fabler 64 Опубликовано: 14 марта, 2021 Бокс 1м *0,5м висота 2м Світло лед фіто матриця 50вт, матриця холодне біле 50вт ,8 побутових лед по 12вт 3000к Всього 196вт. Земля для квітучих -7кг, Земля для лимона 3кг(вона була заряджена ) перліт 1кг,вермикуліт 1кг, кокос десь 10%. Дренаж керамзит це все на 1відро.відра 12л кожне Зернятка з ерор сід автоцвіт фемінізований голд. Вода тала Суть проблеми ST почуває себе прекрасно,а NL чахне, кінчики молодих пагінців жовтіють.що робити і в чому проблема? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 16 марта, 2021 Сьогодні полив обидві рослини по 1,5 л купованої бутильованої води. Пш понизив до 6,8 з допомогою електроліту, добавив світла ще одну матрицю холодного білого 50вт. Всього тепер є 250вт світла. Фотки скину завтра. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 30 апреля, 2021 світ туз Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 30 апреля, 2021 Середнє фото це назерн лайт. Нижнє також - Ось так змінилися молоді листочки на назерн лайт за останні 10-15 днів....Появився якийсь темно коричневий чи фіолетовий колір. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 13 мая, 2021 Ось і наступив харвест. Тиждень назад крайній раз дав мгб і перший раз дав овердрайв. Поливав чистою водою десь на день пізДніше ніж звикло ( а ля засуха) Потім дві доби темноти і вчора ввечері обрізав всі листочки і зрізав обидві квітки. Спочатку не хотів. Товариш з досвідом однозначно стверджував що кущі вже готові і подальше життя їм на користь не піде. Я сумнівався . Кущам лише 87 днів від каски і 52 дні цвіту.ніби ще тиждень, другий мали би цвісти...Але уважно подивився на трихоми і побачив немало рудого (янтарного?) забарвлення. Окрім того десь 10 днів до того зрізав по шишечці з низу кожного куща . Коли вони підсохли - закрив. Ефект сильний. Правда досвіду в мене з гулькін хер, та й під час посту я півтора місяця не курив....Отже прийняв рішення зрізати яке вчора ввечері і реалізував. Це був мій перший гров і основною ціллю було набратися досвіду.Що я і зробив. Основні косяки які я допустив під час грову: 1) не мав пш метру і перший місяць лив воду з пш 8.Можливо щось не засвоювались... 2) Лив талу воду. Можливо в неї було замало кальцію. Хоч не факТ. 3) ЗапізДно почав кормити - десь після місяця від каски. Ось такий досвід. Коли висохнуть - зважу і відрапортую... Фото зараз викладу. 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 13 мая, 2021 світ тузсвіт тузназерн лайтсвіт тузсвіт туз після перукарніназерн лайт після перукарні 1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 21 мая, 2021 Пройшло більше тижня. Як на мене то здається що пересушив. Хоча вологість в боксі була 50%-60%,а температура 22-23.Результат світ туз -100 грн. сухого, а назерн лайт 120. Всього разом 220 гр. Останній місяць використовував десь 300 вт світла на 2 кущі. Отже вийшло десь 0,73 гр. на вт. Я думаю що як на перший гров це цілком прийнятний результат.Зраз стафф лікується в холодильнику. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
fabler 64 Опубликовано: 21 мая, 2021 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
IvanMasterSeed 58 Опубликовано: 30 сентября, 2021 Когда начало нового репорта, тебя очень интересно читать) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Рекомендованные сообщения
Создайте аккаунт или войдите в него для комментирования
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти сейчас