Перейти к публикации

Auto fem. Monster Mash by Goodmaster & Auto fem. Nothern Light Silver by Error Seeds | LED 200 ват by Ledgrower2 | ЗЕМЛЯ | 50х100х45 | (експеремент)

Рекомендованные сообщения

Начало гроурепорта

LED від @Ledgrower2 на 200 ват. Порівняю його зі своїм LED від @Castaman

Земля. Я вирішив поексперементувати з двома популярними субстратами:

Щедра Земля універсальна для Північного Сяйва. Nothern Light Silver від Errors Seeds підігнав кореш, сам я їх не дуже люблю.

Флорин Лимон + Флорин Троянда для Монстра Пюре (так, такий переклад):rasta_laugh: від бро @GOODMASTER . В мене були невдачі з ним з таким цікавим сортом як Многолистка, але стосовно інших насінин від цього бро...словом, одного разу його насінини дали неймірний ефект в ауті і я розраховую що цього року я не помилився з вибором брідера.

Об'єм землі в горщиках: впевнені 9 літрів, в кожному горщику є по 1 літру вермикуліту та по 1 літру агроперліту.

Удобри:  історично я майже не використовував добрива бо мав досвід перебору з ними. Але мені припали до душі Ghe Flora Bloom i Ghe Flora Micro, а ще через слухи про успішність вперше використаю Ріпен, все це придбав у бро @kriss . Ще може застосую, а може ні, Байкал і Корневін. Для підвищення пш (яке я роблю на глаз, але тепер постараюсь пш-метром) я використовую попіл з етого самого.

Прилади: історично я не використовую пш-метри бо вони в мене показують абсурдрес і теж мав проблеми через танці з пш, але я постараюсь цього разу за цим прослідкувати.

Гігрометр-термометр взяв у @Ledgrower2 щоб не чекати посилки з Китаю. ПШ-метр завчасно взяв з аліекспресс. Ще взяв мікроскоп, але він мене бісить, не розумію як ним користуватися. 

Піддон для горшків: порадьте, будь ласка, а то я наразі картонку постилив. маю ще ідею вимордувати пінопласт. було б кльово найти великі підноси, але треба доступно, дешево і сердито)

Параметри шкафчика: 50см висота Х 100 ширина Х 45 глубина

Вентиляція: локальний бро підігнав Вентилятор (кулер) 120х120, 12V, 0.60A

Передісторія: я мав багато провальних гроувів. Зараз я маю шафу, в якій успішно знімаю по 30 г з 6-и автоматів від @milen9 під крутим 261 ватним ледом від бро @Castaman. Так, це неймовірно мало порівняно з тим які я бачу тут результати. Та я рукожоп і радуюсь поки цьому, хоча хотілося б дорости до рівнів скіла брідера) Навіть сьогодні я випадково перегнув Night Queen Auto, в результаті провівши їй випадкове і жорстоке вершкування. Отож в мене є бокс-шафа з якою виходили вже порівняно успішні гроуви. А ще в мене мікробокс-колонка Романтика де я зараз гроулю улюблений Satori. Але в усіх випадках я провтикав почати гроув, а от сьогодні зробив ще шафку, щось середнє між мікро і нормальним. Кароче, я просто зробив шкафчик і хочу подивитися чи буде толк з ламп @Ledgrower2 бо мій перший досвід з ними був печальний, але я надіюсь що на 2 кустики вона впорається.

Лампу планую підняти вище - вирізати отвір для лампи і покласти її зверху на шафку, тоді буде більше простору.

Посадив на початку горщичків, планую тягнути від лампи, щоб нижні доспівали швидше, буде цікаво.

Прошу всіх знатоків слідкувати і помагати)

День 1: Monster Mash скинув каску. Нозерн лайт поки під стаканчиком, ще не скинув. Поруч сусіди від бро @GOODMASTER готуються в аут.

image.thumb.png.4d1983cfdd7255e5a86765becae3941a.pngimage.thumb.png.745e3d8fe46f94c0fe843fbccc082c3b.png

• Like +1 2

Поделиться сообщением

День 7: 

На 5-й день підмітив, що температура 30 градусів. Волога 30%. Ну, це були додаткові причини підняти лампу. Основна причина - збільшити робочий простір, площу покриття.

Отож, лампа піднята за межі боксу, на рівень потолка.

image.thumb.png.c0546e287120c14ce7b52578e8e74d98.png

Кстаті, про лампу - всі растішки дуже витягнулися до неї, отож наразі недаволєн цією лампою @Ledgrower2, на цвєт буду доставляти 85вт ЕСЛ 2700К.

Підняття лампи помогло знизити температуру до 29 С. І на якийсь час за рахунок поставленого стаканчика з водою підняти вологість до 40%, але вона знову впала до 31%

image.thumb.png.7a1d495a3bde8c775658a56e35778012.png

Monster Mash добре себе чухає:

image.thumb.png.d143b54bd3a0686fe9f2073eb5b441a6.png 

А вот у Nothern Light Silver є проблемка, кінчики листиків стали салатовими.

Я б заміряв пш, але в мене все ще немає піддонів щоб топити так горшок. Хтось підскаже, в чому справа, що варто зробити?

image.thumb.png.d6033137df00aa786eef04b6738a1080.png

image.thumb.png.cc67db8b79e2b8ba36cc48927eba6505.png

Поделиться сообщением

Конец гроурепорта

Вдалого циклу:drujba:

• Like +1 1

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

@BlueberryMuffin спасибі. Північне сяйво скинуло каску, політ нормальний)

• Like +1 1

Поделиться сообщением

57 минут назад, Najur сказал:

@BlueberryMuffin спасибі. Північне сяйво скинуло каску, політ нормальний)

Такі має бути, Сяйво крутий сорт, мені дуже подобається :perfect:

не забуваємо ставити лайки і підписуватись на канал:jahforumorg:

Поделиться сообщением

Ребята, порадьте піддони)

Поделиться сообщением

• 1 month later...

День 36-й

Лампи впоралися з вегою на відмінно. Проте зараз перегоріла матриця на 50 ват (це вже вдруге, друга), тож досвіт доведеться ставити. І такий прикол що не можу поставити його бо не можу найти працюючий цоколь в свому хламі.

Компот GHE: Flora Bloom i Flora Micro, система компот-вода-компот-вода

Пш все-таки хз, не знайшов досі воду дистильовану для калібровки пшметра. Не щастить на заправках і аптеках.

Зліва Нозерн Лайт, справа Монстер Меш

LST пройшло успішно, голод по листам бачу, нічого з цим зробити не можу крім того що вже роблю.

image.thumb.png.55cfdb913e6b4331531ec5b4864d03ed.pngimage.thumb.png.6532d2c9df2597ed80a7c20a725d95b1.pngimage.thumb.png.e426408fe4e2f4005f56d312cb50236a.png

• Like +1 1

Поделиться сообщением

Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти сейчас
  • Создать...