Lemurzin 578 Опубліковано: 2 липня, 2021 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IceCool 813 Опубліковано: 2 липня, 2021 Ну щас все по левой ссылкой, даже без комментариев ломанутся что-то оценивать... Майнинг? Или вирус? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lemurzin 578 Опубліковано: 2 липня, 2021 Только что, IceCool сказал: Ну щас все по левой ссылкой, даже без комментариев ломанутся что-то оценивать... Майнинг? Или вирус? Мой Рэп это вирус😂😂 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
IceCool 813 Опубліковано: 2 липня, 2021 4 минуты назад, Domosed228822 сказал: Мой Рэп это вирус😂😂 О, так тыж разъясни! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lemurzin 578 Опубліковано: 2 липня, 2021 4 минуты назад, IceCool сказал: О, так тыж разъясни! Я выложил под скрином текста ссылку,думаю так лучше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zarathustra 78 Опубліковано: 2 липня, 2021 сложноприкология какая-то Человек – это канат, натянутый между животным и сверхчеловеком, – канат над пропастью. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Рекомендовані повідомлення
Створіть обліковий запис або увійдіть в нього для комментирования
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зарегистрируйтесь для отримання облікового запису. Це просто!
Зарегистрировать обліковий записУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз