GrowGrow130 0 Опубліковано: 19 листопада, 2020 Всем привет, столкнулся с такой проблемой,росло 2 сорта auto NL и BS,в одном боксе с одинаковыми условиями. BS оправдал все ожидания как по количеству так и по качеству урожая,даже больше,а вот NL с виду тож хорош и пахнет хорошо и смолянистый,но эффекта 0. В чем может быть проблема? NL 3 и все беспонтовые куста BS 3 куста Заранее спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GrowGrow130 0 Опубліковано: 19 листопада, 2020 Семки от ES Silver Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
its 299 Опубліковано: 19 листопада, 2020 2 минуты назад, GrowGrow130 сказал: Семки от ES Silver Сам ответил! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Goodjok 311 Опубліковано: 19 листопада, 2020 ты это, не пугай меня. У меня как раз дозревает NL от эрорсов))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пупа 262 Опубліковано: 19 листопада, 2020 3 часа назад, Goodjok сказал: ты это, не пугай меня. У меня как раз дозревает NL от эрорсов))) Да надеюсь дело в партии, пока не попробуешь ,как говорится Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
its 299 Опубліковано: 19 листопада, 2020 3 часа назад, Goodjok сказал: ты это, не пугай меня. У меня как раз дозревает NL от эрорсов))) Та я шучу,у любого банка такое может проскочить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз