Акелла 1 506 Опубліковано: 26 грудня, 2018 Мир бро,такой вопрос :бокс в/г/ш 150/60/60,два автика земля, auto afgfan power от rasta seeds хватить ли места ,либо не морочить голову высаживать одну растиху?Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ejik 380 Опубліковано: 26 грудня, 2018 16 минут назад, Акела сказал: Мир бро,такой вопрос :бокс в/г/ш 150/60/60,два автика земля, auto afgfan power от rasta seeds хватить ли места ,либо не морочить голову высаживать одну растиху?Спасибо. У меня бокс в\г\ш 110\60\70 Два автика растут спокойно, Но думаю одному было бы вообще замечательно :) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Акелла 1 506 Опубліковано: 26 грудня, 2018 Спасибо старина,и тебе удачного грова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мачете 1 591 Опубліковано: 26 грудня, 2018 3 часа назад, Акела сказал: auto afgfan power от rasta seeds семки и сайт полное говно!не советую там ничего покупать!наебалово сплошное! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Акелла 1 506 Опубліковано: 29 грудня, 2018 @ejik Старина с наступающим,скажи пожайлуста,а ты гровишь 2 автика индики,а то мотать 400й днат для одной растихи,как то накладно.Спасибо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Акелла 1 506 Опубліковано: 29 грудня, 2018 Хотел спросить : как думаешь 2 индики вытяну в боксе в150/ш65/д65?Спасибо за помощь,извини за беспокойство,еще раз с Наступающим! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ejik 380 Опубліковано: 29 грудня, 2018 10 часов назад, Акела сказал: @ejik Старина с наступающим,скажи пожайлуста,а ты гровишь 2 автика индики,а то мотать 400й днат для одной растихи,как то накладно.Спасибо. Не знаю последи за моим репом, посмотришь сколько чего получилось и сделаешь выводы :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз