Warming 3 760 Опубликовано: 5 мая 13 часов назад, синоптик сказал: зараз мені подобаються так звані "натали". вони теж якісь добрі ,нема побочек як в кубінцах,а в вирощуванні прості Це з зеленого підводного човна? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 389 Опубликовано: 5 мая 1 час назад, Warming сказал: Це з зеленого підводного човна? так,замовляв наталы и пан голиаф,міцелій.прийшли бонусом ще кубенсіс і пани ямайка. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 389 Опубликовано: 7 мая В 03.05.2025 в 21:12, stella-kukarella сказал: вирішила поділитися) як там наші маленькі друзі? вже проникли у твій мозок🙃? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 265 Опубликовано: 7 мая 4 часа назад, синоптик сказал: як там наші маленькі друзі? вже проникли у твій мозок🙃? 🙂 привіт) та де там) ще ранувато як на мене) вони ще не висохли) і їх там не дуже й багато. буду рада якщо сухими вийде хоча б 3-4 грами, хоча б на один раз спробувати) тому чекаю другу хвилю) (трохи сумніваюсь у ній, бо не стала робити регідрацію а так зволожила прямо в баклашці з пульвіка. читала шо так мона. але чи спрацює , то тут трохи сумніваюсь). ну і крім того треба ж типу настроїтись.. час і місце підібрати, самій чи з кимось захавати .. ну і всяке таке) чи як) ? чи треба було їх відразу поїсти) ? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 389 Опубликовано: 8 мая 23 часа назад, stella-kukarella сказал: хоча б 3-4 грами мабуть маленькі вийшли? про вологу- якщо блок великий(монотуб,кілька літрів субстрата ,то може на другу хвилю вистачить.а маленькі краще занурювати.здається ти збиралась парнік робить 40л,а тут баклашка? 23 часа назад, stella-kukarella сказал: треба ж типу настроїтись якщо людина лайна в собі не держе(не того,справжнього 🙃), зазвичай все добре проходить. з першою дозою тільки не помились. я зазвичай для першого знайомства раджу не більше 2-3 г,краще 2( щоб зрозуміти що воно таке. але це імхо звісно, тут у каждого свій шлях, ми ж різні, і наповнення в нас різне.а гриби мають таку властивість - осад з дна піднімати...іноді цей осад людині не дуже подобається, але ж винні в цьому звісно гриби. і так ,set and setting це дуже важливо.краще щоб це було звичне,безпечне і тепле місце. 🙃чомусь згадав хробаків Подерв'янського- звичне,безпечне ,тепле місце🙃 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 265 Опубликовано: 8 мая 😊 да, вірно, хотіла парник робити... просто з семи лише одна банка заросла і тому вирішила обійтись баклажкою. та й не відомо ж як воно у мене піде, типу може не зайдуть мені гриби, відповідно вирощувати далі нема сенсу, тоді той парник 40л буде просто валятися і займати місце. а ще , боялась що неправильно дірки в контейнері нароблю і він не працюватиме як монотуб. ото облом був би) а що до місця, то я так і думала приблизно. підберу час зручний, вимкну мобілу, щоб тихо було і затишно... короче щоб ніхто і нічого мені не помішало. якось так думаю буде) тоді я замочу свій блок. і що до грамажу прислухаюсь (просто думка така виникає чомусь що типу два грами мене не зачеплять) дякую за поради і підказки😊 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
stella-kukarella 265 Опубликовано: 13 мая В 07.05.2025 в 18:12, синоптик сказал: як там наші маленькі друзі? вже проникли у твій мозок🙃? привіт) короче відбулось у мене знайомство з грибами) добре що прислухалась і вжила всього два грами . як на мене, саме те що треба для знайомства. адже більше, можливо для першого разу був би вже перебор. а так , якраз на межі.. зараз спробую трохи описати, але то важко, хрін мабуть хто пойме, бо щоб поняти треба самому спробувати, но та ладно , як вже вийде. короче, як і планувала, зробила всі свої справи, вирубила мобілу і все що можна. попереду ще пів дня, а в мене вже все зроблено і ніхто і ніщо не може мені помішати залишитись наодинці з грибами... їла сухими. читала що досить часто роблять відвар, або якось заїдають або запивають їх чимось аби перебити смак , бо не всім до смаку, рвотний рефлекс ..і всі діла.. у мене нічого такого не було. просто по одному ті два грами (невеличка жменька) один за одним, розжовуючи вся ця жменька грибів нормально так у мене зайшла. нічого противного в цьому не було. на смак як звичайні гриби, прикольно так хрустять на зубах... короче все ок. так як першу половину дня провела у різноманітних домашніх справах, то вже чуток втомилася і тянуло на сон. я прилягала , закрила очі ну і лежу. по ідеї мала заснути як завжди. але. не заснула. приход почався через хвилин так 40 приблизно.І блін даже не можу точно сказати що саме було перше, тобто яке було перше відчуття, коли до мене дійшло розуміння, що гриби уже в дії. Можливо я навіть перші відчуття пропустила. Бо воно так плавненько накатує - мить прихода розсіюється. пам'ятаю були якісь типу вібрації. але не факт що в тілі, можливо просто навкруги світ вібрірував), а я, як би , була десь поряд. Відчуття і почуття не описати. , читала як люди описують тріп і в голові певний образ ( стереотип)як воно має бути сложився. Але це хибний образ. то всьо зовсім не так) Ну й реально, шо я там собі могла уявляти, коли досвіду з грибами не було ніколи? лише вимисел і догадки. Коли я остаточно поняла, що гриби діють на повну силу, коли відчула ефект сповна, все моє нутро кричало : "блін , це що таке відбувається") дивний такий ефект , нема з чим порівнювати . Потім пам'ятаю , пару разів якісь не хороші думки лізли в голову, але в той же час було розуміння що ці думки не мають великого значення і вони відступали... лежала я , дивлячись у вікно на голубе небо, деколи там високо можна було побачити якогось птаха. тоді така якась любов охоплювала всю мене до всього живого ...і в тот же момент накатувала і грусть і сум.. тому що було шкода все це живе . ну тобто приходило абсолютно чисте розуміння що у всього цього живого всеодно кінець один і він не минучий. і розуміння того що і я так само і близькі мої теж колись підуть кудась туда хз зна куда. і в той же час це не здавалося чимось дуже важливим а скоріш воспринімалось як... ну шо так має бути, як само собою), шо так і має бути короче... сама запуталась .. що це нормально. А ще пам'ятаю що думки то лились безупинну (ну в принципі як і обично). але прикол в тому, що враження було ніби - то не мої думки, ніби вони є , але просто десь поряд, но не в моїй голові,( понімаєш?)) це одне з найдивнішого що було. а ще була якась незрозуміла неосяжна любов і не тільки до всього живого. а просто до того що ти є (ну хз як пояснити краще) і лились сльози. кажуть шо сльози побочка кубенсісів. але мені це зовсім не мішало. я думала що то від тієї ж любові і сльози течуть. короче і сум і водночас радість і любов... а ще таке відчуття що ніби щось незвідане залишається за дверима. що я лише ,так сказати , соприкаснулась з чимось великим і незвіданим . що воно, це незвідане, десь тут поруч, але де саме - не понятно та й не доступно. ти знаєш що воно є, відчуваєш навіть якось, незрозуміло як, але двері закриті. якось так. А ще були яскраві кольори, боже мій, ніби на світ заново подивилась , все таке насичене насичене. а ще сміх був, багато сміху без причини. а ще в якийсь момент стало холодно, хоча я не мерзлячка. і по суті холодно не було в хаті. Але мусила закутатись тепліше, грала музика , та що рекомендують при грибах І ось так в теплі і з музикою так добре було і тілу і на душі і думки стали абсолютно неважливими, не звертала вже на них ніякої уваги, ще раз кажу ніби не мої вони, ніби вони повз проходять. все це тривало години 4 у мене. Загалом це був кльовий досвід. Гадаю що знайомство пройшло непогано. Було ще відчуття що як добре що спробувала всього два грами. Мені здавалося якщо б було більше, то мабуть мене б розірвало, що я ніби вибухнула б. Короче якось так все це описала б. знаю що багато непонятного, но описала як могла, я старалась. ну що ще сказати. мені зайшло і сподобалось. прям дуже. Хочу продовжити знайомство і дружити з грибами. Получається що буду робити собі і монотуб і все інше. тепер мені хочеться щоб гриби завжди були присутніми в моєму житті. хороша штука. наступного разу думаю прийняти вже три грами, понаблюдати як воно буде, а в подальшому збільшувати дозу. там залишилась не відкрита дверь. якась ніби тайна. і щоб її відкрити треба типу продовжувати товаришувати з грибами. взагалі вдячна случаю , відкрила для себе. і це відкриття радує і тішить. дякую. жму руку) 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
синоптик 5 389 Опубликовано: 14 мая 19 часов назад, stella-kukarella сказал: якось так все це описала б. знаю що багато непонятного все зрозуміло,гарний добрий тріп. тепер треба розібратися ,чому такий великий%брака на зерні. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас