înainte de udarea următoare. Vasele cu plantele dvs. vor fi mai grele decât atunci când sunt gata pentru udare. Luați vasul cu planta. Dacă este evident mai greu, nu-l udați până când greutatea lui să cade.Laurmătoarea udare comparați cât de greu a devenit vasul cu planta comparativ cu vasul de proba. Trebuie doar să vă utilizațivasurile de mai multe ori, pentru această abilitate să devină "a doua natură". Nu aveți nevoie de un vas de probă atunci când vă simțiți confortabil cu această metodă. Desigur, plantele dvs. vor câștiga o pondere mică în cursul creșterii lor, dar din moment ce sunteți cu experiență în aprecierea greutățiivasurilor, veți ști cum să compensați greutatea lor.

Sfaturi:

După ce ați plantat semințele și ați udat bine solul, nu este nevoie să leudați timp de 4 zile. Lăstarii tineri trebuie udați foarte atent, pentru a nu sparge tulpinile cu un val. În viitor și în general, este mai bine să folosiți o cană de udare cu o grămadă de găuri mici, astfel încât apa să nu spele solul și să nu perturbe rădăcinile.

În cazul în care în timpul infloririicânep se confruntă cu un deficit de apă mic, acest lucru afectează în mod pozitiv puterea de marijuana rezultată. În timpul înfloririi, calculați câte zile după udare plantele încep să experimenteze lipsa de apă - și începeți să le udați în mod regulat o zi mai târziu decât acum.

902687096_.jpg.b55fa863e83009611352060ee9285153.jpg

Apa obișnuită de la robinet se păstrează înainte de utilizare cel mai bine timp de câteva zile într-un recipient deschis. Dacă în apă există o mulțime de clor, pH-ul solului va scădea treptat.Acest lucru este compensat prin adăugarea unei cantități mici de calciu (coajă de ouă). Apa de ploaie conține azot și alte elemente, astfel încât pentru plantele de pământ închis astfel de apă este cea mai utilă.

Cânepa care crește pe solul închis nu este expusă ploii și vântului, dar poate fi înlocuită de un ventilator și de un "duș" periodic din pistolul de pulverizare.

Tufe care au stat fără apă timp de câteva zile și au început să se usuce pot fi salvate dacă sunt udate imediat!

Umiditatea în grow-boxul

În primele două săptămâni după germinarea semințelor, umiditatea scăzută poate provoca nu numai stresul, ci și uciderea plantelor, umiditatea este mai puțin importantă în perioadele ulterioare de creștere. Pentru a crește umiditatea, puneți un recipient deschis cu apă în grow-box.

Umiditatea de 40-50% este necesară în stadiul vegetativ până la sfârșitul celei de a doua săptămână de înflorire, moment în care umiditatea trebuie fie scăzită la un nivel minim pentru a forța plantelesp se aparecu rășină. În stadiul de înflorire este mai bine să aveți umiditate scăzută, deoarece datorită umidității ridicate, există probleme grave, cum ar fi conuri și rădăcini putrede, unele soiuri sunt foarte sensibile la mucegai.

Dimensiunea potului

Evident, cu cât o plantă se află mai mult pe stadiul vegetativ, cu atât mai mult va crește și va da un randament mai mare. Adesea, acest lucru nu se manifestă din cauza lipsei de atenție asupra rădăcinilor. Producția de conuri depinde direct de masa rădăcinii. Pur și simplu, cu cât mai multe rădăcini, cu atât mai multe conuri pe care le obțineți (potențial). Oferiți întotdeauna spațiu suficient pentru rădăcinile să crească.

Solul pentru cultivarea canabisului

Încercați să găsiți soluri foarte puțin umede. Cu alte cuvinte, căutați un sol bun pentru umiditate. Ar trebui spus pe pachetul despre acest lucru. Solul dens șu umed poate deteriora rădăcinile plantei, deoarece are nevoie de aer pentru respirație. Solurile excesiv de uscate vor fi deshidratate prea repede, astfel încât acestea vor trebui să fie udate mai des, astfel încât planta să nu se usuce și acest lucru va duce la o epuizare rapidă a nutrienților în sol. Nu cumpărați pământ dens și greu sau invers, solul prea moale și aerisit. Solul trebuie să fie de moliciune și greutate medie.

Există multe soluri diferite. Marijuana poate fi cultivată în cele mai multe dintre ele, dar pot apărea complicații cu unele soluri. (De asemenea, există substraturi artificiale numite perlit și vermiculit care nu conțin nutrienți. Ei pot fi adăugați la solul principal pentru drenaj.)

Nisip și nămol

Terra de nisip poate fi fie nisip pur, fie nisip amestecat cu alt tip de sol. Problema solului nisipos este că apa trece foarte repede spre acesta și mineralele sunt, de asemenea, spălate rapid din acesta. Acest lucru înseamnă că un astfel de sol este foarte uscat și nu este foarte potrivit pentru cultivarea plină de canabis. Nămolul este aproape la fel ca nisipul obișnuit, numai e mai argilos și mai întunecat.Nămolul păstrează bine substanțe minerale, dar nu poate păstra apă. Și nisipul și nămolul pot fi adăugate în sol pentru a îmbunătăți drenarea.

Argilă

Este un teren elastic, vâscos, granulat, format din aluminosilicați hidrați, care devin foarte flexibili, dacă apă se adaugă în ele. Rădăcinile marijuanei nu se simt foarte bine în solurile argiloase pure, deoarece astfel de sol este slab ventilat.

Teren fertil –argilăși nisip cu humus

După cum puteți înțelege, acesta este un amestec al solurilor descrise mai sus. Combinația amestecului este indicată întotdeauna pe ambalaj cu solul. În cele mai multe dintre solurile vândute sunt nisip, argilă, nămol și humus. Este sol foarte fertil și este recomandat pentru utilizare. Notă: nu utilizați soluri naturale la domiciliu, deoarece acestea pot conține larvele de gândaci și paraziți. Cumpărați întotdeauna soluri sterile gata făcute în magazinele de flori.

Humus

Componenta organică a solului, formată prin descompunerea materialului vegetal. Se pot cumpăra în orice magazin de flori. Producători încearcă să curățe cele mai multe dintre aceste produse, dar nu fiți surprinși dacă deschideți pachetul unde veți găsi un vierme sau o muscă. Humus este uneori cunoscut sub numele de compost, dar compostul este amestecul final de gunoi de grajd (de origine organică), sol fertil și alți aditivi organici. Humus este acest aditiv organic suplimentar.

Aciditatea solului (pH)

Regula de bază: 1 galon (3,78 litri) de sol pentru fiecare picior (30 cm) de înălțime a plantei.

pH (echilibru acid-bazic) al pământului. PH-ul poate fi: 0 - minim (acid), 14 - maxim (alcaline). Pentru a crește cannabisul trebuie să fie complet neutru, adică 7.0.

Este recomandabil să cumpărați solul în magazin și să nu-l scoateți sub verandă. Nivelul pH-ului este scris pe ambalaj. El trebuie să fie egal cu 7,0.

Cele mai potrivite sunt "Grădina minunilor pentru trandafiri" și "pentru palmieri". Aș dori să observ că pH-ul nu întotdeauna este egal cu 7, chiar dacă este scris pe ambalaj.

Datorită solului acid (mai mic de 5.8), majoritatea plantelor sunt inhibate în stadiul de răsaduri (până la o lună!). Ele cresc foarte încet, azotul și fosforul se acumulează înce, tulpina este subțire violet, frunze sunt galbene. În stadiul de creștere vegetativă, aceste simptome trec parțial și planta crește în mod normal. În sol bun cu PH = 6,5-7,0 răsaduri deja după 1-2 săptămâni intră în vegetație fără simptome.1232964016_pH.jpg.1b1632f49473b9046cc40f98a680581a.jpg

Utilizarea pe termen lung a îngrășămintelor cu azot, fosfor și potasiu scade pH-ul. Pentru a ridica pH-ul solului acid, puteți să înmuiați coaja de ou zdrobită în apă și apoi să udați plantele cu această apă. Adăugarea de calciu nu este de obicei practicată, dar poate fi utilizată și pentru creșterea pH-ului.

Este un teren elastic, vâscos, granulat, format din aluminosilicați hidrați, care devin foarte flexibili, dacă apă se adaugă în ele. Rădăcinile marijuanei nu se simt foarte bine în solurile argiloase pure, deoarece astfel de sol este slab ventilat.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на других сайтах
  • БЖГ pinned this тему

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
×
×
  • Создать...