melosba 1 Опубліковано: 28 червня, 2021 Фотику 3 месяца , показала пол . Значит ли это что куст скоро начнёт цвести , или же будет ждать пока день станет коротким ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Kamasutrik 1 343 Опубліковано: 29 червня, 2021 будет ждать и расти дальше. Не продаю и не Покупаю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 Лазаренко 3 688 Опубліковано: 29 червня, 2021 В 28.06.2021 в 10:05, melosba сказал: будет ждать пока день станет коротким Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 melosba 1 Опубліковано: 29 червня, 2021 Это хорошо, просто я сделал топинг на днях , поэтому беспокоился что уже цвести будут . Спасибо всем за ответы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 realindicum 78 Опубліковано: 29 червня, 2021 Переводи и не парься, листья я на личном опыте можно и в начале цветения проредить, как я с автиком своим сделал. Все шикардос растёт как надо, а насчёт фотика, так, там пофигу мороз ему, главное правило, никакого света совсем, даже просветов в ночное время на него не должно попадать, когда растение отдыхает, может гермиком стать, на личном опыте говорю, а так можешь резать его хоть каждый день по чуть чуть, главное не перелюби) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
0 melosba 1 Опубліковано: 29 червня, 2021 Это аут бро . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Питання
melosba 1
Фотику 3 месяца , показала пол . Значит ли это что куст скоро начнёт цвести , или же будет ждать пока день станет коротким ?
Поділитися повідомленням
Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
5 відповідей на цей питання
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз