vodnoy 363 Опубликовано: 11 июня, 2019 Для адмінів Скрытый текст Репорт буду вести на українській мові, бо так зручніше, російської - не знаю. Якщо потрібно статтю перекладу і буду вести на російській... І так, доброго часу дня всі присутнім після невеличкого перериву (1 рік) вирішив продовжити експлатування SVENовської колонки На цей раз черга дійшла до матеріалу який щиро надав @kriss удобри теж його, всі що на фото. Скрытый текст Скрытый текст Горшок на 1л +-, не міряв якщо чесно. На дні шар пінопалсту, грунт - чорнозем, перегній, +субстрат з магазина, перлит. Перші три складові змішані в рівній пропорції. Лампа ЕСЛ 15 Вт, 4000К скільки люменів не пам'ятаю, минулий гров був на ній, теж фотік теж та сама колонка. Радий щось по світліше взяти, але розміри коробки прямопропорційно впливають на лампу, так що даний варіант поки що макс який може бути. По вентиляції 2 кулера, 100мм(видув), 50мм(вдув)+пасив. Блоки живлення на 6В. Буде жарко - більшого вольтажа будем шукати. Семка була замочена 09.06, 11.06 посаджена. ... Поки буду ростити на 16/8, місяця веги давати не буду напевно, хоча побачим ще ... 1 •Auto Killer Kush нано гров, колонка в26 ш15 г18(completed) •Kalichakra Fem нано гров колонка в26 ш15 г18 (completed) •Sugar Black Rose foto/fem нано гров колонка в26 ш15 г18(in progress) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
vodnoy 363 Опубликовано: 23 апреля, 2020 В силу обставин довелось перенести на 15 дні в аут, можливо комусь буде цікаво но Роза в 48 широтах не виросте, за матеріал дякую бро @kriss Всім дякую за увагу! останні три фото зроблені 12 жовтня 1 •Auto Killer Kush нано гров, колонка в26 ш15 г18(completed) •Kalichakra Fem нано гров колонка в26 ш15 г18 (completed) •Sugar Black Rose foto/fem нано гров колонка в26 ш15 г18(in progress) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
justfun 1 688 Опубликовано: 11 июня, 2019 39 минут назад, vodnoy сказал: Лампа ЕСЛ 15 Вт, 4000К скільки люменів не пам'ятаю, минулий гров був на ній, теж фотік теж та сама колонка. Радий щось по світліше взяти, але розміри коробки прямопропорційно впливають на лампу, так що даний варіант поки що макс який може бути. Бро, а ти вже ростив на цій лампі? покажи що наросло... Мені здається що прям дуже мало це... ||>Мой стелс-системник за 90 USD<|| God made weed, man made beer, in god we trust Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
vodnoy 363 Опубликовано: 11 июня, 2019 31 минуту назад, justfun сказал: покажи що наросло. Скрытый текст Три сорта бро, тримай Сама перша взагалі на 8 Вт виїхала.... 3 •Auto Killer Kush нано гров, колонка в26 ш15 г18(completed) •Kalichakra Fem нано гров колонка в26 ш15 г18 (completed) •Sugar Black Rose foto/fem нано гров колонка в26 ш15 г18(in progress) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
justfun 1 688 Опубликовано: 11 июня, 2019 8 минут назад, vodnoy сказал: виїхала Бля та це круто))) що навіть на такому освітленні росте))) красава) познав дзен мікрогрову)) ||>Мой стелс-системник за 90 USD<|| God made weed, man made beer, in god we trust Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
vodnoy 363 Опубликовано: 11 июня, 2019 48 минут назад, justfun сказал: познав дзен мікрогрову) •Auto Killer Kush нано гров, колонка в26 ш15 г18(completed) •Kalichakra Fem нано гров колонка в26 ш15 г18 (completed) •Sugar Black Rose foto/fem нано гров колонка в26 ш15 г18(in progress) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
sirotka 9 635 Опубликовано: 11 июня, 2019 @vodnoy привет ! Удачного цикла! Когда норм светодиоды поставишь? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
vodnoy 363 Опубликовано: 11 июня, 2019 20 минут назад, sirotka сказал: @vodnoy привет ! Удачного цикла! Привіт! 20 минут назад, sirotka сказал: @vodnoy привет ! Удачного цикла! Когда норм светодиоды поставишь? Я б з радістю, сам розумію що потрібно рости... •Auto Killer Kush нано гров, колонка в26 ш15 г18(completed) •Kalichakra Fem нано гров колонка в26 ш15 г18 (completed) •Sugar Black Rose foto/fem нано гров колонка в26 ш15 г18(in progress) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
puer1 22 Опубликовано: 11 июля, 2019 жаль что я нихера по украински не понимаю, а так прочитать хотелось... 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас