Перейти к публикации

CannaBooster - Стимулятор эфирных желёз у растений (конкурент Delta 9)(UA)

Рекомендованные сообщения

• 3 weeks later...

Вітаю! Десь на форумі зустрічав інфо, що саме фосфор не засвоюється рослиною через листя повною мірою. Робив полив під корень, обприскував по листу, та здається мені, що те дозування, яке вказане в інструкції, дуже надмірне. У всякому випадку, якщо використовувати грунтосуміш на основі торфу. В мене після таких дозуваннь геть погоріло віялове листя, майже усе погоріло, як два рази використав каннабустер. Поливав по інструкції на наступний день після поливу основною базою. Поки давав по листу мікро все було добре. Так що рекомендоване дозування, думаю, більше підійде для кокосу та гідропоніки, на грунті це занадто. Тепер вже аж страшно обприскувати по листу, бо як не листя погорить, то як би не навідалася пліснява) Але трихом додалося. Що є, то є...

• Like +1 2

Поделиться сообщением

В 29.04.2024 в 11:41, Louvre сказал:

Вітаю! Десь на форумі зустрічав інфо, що саме фосфор не засвоюється рослиною через листя повною мірою. Робив полив під корень, обприскував по листу, та здається мені, що те дозування, яке вказане в інструкції, дуже надмірне. У всякому випадку, якщо використовувати грунтосуміш на основі торфу. В мене після таких дозуваннь геть погоріло віялове листя, майже усе погоріло, як два рази використав каннабустер. Поливав по інструкції на наступний день після поливу основною базою. Поки давав по листу мікро все було добре. Так що рекомендоване дозування, думаю, більше підійде для кокосу та гідропоніки, на грунті це занадто. Тепер вже аж страшно обприскувати по листу, бо як не листя погорить, то як би не навідалася пліснява) Але трихом додалося. Що є, то є...

Expand   Показать больше  

Дуже цінний відгук! Дякуємо. 

Вперше чую, що горить листя, хоча продав його багатенько... 

Дуже багато факторів на які треба звертати увагу.

Ще раз дякую за чесний відгук. Будемо тестувати за вашими умовами.

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...