Gold999 130 Опубліковано: 2 липня, 2020 Привіт Підкажіть будь ласка,герм чи ні? Я щось думаю,що так,але напевне треба ще трошки почекати,щоб стало докінця зрозуміло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Maugli007 990 Опубліковано: 2 липня, 2020 Непоказивает пока ищо пол Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Gold999 130 Опубліковано: 2 липня, 2020 1 минуту назад, Gustomaster сказал: Непоказивает пока ищо пол Та є вусика білі якщо придивитися добре,але і є,щось схоже на банани. Тому хз хз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Брод 1 551 Опубліковано: 2 липня, 2020 Почекай пару днів 1 Прихований текст Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 pokurvnezakona 328 Опубліковано: 2 липня, 2020 (змінено) Братик, ты с какого перепугу решил что Герма?) Растихи в ауте ещё не очухались. Герма или нет скажет тебе конец августа, сентябрь, октябрь, в зависимости от сорта... когда появиться отчетливый прецвет от пацана. Да и просто так растихи яйца не выбрасывают, должно ее так нормально стресануть во время цветения. Напиши попозже, если хочешь чтобы дали точный диагноз. И при этом опиши, был ли у растихи стресс. Хорошего аутдора, мэн. Пересмотрел фото... А что листики такие лаймовые? Азотом перекормил? Иль ph неправильный? Змінено 2 липня, 2020 користувачем pokurvnezakona Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Gold999 130 Опубліковано: 2 липня, 2020 49 минут назад, pokurvnezakona сказал: Братик, ты с какого перепугу решил что Герма?) Растихи в ауте ещё не очухались. Герма или нет скажет тебе конец августа, сентябрь, октябрь, в зависимости от сорта... когда появиться отчетливый прецвет от пацана. Да и просто так растихи яйца не выбрасывают, должно ее так нормально стресануть во время цветения. Напиши попозже, если хочешь чтобы дали точный диагноз. И при этом опиши, был ли у растихи стресс. Хорошего аутдора, мэн. Пересмотрел фото... А что листики такие лаймовые? Азотом перекормил? Иль ph неправильный? Ну тут не треба чекати до осінні)) То автік бро,та вона змалку була жовтенька,всі темно зелені а вона жовта,кормою однаково всіх. Ровестники вже давно показали стать) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
Gold999 130
Привіт
Підкажіть будь ласка,герм чи ні?
Я щось думаю,що так,але напевне треба ще трошки почекати,щоб стало докінця зрозуміло.
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз